Alle indlæg af Formand

Reddet til slut

Da der var spillet fem minutter af mandagens kamp i +50-rækken på Brande Stadion mellem BOB og Bording, havde hjemmeholdet allerede ramt træværket to gange: først tog et lumsk indlæg fra Kai Varisbøl overliggeren, og få minutter halvflugtede Michael Laursen et indlæg fra Ole Radoor på stolpen.
Alligevel var det gæsterne, der bragte sig i front efter små ti minutter, da de fik det maksimale ud af et kontraløb to mod to. Samme recept var tæt på at give gevinst yderligere et par gange inden pausen, og ligesom værterne lykkedes det også Bording at ramme overliggeren med et indlæg, kort inden der blev fløjtet til pause med stillingen 0-1.
Fra 2. halvlegs start forsøgte hjemmeholdet at lægge et højere pres, men Bording formåede klogt at spille bolden rundt og trække tempoet ud af kampen.
I slutfasen blev det for alvor svært for BOB, da Kai Varisbøl måtte udenfor i fem minutter efter et gult kort, men trods en mand i undertal lykkedes det alligevel Michael Laursen at få udlignet til 1-1 med et præcist, fladt spark få minutter før tid – et resultat værterne alt taget i betragtning kunne være bedst tilfredse med.

Tæt i Ikast

Mandagens arvefjendeopgør i +50-rækken mellem Ikast FS og Brande Old Boys så længe ud til at ende uafgjort, men få minutter før tid faldt afgørelsen.

Det var gæsterne fra Brande, der lagde bedst ud, og efter 10 minutter – og en genial indskiftning – bragte de sig i spidsen. Nicolaj Eg blev sendt på banen og løb direkte fra midterlinjen ned til kanten af hjemmeholdets straffesparksfelt, hvor han få sekunder senere med et velplaceret spark sendte Michael Laursens tværbold i netmaskerne bag værternes sagesløse keeper.

Syv minutter senere udlignede det gulklædte hjemmehold efter sløsede markeringer i BOB-forsvaret, og halvlegen ud var det Ikast, der sad på begivenhederne.

Det ændrede en tredobbelt udskiftning i pausen på, men trods en stribe større og mindre chancer til udeholdet skulle man frem til 4 minutter før tid, før afgørelsen faldt.

Her fik gæsterne pludselig chancen for at løbe kontra 4 mod 2, og med en perfekt tværaflevering fandt Jørn Eriksen en helt fri Thomas Svensson tæt under mål. Med sin sidste boldberøring i kampen bankede han Brande-mandskabet i front med 2-1 – hvorefter han blev skiftet ud!

2-1 blev også resultatet af lokalopgøret, selvom Stefan Kristensen to minutter før tid var millimeter fra at omsætte Michael Laursens indlæg til 3-1.

Sejren betyder, at BOB fastholder førstepladsen á point med Vildbjerg.

Ikke færre end 7 spillere delte stemmerne imellem sig, hvilket var et meget godt billede af en helstøbt holdindsats.

Uskøn sejr i Hammerum

Kønt var det ikke, da Brande Old Boys’ +50-hold mandag var på besøg hos rækkens pointløse agterlanterne Hammerum, men trods en halvsløj indsats kunne gæsterne køre hjem med alle 3 point i bagagen.

Kampens højdepunkt indtraf efter et kvarters spil, da Michael Laursen med en perfekt tværaflevering fandt Stefan Kristensen tæt under mål, og fra et par meters afstand sendte han med sin første scoring for +50 sikkert bolden i nettet til 0-1 .

Chancer var der ellers nok af til gæsterne på kunstgræsset, men i mål ville bolden ikke, og selv ikke topscorer Brian Dahl Thomsen formåede trods et par “direktører” at finde vej til netmaskerne. Hammerum stillede sig dybt og havde held til at trække tempoet ud af kampen.

I 2. halvleg blev der lidt mere arbejde til Jens Ole Pedersen i BOB-målet, som det til trods blev spilleren med suverænt færrest boldberøringer i løbet af kampen.

Hammerum forsøgte sig med inspiration fra håndbold med 7 mod 6-spil, men selvom hjemmeholdets keeper flere gange gik med frem, blev der aldrig skabt de overtalssituationer, der var formålet. Omvendt formåede gæsterne ikke at straffe satsningen, og så endte opgøret, der blev livestreamet på facebook, 1-0 til Brande, som med den tredje sejr på stribe overtog førstepladsen i rækken.

Kampens spiller blev Sigurd Kristensen.

En rigtig arbejdssejr

Det lignede længe en nulløsning, da +50 mandag tog imod Vildbjerg, der som de eneste havde maksimumpoint efter 2 kampe, men til sidst fandt et velspillet opgør sin afgørelse.

Indledningsvis var fødselsdagbarnet Kai Varisbøl tæt på at åbne scoringen, da han efter få minutters spil sendte en returbold snert forbi den ene opstander. Efter 20 minutter havde gæsterne 2 gange indenfor kort tid muligheden for at bringe sig i front, men begge gange røg afslutningerne forbi mål. Fem minutter før pausen var det så værternes tur, men efter et par træk på tværs knaldede Michael Laursen bolden på stolpen, og 1. halvleg endte derfor uden scoringer.

Straks fra 2. halvlegs start var Bjarne Thisgaard tæt på i flere omgange efter et indlæg til bageste stolpe fra Mikael Lund, men trods tre forsøg lykkedes det ham ikke at komme tættere på scoring end endnu et stolpeskud.

Derfra overtog gæsterne gradvist mere og mere af spillet, men de var faktisk farligst, når de fik mulighed for at slå kontra. Gode returløb og gode redninger af Jens Ole Pedersen i målet holdt imidlertid Vildbjerg fra fadet.

Bedst som de fleste havde indstillet sig på 0-0, lykkedes det endelig for Brian Dahl Thomsen af bringe BOB i front, da han fulgte op på en afslutning fra Martin “Herbie” Mortensen, som Vildbjerg-keeperen ikke kunne holde, og selvom Vildbjerg de sidste fem minutter satsede hele butikken for at få udlignet, var BOB faktisk tættere på at gøre det til 2-0.

Selvom begge hold havde rigeligt med chancer til flere mål, blev det dog ved det ene, som sendte BOB op på en delt førsteplads á point med Vildbjerg og Bording.

Kampens spiller blev Jens Ole Pedersen.