Kategoriarkiv: Super Veteran +60

Første pointtab til Hammerum

Mandag sluttede BOB’s +60-hold forårssæsonen af med den udsatte kamp i Hammerum, som inden kampen toppede rækken med maksimumpoint med Brande på andenpladsen 9 point efter.

Den afstand ændrede mandagens opgør ikke på, men efter en disciplineret indsats lykkedes det som første hold i denne sæson for BOB at tage point fra Hammerum med resultatet 0-0.

Samtidig kunne målmand Ken “McKenzie” notere sig for et “clean sheet”, og dermed har +60 holdt buret rent i tre kampe i træk.

Pausestillingen er ikke oplyst 😉

Nederlag trods drømmestart

Brande Old Boys’ +50-hold fik en perfekt start på mandagens udekamp i Vildbjerg.

I opgørets 2. minut viste Henrik Mortensen stort overblik, da han fra baglinjen sendte bolden skråt bagud til Nicolaj Eg, som fra kanten af feltet plantede læderet i bundgarnet. Kort efter fik Ken McKenzie fingerspidserne på en Vildbjerg-afslutning, som derefter ramte stolpen.

I det 5. minut blev det 2-0 til gæsterne, og igen var Henrik Mortensen i oplæggerens rolle. Denne gang fandt han Ole Thisgaard, som tæt under mål helflugtede kuglen i kassen – et virkelig flot mål.

Endnu engang blev det bevist, at 2-0 er en farlig føring: efter 10 minutter slog Vildbjerg kontra og reducerede, og efter 22 minutter havde hjemmeholdet bragt sig i spidsen med 3-2.

Fem minutter ind i 2. halvleg udlignede Henrik Mortensen så til 3-3 med et drøn udefra, men igen kom Vildbjerg foran, da et afrettet skud snød Ken Petersen i BOB-målet. Igen fik gæsterne udlignet, da Nicolaj Eg midt i halvlegen skubbede en maskeret frisparksafslutning fra Sigurd Kristensen det sidste stykke over stregen, men 7 minutter før tid var heldet atter med Vildbjerg, da endnu et afrettet skud sneg sig ind ved den ene målstolpe.

Det lykkedes ikke for gæsterne at få udlignet en tredje gang, så målfesten sluttede 5-4 til Vildbjerg.

På nabobanen hentede +60-holdet sæsonens femte sejr af 8 mulige, og i modsætning til klubkammeraterne var de i stand til at fastholde en 2-0-føring. Peter Gasbjerg stod for 1. halvlegs enlige scoring, og kort ind i 2. halvleg slog Jens Studsgaard sejren fast, da han blev spillet fri tæt under mål af Åge Kristensen.

I den modsatte ende kunne Ole Radoor notere sig for sit andet ”clean sheet” i træk, og han har dermed fået en noget nær perfekt start på sin nye karriere som målmand.

God start for +60

Med en uges forsinkelse tog Brande Old Boys’ grand veteraner mandag aften hul på sæsonen, da holdet fik besøg af Sunds i “sandkassen” på Brande Stadion.
De to hold følte indledningsvis hinanden lidt på tænderne, men efter 7 minutter var værterne tæt på at bringe sig i front, da bolden dansede rundt på – og lidt over? – gæsternes målstreg.


Først efter et kvarters spil kom der hul på bylden: Åge Kristensen blev væltet, da han var ved at slippe igennem på selve baglinjen, og han sparkede selv stensikkert straffesparket fladt i kassen til 1-0.
To minutter før pausen blev BOB så reduceret til 6 mand, da målmand Knud Erik Laursen, som ellers havde stået i vejen for flere kvalificerede Sunds-forsøg, var kommet for langt ud af sit mål. Nogen ville måske ligefrem mene, at modtageren af Ceres spillerpokalen 2022 var kommet på lidt af en skovtur, men hvorom alting er endte han med at begå et frispark, som blev takseret til et gult kort.
I hans sted overtog Jesper Lenz målmandshandskerne, og han klarede at holde buret rent, selvom Sunds var tæt på at udligne på et lob i 2. halvlegs 2, minut.


Da hjemmeholdet igen blev fuldtallige og fik organisationen på plads, overtog de igen så småt initiativet, og i det 14. minut gav det pote, da Jens Larsen sendte Åge Kristensen afsted på højrekanten. Efter et par træk spillede han bolden på tværs til Max Schaumann, som inde foran mål var sikkerheden selv.
Målet så ud til at knække gæsterne, som mere eller mindre faldt fra hinanden defensivt, og først burde Åge Kristensen og Jørgen Laursen i fællesskab og derefter Max Schaumann have lukket kampen.

Begge chancer blev imidlertid misbrugt på det skammeligste, og i stedet fik Sunds fornyet tro på tilværelsen med en reducering fem minutter før tid. Et lidt tyndt frispark på kanten af feltet blev trillet til siden, og så stod det pludselig kun 2-1 til Brande.
I slutfasen pressede Sunds-mandskabet godt på for at bevise, at 2-0 virkelig er den farligste føring, og Kent “Post” Bjerre måtte i to omgange agere redningsmand, da han sparkede væk på målstregen.

Derfor lykkedes det ikke for gæsterne at få udlignet, og den debuterende holdleder, Bent “Goggen” Jensen kunne bogføre sæsonens første tre point efter en tæt kamp.

BOB +60 BOMBER TIL SIDST

Mandag d. 31. august spillede vores ældste drenge på hjemmebane mod Hammerum IF.

Vi skulle langt frem i kampen inden målene kom, selvom Brande var tæt på mange gange, men bolden ville ikke ind.

8. minut før slutfløjt kom der gang i målscoringen. Jens Bruce Kristensen slog et perfekt indlæg fra højresiden helt over målmanden og til bagerste stolpe, hvor Kent Post Bjerre kunne score til 1-0.

Minuttet efter var Bruce i hopla igen. Knastør skud fra distancen tog indersiden af stolpen , så desværre ingen scoring.

I kampens 47. minut var Hammerum målmanden lidt på en skovtur, men hårdt presset af Jens Studsgaard fik han bolden fra ham, og kunne med et følt skud score til 2-0 fra 20 meter.

Bruce og Studs var ikke helt færdige med at lege og i kampens sidste minut ligger Jens Bruce en sukkerbold op til Studsgaard, som kvitterer den flotte assist ved at loppe den køligt over en fremstormende målmand, rigtig flot mål af gamle Studs.

Kampen sluttede dermed med en sejr på 3-0 til hjemmeholdet, hvor alle spillerne selvfølgelig skal roses for en god kamp indsats.