Kategoriarkiv: Old Boys +30

ÅRETS SPILLER OLDBOYS +30

Selvfølgelig hr. Thomas Lundsberg Lund aka the machine, bomber, evigt fightende holdspiller.

I år blev gaven overgivet af trænerteamet efter Hr. Lund havde været til Trille Trolle håndbold med knægten.

Vi ønsker Lund tillykke med titlen igen og takker ham for hans rolle på holdet.

Lund er en kanon spiller at have på holdet, da han stort set spiller alle kampene, har et godt humør, er holdspiller, positiv på banen og leverer en løbe indsats ud over det sædvanlige.

Stort tillykke fra Brande Oldboys.

Endnu et træls nederlag til BOB+30

I onsdags drog BOB+30 til Hammerum med den plan, at nu skulle der dælema 3 point på kontoen og det nogenlunde gode spil fra første kamp skulle man bygge videre på.

Kampen startede i et højt tempo, hvor Hammerum i de første 10 min havde overtaget af boldbesiddelse. Om det var fordi, at BOB+30 kom lidt sent ud til kampen eller blot ikke var klar er ikke til at vide, men det tog noget tid før BOB viste tænder og vilje. Efter ca. 5 min scorede Hammerum til 1-0, da deres angriber hurtigt vendte med bolden udenfor det store felt og bankede til kuglen, som sikkert og flot blev sat ind ved venstre stolpe uden chance for BOB målmand, Morten Thomsen. Efter yderligere 5 min blev det dog BOB´s tur til at reducere, da Jakob Bænk Kristensen, modtog en bold fra BOB´s højre side, tæmmede den, drejede rundt om sig selv og bankede den sikkert ind med venstre poten til 1-1. Nu var BOB ovenpå og havde overtaget af spillet og kørte bolden fint rundt og kom frem til flere små chancer, dog uden at det førte til mål. Efter ca. 15 min spil fik Hammerum et frispark langt ude på deres venstre kant, som blev sparket ind over mod mål og af ukendte årsager smuttede bolden mellem hænderne på den ellers altid sikre BOB målmand, Morten Thomsen, til 2-1. Det skal dog nævnes at solen denne aften var ækel og modbydelig og stod lige ind i ansigtet på BOB målmanden så mon ikke dette var grunden. Dette var dog noget af en mavepuster for BOB, da man følte at man havde overtaget og herfra og til halvleg bølgede kampen frem og tilbage og der var chancer til begge hold. Det var dog Hammerum igen, som var bedre til at udnytte deres chancer og efter ca. 20 min scorede de endnu engang på et langskud til 3-1, hvilket også var resultatet ved halvlegen.

Fra anden halvlegs start forsøgte BOB at tage teten, men det var som om, at spillerne ikke var klar. Der var hverken humør, gejst eller råb til hinanden på banen, hvorfor Hammerum hurtigt scorede to mål på ufattelige dumme fejl begået af BOB selv. Ved stillingen 5-1 fosøgte BOB at gå tilbage til en 3-5-2 opstilling og det resulterede på en hovedstøds scoring af coach, Michael Tyr Kristensen, efter et fremragende hjørnespark fra Lars Duedahl. Desværre men som det havde været tidligere i kampen løb Hammerum endnu en gang ned og scorede til slutresultatet 6-2.

BOB+30 mandskabet er nødt til at se sig selv i øjnene og så få banket noget humør og gejst ind i holdet, da sejrene så nok skal komme.

Kampens spiller blev en yderst velspillende Asbjørn Harrild, som nok en af de eneste kunne være sin arbejdsindsats bekendt.

Til slut skal det nævnes at i forrige kamp blev Glenn Fissan Trampedak ikke nævnt og det er en stor fejl af træneren. Glenn leverede i kampen mod Herning Fremad en fremragende gejst og gåpåmod, hvilket smittede af på hele holdet. Hans evne til at dække af i forsvar og tage løb frem af banen overgåes nok kun af Joshua Kimimich fra Bayern Munchen. Glenn fik også 4 stemmer efter kampen hvilket var fuldt fortjent. 

Knebent nederlag i første kamp!!

BOB+30 mødte i deres første kamp i år på hjemmebane Herning Fremad. Bob+30 var klar til kamp og eftersom kampen blev spillet på bane 1 gjorde ikke engagementet mindre.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge hold var på bolden, men BOB havde overtaget og førte bolden fint rundt, dog uden at komme til egentlige store chancer. Som kampen forløb kom Herning Fremad mere og mere med i kampen og med dumme boldtab af BOB kom Herning til flere gode chancer, men BOB målmand ,Morten Thomsen, hev flere verdens klasse redninger ud op af hatten. Da der var spillet ca. 25 min af første halvleg førte Herning Fremad bolden fremad i deres højre side og med et præcist indlæg til en fremad stormende venstre kant blev den sparket i mål til 0-1. BOB pressede herefter på og Kris Mollerup havde et par skud udefra, men ind ville bolden ikke og der skete ikke yderligere i første halvleg.

Fra anden halvlegs start kom Carsten Holt, Brian Lauridsen og Anders Nielsen på banen og alle tre gjorde en god figur på banen. BOB havde igen spilovertaget på banen, men Hernings Fremad var gode på deres omstillinger når BOB havde et dumt boldtab på banen. På et tidspunkt blev der slået en lang bold op ad Hernings højre kant, hvorfor han havde frit løb mod mål. Michael Tyr Kristensen fik løbet spilleren op, men lavede samtidigt et klodset straffespark. Hernings Fremad omsatte sikkert straffesparket til 0-2.

BOB pressede i slutningen af kampen Herning Fremad langt tilbage på banen og de virkede en anelse trætte. Dette resulterede i flere chancer til Jakob Bænk Kristensen og Kris Mollerup, som blev fodret med bolde fra velspillende Nicolai Skov og Carsten Holt på midtbanen, men ind ville bolden ikke.  Kampen sluttede 0-2 til Herning Fremad og på trods af det skuffende resultat var træner teamet, Michael Tyr Kristensen og Morten Thomsen fortrøstningsfulde, da engagementet, vilje og løbe villighed lyste ud af BOB spillerne i løbet af kampen.

Kampens spiller med 4 stemmer blev fortjent Kris Mollerup, efterfulgt af Nicolai Skov.

BOB+30 Sluttede sæsonen Af med sikker sejr på hjemmebane

Sæsonens sidste kamp hvor BOB30 skulle møde Herning for anden gang på få dage og BOB ville have revanche for nederlaget om onsdagen, hvor mand tabte 2-1. BOB havde fået forstærkninger fra BOB+45 i form af Bjarne Thisgaard på mål, Michael Husum på midtbanen og Thomas Svensson på top, da BOB +30 ikke selv kunne stille hold og det var ikke nogen dårlige erstatninger skulle det vise sig.

Herning startede bedst, da BOB ikke var tæt nok på markeringerne og dette resulterede i flere store chancer til Herning, som Bjarne Thisgaard dog på fornemmeste vis tog sig af. Efter ca. 15 min spil tog dommeren sig dog et gevaldigt hvil, da Michael Tyr Kristensen blev snydt for et klokkeklart frispark, hvorefter Herning angriberen scorede til 0–1. Dette satte dog BOB i gang og efter få minutter scorede årets spiller, Thomas Lund, igen igen, da han modtog et indlæg fra Lars Duedahl i højre side og helflugtede den i mål til 1-1. Der gik hellere ikke lang tid før det blev til 2-1 til BOB, da Søren Laursen afleverede bolden til Thomas Lund på venstre kanten, som sendte den videre til Allan Bjerre, som afleverede til Thomas Svensson i feltet, som krigerisk tacklede bolden videre til Lars Duedahl, som stensikkert scorede med venstre poten.

Fra starten af 2. halvleg var der endnu mere tænding på begge hold og der blev ikke givet en meter på banen. Kampen bølgede frem og tilbage med flere gode chancer til begge hold, men forskellen var BOB’s målmand Bjarne Thisgaard og angriber Thomas Lund. Efter ca. 10 minutters spil, hvor Bjarne Thisgaard lige havde reddet endnu en kæmpe chance til Herning, kastede Stefan Kristensen et hurtigt indkast ind til Lars Duedahl, som med en millimeter præcis aflevering i dybden spillede Thomas Lund fri, og han spurtede fra samtlige forsvarsspillere og satte bolden sikkert i mål til 3-1. Dette var en kold spand vand i hovedet på Herning, som dog forsat kæmpede for at få udlignet, men hver gang diskede Bjarne Thisgaard op med redninger, som selv ville få Kasper Schmeichel til at være imponeret. Som så mange gange i kampen drev Michael Summe Husum gæk med Herning spillerne og sendte en konge aflevering afsted mod Thomas Lund, som igen igen løb fra Herning forsvaret og desuden afdriblede målmanden før han sikkert scorede til 4-1. Kort tid efter denne scoring sendte Herning dog en lang bold op i venstre side, hvorefter et indlæg ind til en helt fri Herning spiller, som skød på mål, men blev endnu engang reddet af Bjarne Thisgaard, denne gang med en vanvittig fodparade, som ville have gjort Nichlas Landin stolt. Dette tog pusten fra Herning, da de simpelthen ikke troede på, at de kunne score på BOB målmanden. Herning skulle dog få en sidste chance, da Michael Tyr tacklede en Herning angriber i feltet, hvorefter dommeren fløjtede og pegede på straffesparkspletten. Ikke nok med det fik Hr. Tyr også gult kort på trods af at der hverken var straffe eller noget der mindede om det. Det lykkedes dog Herning spilleren at brænde straffesparket og sparke bolden godt over mål, hvorfor der forsat stod 4-1. BOB skulle dog score endnu engang, da Anders Burger Nielsen, modtog bolden på venstre kanten, snød og afdriblede en Herning spiller ala Ronaldo style, hvorefter han sendte bolden indover til Thomas Lund, som igen kom stormende og sikkert satte den i mål til slut resultatet 5-1.

Fuld fortjent blev kampens spillere Bjarne Thisgaard og Thomas Lund med hver 5 stemmer.