Kategoriarkiv: Old Boys A +32

BOB +32 vinder guld

Brande drengene spillede i aften finale imod Hammerum om at vinde puljen. Brande skulle vinde for at vippe Hammerum af 1. pladsen så det var et tændt hold der gik på banen.
Brande var dominerende i det første kvarter men som man ofte ser var det Hammerum der bragte sig i spidsen med 1-0.
En pep talk fra Holdleder Michael Tyr i halvlegen viste sig at være godt for Brande.
Rasmus Langelund headede Brande på 1-1 og pludselig lugtede man blod…
Brande satsede og derfor kom Hammerum frem til nogle kontra chancer, hvor målmand Morten “Swagger” Thomsen hev nogle klasse redninger frem. Brande lagde et gigantisk pres på Hammerum i de dødense sekunder, hvor Danni Smøg Nielsen brændte en stor chance, hvor Hammerums målmanden reddede til hjørnespark. Kampens sidste hjørnespark blev taget og heldigt for det, så scorede Rasmus “Mus” Nielsen ved bagerste stolpe til slut stilling 2-1 og dermed blev de kredsmester.
En flot kamp af de unge knægte som gav Brande Old Boys den tredje pulje sejr ud af 5 mulige. De 2 andre har +45 og +50 holdene sikret sig.

Brande Oldboys +32 sejrer over Tjørring IF.

Onsdag d. 12. september 2018.

Brande Old Boys +32 har i år haft en af de bedre sæsoner, hvor holdet nu ligger nr. 1 og endda med en kamp i baghånden. Brande Oldboys +32 skulle onsdag møde det rutinerede hold Tjørring, som ligeledes havde hjemmebanefordelen.

BOB +32 stillede op med Morten Thomsen på mål, Michael Tyr Kristensen, Brian (Brille) Lauriden og Elmedin Medic i forsvaret. Midtbanen bestod af Allan Kjærgaard, Lars Duedahl, Thomas Funderskov, Anders Bønnerup og Christian Johansen. På toppen var Rasmus Langelund og Tommy Christensen. Udskiftningsbænken var Chris Husum og Thomas Lund.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor BOB +32 satte sig på kampen, hvilket pressede Tjørring langt tilbage på banen. Der blev udvist både vilje og fight ved alle BOB spillerne, som virkede ekstra tændte og som vandt stort set alle nærkampe i starten af kampen. Dette kastede også hurtigt en scoring af sig til Brande, da en af Tjørrings forsvarsspillere kiksede med en tilbagelægning til målmanden, efter et godt pres af Christian Johansen, hvorefter Rasmus Langelund hurtigt var over bolden og sikkert satte den ind til 0-1 til Brande. Tjørring kom bedre med i kampen, hvilket kastede et par chancer af sig, men ikke noget som udfordrede den rutinerede Morten Thomsen i målet.

Derimod scorede Brande til 0-2, da Allan Kjærgaard med en genial aflevering i dybden sendte Thomas Lund af sted, som hurtigt spurtede fra en Tjørring forsvarer og med et sikkert indlæg ind foran mål til Rasmus Langelund som sikkert omsatte den til en scoring. Dette blev også pause stillingen.

Anden halvleg startede som første gjorde, hvor Brande satte sig på alt spillet og kom frem til flere gode chancer. Blandt andet Chris Husum som var blevet skiftet ind, lavede et intet mindre end fremragende dybde løb og med en millimeter præcis aflevering fra Lars Duedahl på midten modtog Chris Husum bolden, men brændte desværre på det skammeligste.

Brande kom frem til flere chancer fra blandt andet en meget velspillende Rasmus Langelund, men ind ville bolden ikke, men på trods af dette udviste hr. Langelund løbevilje, som sjælden set, men til stor begejstring for træner teamet. Men som det så ofte går så fik Tjørring udlignet til 1-3, da de på en kontra fra venstre siden slog et indlæg indover til en fremadstormende højre kant som satte bolden sikkert i målet.

1-3 blev også kampens resultat, hvor BOB +32 rider videre på den gode stime af sejre og dermed ligger nr. 1 i puljen.

Kampens spiller blev en velspillende højre back, Brian (Brille) Lauridsen med 6 stemmer.

Storsejr til Oldboys +32 i topkamp mod IFS

Sikker sejr i første efterårskamp mod Ikast FS.

Første kamp i efteråret blev spillet i onsdags og var mellem Brande Ooldboys +32 og Ikast FS.

Disse lokalopgør plejer der at være tænding og tempo på og i denne kamp var det ingen undtagelse.

Brande startede kampen i højt tempo og pressede Ikast FS godt tilbage på banen. Brande spillede hurtigt bolden rundt til flere gode indlæg fra både højre og venstre, men dog uden at det skabte de helt store chancer.

Dette blev der dog lavet om på efter ca. 10 min spil, hvor Lars Duedahl modtog en bold på højrekanten og med et præcist indlæg ind til Thomas Funderskov, som sikkert headede bolden i mål til 1-0. Herefter fik Ikast FS bedre fat i kampen og det bølgede frem og tilbage, hvor der var chancer til begge hold. Det var dog Brande, som fik næste scoring, da Michael Husum lagde en milimeter præcis aflevering i dybden til Thomas Funderskov, som sikkert satte den i mål til stillingen 2-0. Herefter pressede Ikast godt på og kom frem til flere chancer, som dog ikke resulterede i en scoring. I stedet var det Brande der scorede til 3-0 og hvem andre end Thomas Funderskov, som fuldendte sit hattrick. Lars Duedahl slog atter et indlæg fra højre siden, som dog ikke var så præcist som de plejer at være, men inden Ikast målmanden fik fat i bolden var Thomas Funderskov over bolden og scorede til 3-0. Dette var også pausestillingen.

Ved anden halvlegs start kom Ikast godt i gang og pressede på, men det førte ikke rigtigt til nogle chancer. Derimod som tidligere i kampen var det igen Brande som scorede. Ikast målmanden skulle cleare bolden, men gjorde dette ved at sparke bolden ud til Michael Husum, som hurtigt afleverede til Thomas Funderskov, som sendte den til Lars Duedahl og med et fremragende vristspark satte han den i nettet til 4-0. Herefter blev Ikast FS tildelt et yderst tvivlsomt straffespark, som blev begået af Brande målmand, Søren Laursen. Selvsamme Søren Laursen reddede dog dette straffe sikkert, hvorfor Ikast FS ikke kom på måltavlen. Derimod var Brande skarpere og lige efter det brændte straffespark satte Søren Laursen hurtigt bolden i gang med en aflevering til Lars Duedahl, som med en længere aflevering sendte Tommy Christensen afsted på højre kanten og med et total vanvittigt langskud med venstre yderside/tå endte bolden i venstre målhjørne, uden chance for Ikast målmanden.

Sidste scoring i kampen tilfaldt ligeledes Brande, da Allan Kjærgaard tog en solotur mod Ikast feltet og drev gæk med forsvaret, hvorefter han blev nedlagt i feltet og dommeren pejede på straffesparkspletten. Danni nørgaard tog sig af straffesparket og med en enorm gang coolness satte han den sikkert i nettet til slut resultatet 6-0.

Kampen spiller blev velfortjent Thomas Funderskov med 6 stemmer.