Kategoriarkiv: Super Veteran +50

50

Ingen vinder i Tjørring

Allerede inden forårssæsonens sidste kamp i Tjørring mandag aften var BOB’s +50-herrer sikre på at slutte som nr. 3, og måske var det derfor, holdet var lidt sent ude af startblokken.

Efter halvandet minut bragte værterne sig i hvert fald i front, stort set uden at gæsterne have rørt bolden.

Efter et kvarters spil blev Brian Dahl Thomsen sat i scene af Michael Laursen, og han udlignede sikkert med et fladt skud. Seks minutter senere bragte Michael Husum BOB i front, da han afsluttede et sololøb med køligt at lobbe bolden over en prisgivet Tjørring-keeper, og gæsterne så ud til at have fuld kontrol over begivenhederne.

Det varede dog kun kort: først ramte en af hjemmeholdets spillere tværribben, og fem minutter før pausen fik de – ganske fortjent efter spil og chancer – udlignet til 2-2.

I starten af 2. halvleg ramte Michael Husums velplacerede skud stolpen, og efter 10 minutter var det Thomas Svenssons tur til at ramme overliggeren.

Tjørring kom gradvist bedre med igen, og 10 minutter før tid var de tæt på, men først reddede målmandsvikar Torben K. Jakobsen, og derefter blokerede Kai Varisbøl riposten.

I kampens næstsidste minut kunne Brian Dahl Thomsen være blevet matchvinder, da han tæt under mål med hælen styrede bolden bagom støttebenet, men bolden ramte stolpen, og så sluttede opgøret 2-2 – præcis som da de 2 hold mødtes på Brande Stadion midt i maj.

Kampens spiller blev Michael Husum.

Op på hesten igen

Efter dukkerten i Vildbjerg kom Brande Old Boys’ +50-herrer mandag tilbage på sporet i hjemmekampen mod Herning Fremad.

Blot 3 minutter var der spillet, da Michael Laursen førte bolden frem, og da ingen gik til ham, trykkede han af udenfor feltet og bragte med et velplaceret skud hjemmeholdet i front.

Målet vækkede tilsyneladende Herning-mandskabet, og de overtog gradvist mere og mere af spillet, men i BOB-målet havde Ken McKenzie fundet storspillet frem, så tættere på en udligning end et skud på overliggeren i halvlegens næstsidste minut kom gæsterne ikke.

Fem minutter ind i 2. halvleg bankede Henrik Mortensen så i stedet BOB på 2-0, og efter at have overlevet en undertalsperiode efter et tyndt gult kort til Kim Tranholm, øgede Thomas Svensson til 3-0 midt i halvlegen. Begge gange stod Michael Laursen for forarbejdet, og han blev da også efterfølgende fuldt fortjent udpeget som kampens spiller.

To minutter senere lykkedes det endelig for Fremad-spillerne at passere McKenzie, men da det kort efter var deres tur til at indkassere et gult kort, var deres skæbne beseglet. 10 minutter før tid omsatte Kim Tranholm Thomas Svenssons forarbejde til 4-1, og i kampens sidste minut slog Bjarne Thisgaard sejren fast efter bandespil med Brian Dahl Thomsen.

Med de tre point er BOB sikre på at slutte forårssæsonen på tredjepladsen uanset udfaldet af næste mandags kamp i Tjørring.

Nederlag trods drømmestart

Brande Old Boys’ +50-hold fik en perfekt start på mandagens udekamp i Vildbjerg.

I opgørets 2. minut viste Henrik Mortensen stort overblik, da han fra baglinjen sendte bolden skråt bagud til Nicolaj Eg, som fra kanten af feltet plantede læderet i bundgarnet. Kort efter fik Ken McKenzie fingerspidserne på en Vildbjerg-afslutning, som derefter ramte stolpen.

I det 5. minut blev det 2-0 til gæsterne, og igen var Henrik Mortensen i oplæggerens rolle. Denne gang fandt han Ole Thisgaard, som tæt under mål helflugtede kuglen i kassen – et virkelig flot mål.

Endnu engang blev det bevist, at 2-0 er en farlig føring: efter 10 minutter slog Vildbjerg kontra og reducerede, og efter 22 minutter havde hjemmeholdet bragt sig i spidsen med 3-2.

Fem minutter ind i 2. halvleg udlignede Henrik Mortensen så til 3-3 med et drøn udefra, men igen kom Vildbjerg foran, da et afrettet skud snød Ken Petersen i BOB-målet. Igen fik gæsterne udlignet, da Nicolaj Eg midt i halvlegen skubbede en maskeret frisparksafslutning fra Sigurd Kristensen det sidste stykke over stregen, men 7 minutter før tid var heldet atter med Vildbjerg, da endnu et afrettet skud sneg sig ind ved den ene målstolpe.

Det lykkedes ikke for gæsterne at få udlignet en tredje gang, så målfesten sluttede 5-4 til Vildbjerg.

På nabobanen hentede +60-holdet sæsonens femte sejr af 8 mulige, og i modsætning til klubkammeraterne var de i stand til at fastholde en 2-0-føring. Peter Gasbjerg stod for 1. halvlegs enlige scoring, og kort ind i 2. halvleg slog Jens Studsgaard sejren fast, da han blev spillet fri tæt under mål af Åge Kristensen.

I den modsatte ende kunne Ole Radoor notere sig for sit andet ”clean sheet” i træk, og han har dermed fået en noget nær perfekt start på sin nye karriere som målmand.

Fem minutters festfyrværkeri

De første godt 20 minutter af mandagens kamp på Brande Stadion i +50-rækken mellem Brande Old Boys og Hammerum var ganske jævnbyrdige.

Efter 18 minutter kom hjemmeholdet i front efter en frisparkskombination, man næsten skulle tro var indøvet. I stedet for at sparke på mål sendte Sigurd Kristensen bolden udenom muren til Bjarne Kristensen, som fra selve baglinjen spillede den på tværs til Ole Thisgaard, der let kunne ekspedere den i nettet til 1-0. To minutter senere udlignede Hammerum, og derefter gik det for alvor stærkt: Fra det 23. til det 27. minut gjorde Thomas Svensson, Ole Thisgaard og Sigurd Kristensen det til pausestillingen 4-1 til BOB.

Thomas Svensson indledte 2. halvleg med at øge til 5-1, og efter 8 minutter fandt Brian Dahl Thomsen Søren Prøhl, og så stod det 6-1.
To minutter senere fik gæsterne reduceret, og yderligere to minutter senere fuldbyrdede Thomas Svensson sit hattrick assisteret af Søren Prøhl. Så blev til gengæld heller ikke scoret mere i den målrige kamp, som derfor endte 7-2 til Brande.

De tre point sender BOB op på en tredjeplads forud for de sidste tre spillerunder, og holdet er dermed sikre på at fortsætte i A-rækken efter sommerferien.