Alle indlæg af Tyr

Første nederlag i sæsonen til +30

Onsdag kørte BOB+30 til Ikast FS, hvor der skulle spilles kamp på kunststofbanen, hvilket var til stor velbehag for Lars Duedahl og Allan Kjærgaard, som begge trådte til, da der manglede spillere. Kampen blev indledt i et højt tempo, hvor begge hold ville over stepperne og angribe mod modstanderens mål. Det blev desværre til en 1-0 føring til Ikast på en kæmpe offside, som dommeren desværre valgte at overse af uransagelige årsager. BOB kom dog godt igen og Alex Torp lagde et godt indlæg ind til Rasmus Madsen, som dog desværre mistimede bolden så Ikast forsvareren kunne sparke den væk. Herefter var det igen BOB hvor et solidt ryk af Thomas Lund lige udenfor feltet resulterede i at han blev nedlagt og der var frispark til BOB. Lars Duedahl gik til bolden og savede den sikkert i kassen til 1-1. Dette varede desværre kort, da Ikast kort tid efter igen kørte en kontra, hvor deres angriber fra en meget spids vinkel sparkede bolden flot i mål til 2-1, hvilket også var resultatet ved halvlegen.

Fra starten af anden halvleg var det BOB der kom bedst ud og pressede Ikast langt tilbage på banen, hvilket resulterede i flere gode chancer til Thomas Lund, men bolden susede lige forbi stolpen. BOB lavede flere gode indlæg, samt dybe bolde i dybden fra blandt andet Allan Kjærgaard, men denne dag ville det bare ikke lykkes for BOB. I de første 20 min af anden halvleg var Ikast stort set ikke over midterlinjen, hvilket var til stor irritation for dem, men BOB var god til at holde i bolden, dog uden det desværre førte til mål. Det som Ikast dog levede på de sidste 15 min af kampen var deres kontra fodbold og eftersom BOB satsede fremad og satte Asbjørn Harrild længere frem på banen så endte det med en 3-1 scoring til Ikast. Herefter satsede BOB endnu mere på at komme op og score, men som tidligere i denne kamp scorede Ikast endnu engang på en kontra til 4-1.

Efter kampen var træner teamet og samtlige spillere enige om, at det havde været en underlig kamp, med en noget misvisende resultat, eftersom BOB havde haft hoveddelen af spillet, men Ikast kendte bare deres besøgelsestid foran mål.

Kampens spillere blev Allan Kjærgaard og Anders Møller med hver 6 stemmer.

Fornem indsats af BOB+30 resulterede i pointdeling

Onsdag mødte BOB+30 på hjemmebane Tjørring IF, som har haft en god sæsonstart og lå på en samlet 3 plads, men samme point som BOB. Kampen lagde ud i et højt tempo og det var tydeligt, at BOB ville styre kampen og havde overtaget. Thomas Lund, (bomber), var tilbage på BOB holdet igen og han skabte flere gange kaos lignende tilfælde i Tjørring forsvaret, ved hans hurtige løb og afleveringer omkring feltet, men ind ville bolden ikke.  Brande kom frem til flere rigtig gode chancer ved Mirko Kasandric, hvor han blandt andet var alene med Tjørring målmanden, men bolden susede lige forbi målet, samt ved et hovedstød fra et indlæg fra Nikolaj Laursen, som igen var trukket i BOB trøjen, men ind ville bolden ikke. Midt i første halvleg kørte Tjørring på en kontra, hvor der blev slået et indlæg fra deres højre side mod venstre, hvor bolden blev taget ned og med et flot skud på mål udplacerede han en chanceløs Morten Thomsen i BOB målet til 0-1. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, men med et klart BOB overtag og det resulterede til et par gode chancer til Thomas Lund, samt flere gode indlæg som deværre løb ud i sandet, BOB skiftede en godt kæmpende Michael Lykke ud og ind på venstre backen kom den fortabte søn, Chris “Katongo” Christiansen (crazy legs). Der skete ikke yderligere i første halvleg, hvorfor begge hold gik til pausen med en 0-1 føring til Tjørring.

Efter pausen var BOB indstillet på at Tjørring skulle trykkes tilbage på banen og at man skulle have de tre point. Stefan Kristensen blev sat på banen og BOB startede langt oppe på banen og pressede Tjørring langt tilbage på banen, hvilket resulterede i få chancer, som deværre ikke røg i kassen. Midt i anden halvleg modtog Thomas Lund bolden i venstre side af feltet, driblede forbi en Tjørring back, som herefter nedlagde hr. Lund og dommeren pegede på straffesparkspletten. Nicolaj Laursen blev sat til at sparke straffesparket og satte den sikkert ind til 1-1. BOB forsatte herefter presset og det resulterede i, at Tjørring ikke fik ro til at spille, hvorfor de stort set ikke kom frem til chancer i de første 30 min af anden halvleg og dette skyldes særdeles en meget meget velspillende Chris Katongo på venstre back. Chris var her og der og alle vegne, tabte ikke en hovedstøds duel eller tackling og var hurtig til at sætte spillet igang så BOB kunne køre kontra. BOB´s høje pres resulterede dog i en lidt dum mistet bold i forsvaret, hvorefter Tjørring hurtigt var over bolden og med en spark udenfor feltet måtte BOB målmand Morten Thomsen ud i fuld længe, hvor han med spidsen af fingerne prikkede til bolden således at den ramte overliggeren og BOB slap med skrækken. Verdensklasse redning af Morten Thomsen. Kampen endte 1-1, hvilket BOB var ærgelige over, da man havde mange mange chancer til at dette kunne være blevet en sejr, men ind ville bolden ikke. BOB kunne dog konstatere, at arbejdsindsatsen og humøret på hele holdet er i top og man har forsat ikke lidt nederlag endnu i denne sæson.

Til dagens kamp var der debut til Glenn Kuhlmann, som grundet skade, agere holdleder på BOB holdet, samt Asbjørn Harrild på midtbanen, som anfører.

Kampen spiller blev velfortjent Chris “Katongo” Christiansen med svimlende 14 stemmer….. Det må bare konstateres at det er en fornøjelse at Chris er tilbage på fodbold banen, efter flere års pause, da han udviste aggressivitet, vilje, mandsmod og en helt speciel evne til at vurdere og komme først på bolden i alle hovedstødsdueller og tacklinger. Dette fik en af Tjørring spillerne at føle, da Chris, på reglementeret vis, tacklede ham med lige godt 100 km/t og sørgede for, at Tjørrings kontra mislykkedes.

Sikker sejr over oprykkerne fra Sinding

Onsdag skulle BOB+30 en tur til Sinding IF, som er nyoprykkere i gruppen.

BOB stillede med en stærk opstilling så forventningerne og humøret var højt til aftenens kamp. Aftenens kamp blev dog en smule præget af det massive blæsevejr, som også havde fundet vej til en af de to fodboldbaner i Sinding.

Kampen startede forholdsvis jævnbyrdigt, dog med et mindre overtag til BOB, men Sinding formåede at have et godt genpres når de mistede bolden. Det tog dog ikke lang tid før BOB fik overtaget og efter ca. 10 min spil modtog Alex Torp bolden på venstre kanten, afleverede til Michal LP inde på midten, som på fornemt vis lagde bolden tilbage til Rasmus Madsen (Ralle), som sikkert sparkede bolden i mål til 0-1. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, hvor der blev kæmpet om hver eneste bold på midten og Ralle, Nicolai Skov (Grønkjær) og Lars Duedhahl  kæmpede bravt alle tre for at BOB bevarede overtaget. Andet mål til BOB kom kort tid efter, hvor Alex Torp igen lagde en aflevering ind til Michael LP på toppen, som vendte om sig selv og sparkede bolden sikkert i kassen til 0-2. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, men Casper Niemann var tæt på, da han driblede på højre kanten og lod mærke til målmandens placering i målet, hvorefter Casper sparkede mod mål, men desværre ramte den overliggeren.

Fra starten af anden halvleg kom Ander Møller på banen, men  som så mange andre gange var BOB  ikke rigtig klar og dette resulterede i et dumt mål til Sinding og gav den mod på mere. Efter scoringen fik BOB overtaget igen og det resulterede i flere gode ryk frem af banen, men egentlige chancer førte det ikke til.  Efter ca. 10 min rykkede Casper atter på højrekanten, lagde et indlæg ind i feltet, som Sinding målmanden forsøgte at få fat i, men grundet et massivt pres fra jakob Bænk, tabte målmanden bolden ud til Lars Duedahl, som sikkert scorede til 1-3.  Herefter bølgede kampen atter frem og tilbage og det var som om, at ingen af holdene kunne få på bolden, hvorfor spillet af og til var noget rodet. Dette resulterede i et hjørespark til Sinding, som blev slået ind over, hvorefter Morten Thomsen boksede bolden væk, men uheldig for BOB landede den lige ved en Sinding spiller, som sparkede den i mål til 2-3 til stor irritation for BOB, som egentlig afholdte Sinding var større målchancer. BOB pressede herefter igennem bolden frem på Sindings banehalvdel, hvor jakob Bænk igen viste vilje, energi og presspil i verdenklasse ved at presse Sinding målmanden så meget, at han klumrede i det i forbindelse med at han havde bolden, hvorefter Bænk kunne tage den fra ham og nemt sparke den i mål til 2-4. Dernæst troede BOB at man kunne køre sejren i hus uden yderligere indkasseringer af mål, men Sindings angriber modtog bolden uden for feltet, sparkede bolden direkte op på Michael Tyrs ene hånd, som havde en naturlig placering, hvorefter dommeren pegede på pletten til stor frustation. Et var håndens placering, det andet var at forseelsen foregik udenfor straffesparksfeltet, hvorfor der kun kunne være blevet dømt frispark. Ikke desto mindre scorede Sinding til 3-4, hvilket også blev kampens resultat.

Trænerteamet er stærk tilfreds med spillernes indsats,  i en kamp hvor BOB  ikke helt fik den ro, som man er vant til i kampene, men 3 point på kontoen i en kamp, som man egentlig aldrig var i tvivl om man vandt og endnu uden nederlag i den nye sæson.

Kampen spiller blev Nicolaj Skov (Grønkjær) med 5 stemmer, som leverede en pragt præstation og var stort set overalt på banen. Hans fight, energi, placeringsevne og sublime afleveringer er sjældent set og noget, som BOB håber han vil bidrage med i mange flere kampe i år…..

Sæsonens sidste kamp gav håb til næste sæson…

Det er ikke nogen løgn, at denne “Corona” sæson ikke har været den bedste i BOB+30´s historie, hvorfor denne sidste kamp i år var utrolig vigtig, da man ønskede at slutte sæsonen godt af.

Onsdags kampen blev spillet på hjemmebane mod ærkerivalerne fra Ikast FS, hvorfor der altid er garanti for tætte kampe med tænding og god fodbold. Denne kamp var ingen undtagelse og begge hold startede godt ud og det var tydeligt at det var på midtbanen at det helt store slag skulle vindes såfremt man  ønskede overtaget. I dagens kamp fra start bestod BOB´s midtbane af Kris Mollerup, Danni Nielsen og den blege udgave af Ronaldinho, Rasmus Madsen, som alle 3 spillede en fremragende kamp og var med til, at BOB i store dele af kampen pressede Ikast FS tilbage på banen.

Fra kampens start ønskede begge hold, at kontrollere kampen og det førte til hurtige omstillinger ved begge hold, som førte frem til chancer, men ind ville bolden ikke. Dette skete dog til Ikast FS´s fordel efter ca. 15 min spil, hvor Ikast´s angriber modtog en bold ved kanten af feltet og da BOB forsvaret var kommet lidt på mellemhånd, kunne han loppe bolden over en chanceløs Mark Kyed, som stod på mål. Mark Kyed skulle dog vise sig, at spille en stor rolle i dagens kamp med store redninger senere i kampen. Efter ca. 25 min spile modtog Alex Torp bolden på højrekanten og med en par gode driblinger kommer han omkring Ikast spilleren og sender bolden ind i feltet til Thomas Lund, som køligt sender bolden videre skråt tilbage til en fremadstormende Asbjørn Harrild, som tørt og sikker scorede til 1-1. Herefter stod der BOB på det meste og det udmøntede sig til flot spil, hvor specielt Kris Mollerup og Rasmus Madsen viste flot spil, ved god fight, løb og geniale afleveringer til BOB kanterne, og specielt Alex Torp og Kris Mollerup havde et par kæmpe chancer, men ind ville bolden ikke, hvorfor første halvleg endte 1-1.

Fra anden halvlegs start kom Tommy the bomb, Carsten Holt og Glenn Poulsen på banen, men det var ikke nemme betingelser for dem, da Ikast FS total overtog spillet og BOB blev presset langt ned på banen. BOB målmand Mark Kyed diskede op med et par suveræne redninger, hvilket holdt BOB inde i kampen. Da der var spillet ca. 45 min kom Ikast FS dog på 1-2, da deres angriber fik for meget plads og kunne sparke bolden i mål uden chance for Mark i BOB målet. Dette var noget af en spand kold vand i hovedet på BOB spillerne, men fik dog spillerne til at hanke op i sig selv og kort tid efter målet begyndte BOB så småt at overtage spillet igen. Kasper Knudsen, som havde spillet højre back i kampen blev sendt op på højre kanten og udviste sand mandsmod, med det ene løb efter det andet og sendte knivskarpe indlæg, hvilket udmøntede sig i flere gode forsøg til BOB og Thomas Lund ramte overliggeren, men ind ville bolden ikke. De sidste 10 min af kampen havde BOB alt overtag i kampen og Ikast FS var presset helt i bunde og med godt og vel 3 min tilbage af kampen fik BOB endelig og fuld fortjent udlignet til 2-2, da den evigt fightende Thomas Lund tog bolden til sig, driblede forbi et par Ikast spillere, hvorefter han bankede den sikkert ind med højre skøjten til slutresultatet 2-2.

Trænerteamet Morten Thomsen, som i dages kamp dirigerede på sidelinjen grundet rygproblemer og Michael Tyr Kristensen, var særdeles godt tilfredse med indstilingen til kampen og den fight og vilje til at løbe de ekstra meter, som spillerne viste. Dette lover gode takter til næste års sæson  og man får sluttet godt af på en noget sløj sæson, hvor det desværre kun er blevet til 2 point.

Dagens spiller blev igen igen Thomas Lund med 7 stemmer efterfulgt af Kris Mollerup medd 5 stemmer, men alt i alt kunne samtlige spillere nævnes for deres præsentation, da hele holdet som enhed leverede en god indsats.