Kategoriarkiv: Old Boys A +30

Brande oldboys +30 tabte sæson premieren.

Onsdag d. 10 april tog Brande oldboys turen til rivalerne fra Ikast FS.

Kampen startede i er højt tempo og bølgede fra side til side, hvor især kampene på midtbanen var intense og begge hold viste at de ville frem af banen.
Første scoring tilfaldt Brande, hvor Lars Duedahl lå en perfekt dyb aflevering i venstre side til Thomas Funderskov, som på akrobatisk vis lå bolden tilbage til Toke Dam Nielsen som bankede den ind i målet til 0-1.
Kort tid efter var det Ikast’s tur til at score, hvor Ikast slog et perfekt indlæg fra venstre og ind i feltet, hvor Martin Risbjerg (tidligere Brande kæmpe) nåede højest og headede den ind til 1-1.
Knap nok havde Brande givet bolden op før Ikast FS igen scorede. Denne gang blev deres angriber sendt i dybden og på trods af godt målmands spil af Morten Thomsen, som blev ramt af bolden trillede den i mål til 2-1.
Herefter pressede Brande godt på og var tæt på flere gange, men igen var det Ikast FS der scorede. Der blev slået en lang bold over i Brandes højre forsvars side, hvorefter Ikast angriberen køligt scorede til 3-1, hvilket også var halvlegs resultat.
Træner på dagen, Michael tyr kristensen, forsøgte at fortælle drengene at man skulle blive ved med at presse på og til anden halvlegs startede pressede Brande, Ikast helt tilbage på banen, hvilket også resulterede i en scoring, hvor Thomas funderskov modtog en tilfældig bold i feltet og bankede den i kassen til 3-2.
Herefter forsatte Brande presset og troede på at vi kunne score endnu en gang, men som så mange gange før scorede Ikast FS igen på et flot langskudsmål fra højre side uden chance for Morten Thomsen på mål til 4-2.
Dette var noget af en mavepuster for Brande, som tabte pusten, hvilket resulterede i at Ikast FS scorede til 5-2 da Ikast angriberen blev spillet i dybden.
Dette blev også kampens resultat, hvilket var til stor skuffelse for hele Brande holdet.
Kampens spillere blev Jakob Kristensen ak Bænk og Thomas Lund med hver 4 stemmer.

BOB +32 vinder guld

Brande drengene spillede i aften finale imod Hammerum om at vinde puljen. Brande skulle vinde for at vippe Hammerum af 1. pladsen så det var et tændt hold der gik på banen.
Brande var dominerende i det første kvarter men som man ofte ser var det Hammerum der bragte sig i spidsen med 1-0.
En pep talk fra Holdleder Michael Tyr i halvlegen viste sig at være godt for Brande.
Rasmus Langelund headede Brande på 1-1 og pludselig lugtede man blod…
Brande satsede og derfor kom Hammerum frem til nogle kontra chancer, hvor målmand Morten “Swagger” Thomsen hev nogle klasse redninger frem. Brande lagde et gigantisk pres på Hammerum i de dødense sekunder, hvor Danni Smøg Nielsen brændte en stor chance, hvor Hammerums målmanden reddede til hjørnespark. Kampens sidste hjørnespark blev taget og heldigt for det, så scorede Rasmus “Mus” Nielsen ved bagerste stolpe til slut stilling 2-1 og dermed blev de kredsmester.
En flot kamp af de unge knægte som gav Brande Old Boys den tredje pulje sejr ud af 5 mulige. De 2 andre har +45 og +50 holdene sikret sig.

Brande Oldboys +32 sejrer over Tjørring IF.

Onsdag d. 12. september 2018.

Brande Old Boys +32 har i år haft en af de bedre sæsoner, hvor holdet nu ligger nr. 1 og endda med en kamp i baghånden. Brande Oldboys +32 skulle onsdag møde det rutinerede hold Tjørring, som ligeledes havde hjemmebanefordelen.

BOB +32 stillede op med Morten Thomsen på mål, Michael Tyr Kristensen, Brian (Brille) Lauriden og Elmedin Medic i forsvaret. Midtbanen bestod af Allan Kjærgaard, Lars Duedahl, Thomas Funderskov, Anders Bønnerup og Christian Johansen. På toppen var Rasmus Langelund og Tommy Christensen. Udskiftningsbænken var Chris Husum og Thomas Lund.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor BOB +32 satte sig på kampen, hvilket pressede Tjørring langt tilbage på banen. Der blev udvist både vilje og fight ved alle BOB spillerne, som virkede ekstra tændte og som vandt stort set alle nærkampe i starten af kampen. Dette kastede også hurtigt en scoring af sig til Brande, da en af Tjørrings forsvarsspillere kiksede med en tilbagelægning til målmanden, efter et godt pres af Christian Johansen, hvorefter Rasmus Langelund hurtigt var over bolden og sikkert satte den ind til 0-1 til Brande. Tjørring kom bedre med i kampen, hvilket kastede et par chancer af sig, men ikke noget som udfordrede den rutinerede Morten Thomsen i målet.

Derimod scorede Brande til 0-2, da Allan Kjærgaard med en genial aflevering i dybden sendte Thomas Lund af sted, som hurtigt spurtede fra en Tjørring forsvarer og med et sikkert indlæg ind foran mål til Rasmus Langelund som sikkert omsatte den til en scoring. Dette blev også pause stillingen.

Anden halvleg startede som første gjorde, hvor Brande satte sig på alt spillet og kom frem til flere gode chancer. Blandt andet Chris Husum som var blevet skiftet ind, lavede et intet mindre end fremragende dybde løb og med en millimeter præcis aflevering fra Lars Duedahl på midten modtog Chris Husum bolden, men brændte desværre på det skammeligste.

Brande kom frem til flere chancer fra blandt andet en meget velspillende Rasmus Langelund, men ind ville bolden ikke, men på trods af dette udviste hr. Langelund løbevilje, som sjælden set, men til stor begejstring for træner teamet. Men som det så ofte går så fik Tjørring udlignet til 1-3, da de på en kontra fra venstre siden slog et indlæg indover til en fremadstormende højre kant som satte bolden sikkert i målet.

1-3 blev også kampens resultat, hvor BOB +32 rider videre på den gode stime af sejre og dermed ligger nr. 1 i puljen.

Kampens spiller blev en velspillende højre back, Brian (Brille) Lauridsen med 6 stemmer.