Alle indlæg af Formand

BOB’s julekalender er på gaden

Så er Brande Old Boys’ julekalender for 2022 i handlen.

Motivet er i år hentet på Torvet, hvor 25 stjerner lyser op på den aftenmørke decemberhimmel – en på hver af de 24 låger og en i toppen af juletræet.

Vores julekalendersælgere er allerede godt i gang med at trave byen tynd, men hvis du bare ikke kan vente, til det ringer eller banker på døren, eller du bare vil være helt sikker på at få et eksemplar, inden de er udsolgt, kan julekalenderen købes i forbindelse med lørdagens firmafodboldmesterskaber i Brande Hallerne.

Alt stiger – bare ikke prisen på BOB’s julekalender, som igen i år koster den formidable sum af 20 kr. pr. stk. Til gengæld har vi skruet lidt op for præmierne, så der hver dag i december trækkes lod om et gavekort på 250 kr. og to gavekort á 100 kr. til en af de syv butikker, der sponsorerer julekalenderen.

Er du blandt de heldige, kan du derfor vælge mellem gavekort til Tøjeksperten, Stark, Rema 1000, Wine N’Fun, Telekæden, Skoland eller Nyt Syn.

D. 23. december trækkes der lod om de to hovedgevinster på hhv. 1.000 og 2.500 kr.

Vindernumrene kan ses her på hjemmesiden/Facebook og i Brande Bladet, hvor præmierne også kan afhentes.

Overskuddet fra julekalendersalget går – som altid – til ungdomsarbejdet i Brande.

Tag godt imod vores sælgere!

Årets spillere 2022

Kun et enkelt hold var så langt fremme, at de kunne kåre “årets spiller” i forbindelse med Aktivfesten 8/10, men nu er de sidste kampe spillet, og dermed har alle hold fået udpeget den spiller, der opnåede flest stemmer i årets løb. De blev:

Oldgirls/seniordamer: Anne Sørensen
+30: Alex Torp
+40: Michael “Tyr” Kristensen
+50: Sigurd Kristensen
+60: Kim Tranholm

Alle har modtaget en erindringsgave bestående af en god flaske rødvin samt 2 indgraverede glas.

Tillykke til jer alle fem!

Ingen indendørs fodbold mandag d. 31/10

På grund af folketingsvalget tirsdag d. 1. november, er vi desværre nødt til at aflyse indendørs fodbold i Hal B dagen før – til gengæld vender vi stærkt tilbage mandag d. 7/11!

Og når vi nu er i gang med aflysningerne, er der heller ingen lørdagtræning 5/11, da vi denne dag afholder firmafodboldmesterskaber i Brande Hallerne.

Sluttede med sejr

Med præcis to måneder til juleaften virkede spillerne på Brande Old Boys’ ældste mandskab, +60-holdet, ikke synderligt indstillet på at uddele julegaver, da de mandag aften havde besøg af Ikast til årets uigenkaldeligt sidste turneringskamp.

Alligevel var det gæsterne, der bragte sig i front efter små 10 minutter på et langskud, men hjemmeholdet svarede straks igen.
Først ramte Ove Pedersen stolpen, da han med hælen elegant styrede bolden bagom støttebenet, og kort efter måtte Ole Radoor se sit forsøg reddet på målstregen.

Efter knap 20 minutters spil lykkedes det så endelig at få udlignet, da Åge Kristensen med hovedet dirigerede en høj bold fra Sigurd Kristensen i nettet til halvlegsresultatet 1-1.

BOB-dominansen fortsatte efter pausen, mens gæsterne levede på deres sporadiske kontraangreb, hvor de flere gange var i overtal, men ret meget mere end et par halvforkølede afslutninger fra Anders Bjerregaard blev det ikke til.

I stedet var det hjemmeholdet, der bragte sig i front efter 8 minutter, da Ove Pedersen ved bageste stolpe headede et indlæg fra Kent ”Post” Bjerre i kassen via undersiden af overliggeren – et flot mål. Tre minutter senere blev det 3-1 til BOB, da en Ikast-spiller fik snittet en halvhøj aflevering fra Sigurd Kristensen i eget net med hovedet. 10 minutter før tid viste årets spiller på +60-holdet, Kim Tranholm, at det også kunne lade sig gøre at score med fødderne, da han hamrede endnu en perfekt aflevering fra Sigurd Kristensen i nettet til 4-1.

I kampens sidste sekunder var hjemmeholdets to indskiftningsspillere tæt på at slå endnu et søm i Ikast-kisten: Med hovedet forlængede Kent Hansen et indlæg til bageste stolpe, hvor BOB’s grand old man, Knud Erik Laursen, headede bolden på ydersiden af stolpen. Men fire hovedstødsmål i samme kamp havde næsten også været for meget af det gode…

Sejren rokker ikke ved, at +60-holdet slutter på en meget sikker andenplads 11 point efter Hammerum, som gik ubesejret igennem sæsonens 20 kampe.