Kategoriarkiv: Super Veteran +60

Sluttede med sejr

Med præcis to måneder til juleaften virkede spillerne på Brande Old Boys’ ældste mandskab, +60-holdet, ikke synderligt indstillet på at uddele julegaver, da de mandag aften havde besøg af Ikast til årets uigenkaldeligt sidste turneringskamp.

Alligevel var det gæsterne, der bragte sig i front efter små 10 minutter på et langskud, men hjemmeholdet svarede straks igen.
Først ramte Ove Pedersen stolpen, da han med hælen elegant styrede bolden bagom støttebenet, og kort efter måtte Ole Radoor se sit forsøg reddet på målstregen.

Efter knap 20 minutters spil lykkedes det så endelig at få udlignet, da Åge Kristensen med hovedet dirigerede en høj bold fra Sigurd Kristensen i nettet til halvlegsresultatet 1-1.

BOB-dominansen fortsatte efter pausen, mens gæsterne levede på deres sporadiske kontraangreb, hvor de flere gange var i overtal, men ret meget mere end et par halvforkølede afslutninger fra Anders Bjerregaard blev det ikke til.

I stedet var det hjemmeholdet, der bragte sig i front efter 8 minutter, da Ove Pedersen ved bageste stolpe headede et indlæg fra Kent ”Post” Bjerre i kassen via undersiden af overliggeren – et flot mål. Tre minutter senere blev det 3-1 til BOB, da en Ikast-spiller fik snittet en halvhøj aflevering fra Sigurd Kristensen i eget net med hovedet. 10 minutter før tid viste årets spiller på +60-holdet, Kim Tranholm, at det også kunne lade sig gøre at score med fødderne, da han hamrede endnu en perfekt aflevering fra Sigurd Kristensen i nettet til 4-1.

I kampens sidste sekunder var hjemmeholdets to indskiftningsspillere tæt på at slå endnu et søm i Ikast-kisten: Med hovedet forlængede Kent Hansen et indlæg til bageste stolpe, hvor BOB’s grand old man, Knud Erik Laursen, headede bolden på ydersiden af stolpen. Men fire hovedstødsmål i samme kamp havde næsten også været for meget af det gode…

Sejren rokker ikke ved, at +60-holdet slutter på en meget sikker andenplads 11 point efter Hammerum, som gik ubesejret igennem sæsonens 20 kampe.

Fuldt hus!

Det er sket før, og det kommer forhåbentlig til at ske igen, men det er trods alt ikke hverdagskost, at vores fem turneringshold napper fem sejre i samme uge. Men det gjorde de i uge 37!

+60 lagde ud med at tage godt og grundigt revanche for nederlaget på 0-4 i efterårspremieren mod Ikast – holdets eneste nederlag efter sommerferien – med en sejr med præcis de samme cifre – i Ikast. Resultatet betød samtidig, at holdet nu ikke har lukket et eneste mål ind i de seneste fem kampe.

+50 fulgte trop med en 2-0-sejr over Tjørring, som det i tre tidligere forsøg i år ikke var lykkedes dem at besejre. Sejren var samtidig holdets tredje sejr på stribe, så efter en svag start på efterårssæsonen, der bød på tre nederlag i træk, hvorefter holdet kom bagud 0-2 i Ikast i løbet af fem minutter, er bøtten nu vendt, og holdet indtager ligesom +60 andenpladsen i rækken.

Oldgirls/seniordamer tromler videre og har efter 4-1 over Hammerum fortsat ikke sat point til i efteråret. +40 har ikke sat point til hele året, selvom torsdagens hjemmekamp mod Vildbjerg trods en føring på 4-0 var lige ved at blive spændende til sidst efter 3 Vildbjerg-træffere på 6 minutter. Kampen endte dog 5-3 til BOB +40, som derfor stadigvæk har maksimumpoint.

Det har +30-holdet ikke, men efter en resultatmæssig sløj start på efteråret, hvor holdet skulle helt frem til den sidste dag i august, før de første point kom på kontoen via en storsejr på 5-1 over Snejbjerg, blev pointhøsten fordoblet med en 2-1-sejr over Hammerum onsdag. Matchvinder blev den dobbelte målscorer, Asbjørn Harrild Nielsen.
Med sejren kan holdet stadig nå at slutte i den bedste halvdel, men det kræver som minimum, at de får point i udekampen mod FodboldHoldet Herning på onsdag.

Første pointtab til Hammerum

Mandag sluttede BOB’s +60-hold forårssæsonen af med den udsatte kamp i Hammerum, som inden kampen toppede rækken med maksimumpoint med Brande på andenpladsen 9 point efter.

Den afstand ændrede mandagens opgør ikke på, men efter en disciplineret indsats lykkedes det som første hold i denne sæson for BOB at tage point fra Hammerum med resultatet 0-0.

Samtidig kunne målmand Ken “McKenzie” notere sig for et “clean sheet”, og dermed har +60 holdt buret rent i tre kampe i træk.

Pausestillingen er ikke oplyst 😉

Nederlag trods drømmestart

Brande Old Boys’ +50-hold fik en perfekt start på mandagens udekamp i Vildbjerg.

I opgørets 2. minut viste Henrik Mortensen stort overblik, da han fra baglinjen sendte bolden skråt bagud til Nicolaj Eg, som fra kanten af feltet plantede læderet i bundgarnet. Kort efter fik Ken McKenzie fingerspidserne på en Vildbjerg-afslutning, som derefter ramte stolpen.

I det 5. minut blev det 2-0 til gæsterne, og igen var Henrik Mortensen i oplæggerens rolle. Denne gang fandt han Ole Thisgaard, som tæt under mål helflugtede kuglen i kassen – et virkelig flot mål.

Endnu engang blev det bevist, at 2-0 er en farlig føring: efter 10 minutter slog Vildbjerg kontra og reducerede, og efter 22 minutter havde hjemmeholdet bragt sig i spidsen med 3-2.

Fem minutter ind i 2. halvleg udlignede Henrik Mortensen så til 3-3 med et drøn udefra, men igen kom Vildbjerg foran, da et afrettet skud snød Ken Petersen i BOB-målet. Igen fik gæsterne udlignet, da Nicolaj Eg midt i halvlegen skubbede en maskeret frisparksafslutning fra Sigurd Kristensen det sidste stykke over stregen, men 7 minutter før tid var heldet atter med Vildbjerg, da endnu et afrettet skud sneg sig ind ved den ene målstolpe.

Det lykkedes ikke for gæsterne at få udlignet en tredje gang, så målfesten sluttede 5-4 til Vildbjerg.

På nabobanen hentede +60-holdet sæsonens femte sejr af 8 mulige, og i modsætning til klubkammeraterne var de i stand til at fastholde en 2-0-føring. Peter Gasbjerg stod for 1. halvlegs enlige scoring, og kort ind i 2. halvleg slog Jens Studsgaard sejren fast, da han blev spillet fri tæt under mål af Åge Kristensen.

I den modsatte ende kunne Ole Radoor notere sig for sit andet ”clean sheet” i træk, og han har dermed fået en noget nær perfekt start på sin nye karriere som målmand.