Kategoriarkiv: Super Veteran +60

BOB +60 BOMBER TIL SIDST

Mandag d. 31. august spillede vores ældste drenge på hjemmebane mod Hammerum IF.

Vi skulle langt frem i kampen inden målene kom, selvom Brande var tæt på mange gange, men bolden ville ikke ind.

8. minut før slutfløjt kom der gang i målscoringen. Jens Bruce Kristensen slog et perfekt indlæg fra højresiden helt over målmanden og til bagerste stolpe, hvor Kent Post Bjerre kunne score til 1-0.

Minuttet efter var Bruce i hopla igen. Knastør skud fra distancen tog indersiden af stolpen , så desværre ingen scoring.

I kampens 47. minut var Hammerum målmanden lidt på en skovtur, men hårdt presset af Jens Studsgaard fik han bolden fra ham, og kunne med et følt skud score til 2-0 fra 20 meter.

Bruce og Studs var ikke helt færdige med at lege og i kampens sidste minut ligger Jens Bruce en sukkerbold op til Studsgaard, som kvitterer den flotte assist ved at loppe den køligt over en fremstormende målmand, rigtig flot mål af gamle Studs.

Kampen sluttede dermed med en sejr på 3-0 til hjemmeholdet, hvor alle spillerne selvfølgelig skal roses for en god kamp indsats.

BOB +60 FIK KÆMPESEJR.

Mandag d. 10. august blev dagen hvor holdet skulle i kamp for første gang i 2020 pga corona, og det skete på udebane mod Tjørring IF.

De gamle drenge kom foran midt i første halvleg 1-0 på et konge hovedstød af Åge Boddum Kristensen efter flot assist fra Max Schaumann.
Kort efter blev det også til 2-0 på et langskud af Kent “Post”, inden det lige lykkedes for Tjørring at reducere til 2-1 kort før pausen.

Straks fra starten af 2. halvleg satte BOB tempoet op og scorede 2 hurtige kasser, begge mål scoret af Max Schaumann, og herefter scorede Åge Kristensen til 5-1 i starten af 2. halvleg, så var den kamp mere eller mindre lukket. De gamle drenge fortsatte det gode spil og Knud Erik Laursen gjorde det til 6-1 og topscorer Åge til 7-1 inden Tjørring fik et sidste trøstemål, så det endte med en sikker sejr til udeholdet Brande med hele 7-2.

Kampens spiller blev klart målmand Klavs Christiansen, der havde mange flotte redninger og holdte Tjørring nede på 2 mål, men også “debutanten” Kent Hansen skal roses for en flot kamp.

STORSEJR I NYT TØJ TIL SUPER GRAND VETERAN +60

Mandag d. 1. april spillede holdet deres første kamp i sæsonen mod Tjørring IF på kunstgræsbanen hjemme i Brande. Der stod BOB på alt spillet fra første minut og til den udmærkede dommer fløjtede kampen af efter de 2 x 25 min. Brande vandt med hele 10-0 efter 4-0 ved pausen.
Målscorere blev:
• Åge Boddum Kristensen med 3 mål
• Max Schaumann med 2 mål
• Knud Erik Lauridsen med 2 mål
• Kent “post” Bjerre med 1 mål
• Jens Larsen #10 med 1 mål
• Selvmål 1
Der var debut på sidelinjen til Peter Munkholm som i denne sæson afløser Hans Fræser. Den anden succes træner Jens “Bruce” Kristensen var selvfølgelig også med i dag til at styre tropperne. Sponsor for holdet er Blåhøj El ved John Hansen.