Alle indlæg af Formand

Nyt hædersmedlem af Brande Old Boys: Michael Andersen

I forbindelse med mandagens generalforsamling blev holdleder Michael Andersen udnævnt til hædersmedlem af Brande Old Boys. Formanden begrundede udnævnelsen således:

Nogen vil gå langt for deres forening, men det er nok alligevel de færreste, der er villige til at sætte deres liv på spil. Det har denne person gjort – ganske vist ufrivilligt – men han er her heldigvis endnu.

Det er også de færreste foreninger, der har en holdleder, som har været med i over 25 sæsoner og med største selvfølgelighed melder sig klar til den 26. – det har vi i Brande Old Boys!

I klublokalet på 1. sal hænger der 14 portrætter af 14 personer, der på hver deres måde har ydet en exceptionel indsats for BOB. Ingen af dem har – så vidt vides – familiære relationer, men det bliver der lavet om på, når vi i aften udnævner Brande Old Boys’ hædersmedlem nr. 15.

Grunden er ikke, at du – sammen med dit hold – har været med til at hente så mange landsmesterskaber og førstepladser, at du næppe selv har tal på det, eller at du må have noget nær danmarkshistoriens højeste pointgennemsnit for en holdleder, men derimod at du utrætteligt – uge efter uge, år efter år – har sørget for, at vores ”elitehold”, som snupper endnu en sæson i +40-rækken, kommer fuldtallige på græs.

Du er i forvejen en af kun fem personer i Brande Old Boys’ historie, der har modtaget BOB’s lederpokal 2 gange – et par af de andre kan vi glæde os over også er her i aften; det gjorde du første gang i 2008 og senest i 2023, og fra og med i dag er du også hædersmedlem af Brande Old Boys:

Rejs jer venligst op og giv en stor hyldest til: Michael Andersen.

BOB’s lederpokal 2024: Gitte Holt

Formanden motiverede tildelingen af BOB’s lederpokal til den afgående kasserer således:

For det meste kommer sygdom ubelejligt, men en sjælden gang kan det faktisk vise sig som en fordel. Det blev det i hvert fald for resten af bestyrelsen, da den pågældende måtte melde fra til årets første bestyrelsesmøde pga. sygdom – for så var det en smal sag for den øvrige bestyrelse at blive enige om, hvem der skulle have BOB’s lederpokal 2024.

Den største opgave var nærmere at holde maskerne, da vi på det seneste bestyrelsesmøde i fællesskab fandt frem til, hvem der skulle have lederpokalen i år – det blev det så ikke alligevel, fordi lederpokalen i år – naturligvis – går til vores afgående kasserer.

Hun blev valgt ind i BOB’s bestyrelse i 2016, og lige siden har Gitte holdt (tø-hø) styr på foreningens finanser – faktisk har jeg svært ved at forestille mig, at der nogensinde har været bedre styr på dem!

Da Gitte overtog kassererposten efter Peter Væsel for 8 år siden udgjorde foreningens likvide egenkapital præcis kr. 634.206,27, og som I kunne se for lidt siden, er den jo ikke ligefrem blevet mindre siden!

Gitte modtog Ceres spillerpokalen i 2015, og i dag bliver du en del af et eksklusivt selskab, som har modtaget begge BOB’s pokaler.

Modtageren af BOB’s lederpokal 2024 er: Gitte Holt.

Tusind tak for indsatsen.

Ceres spillerpokalen 2024: Michael Husum

Indstillingen fra en unavngiven holdleder, hvis identitet er bestyrelsen bekendt :-), lød som følger:

Michael har igennem en lang årrække spillet fast, som i fast, på 40+ holdet og været holdets anfører. “Summe” melder aldrig afbud til en kamp; om han så næsten er helt skadet, så tropper han op. Det er meget prisværdigt set med vores holdleder-øjne.

Samtidig er han yderst vellidt blandt med- og modspillere. 

“Summe” har også en god forståelse af, at der skal bakkes op om diverse initiativer, som giver penge til Brande Old Boys. Han giver altid en hånd, og senest er han kommet med i firmafodboldarrangementet, hvor han bl.a. står for dommerpåsætningen.

Jeg mener, den ligger lige til højrebenet, selv om han er venstrebenet, at udnævne Michael som Årets Spiller.

Nytårshilsen fra formanden

Så er årets sidste lørdagstræning afviklet med 16 mand på kunstgræs, og 2023 synger for alvor på sidste vers.

I Brande Old Boys kan vi se tilbage på et på stort set alle måder vellykket år, hvor højdepunktet set med mine briller var udnævnelsen til Årets forening i slutningen af september; men også på den sportslige front er der blevet leveret flot over hele linjen, ligesom der er blevet det på den arrangementsmæssige i form af firmafodboldmesterskaber #50, Åræs i samarbejde med vores gode venner fra Roligans, markedstips, aktivfest og julekalender.

Med håbet om et 2024, der bliver mindst ligeså vellykket, skal der lyde en stor tak til alle, der har ydet et bidrag – stort eller lille – i løbet af 2023, uanset om det er som bestyrelsesmedlem, holdleder, medlem af firmafodboldudvalget, julekalendersælger eller hjælper i forbindelse med et eller flere af vores øvrige arrangementer, ligesom der skal lyde en kæmpestor tak til vores mange velvillige sponsorer.

Sidst men ikke mindst skal der lyde en tak til alle jer, der har repræsenteret Brande Old Boys på sportslig vis på banen i årets løb.

Rigtig godt nytår og på gensyn til meget mere fodbold i 2024!