Alle indlæg af Formand

Nytårshilsen fra formanden

Selvom 2021 ikke helt blev “business as usual”, blev året på mange måder mere “same procedure as every year, James” end 2020 – da vi endelig kom i gang.

I januar og februar skete der absolut ingenting, men i marts gik det til gengæld løs for fuld skrue.

Ikke færre end 17 gange var der mulighed for at spille til 2 mål i BOB-regi, så der var ingen undskyldninger for ikke at være klar til turneringsstarten i april.

I maj var vi blandt de første foreninger til at få afholdt vores generalforsamling, i juni fik vi markeret vores 80-års jubilæum med en reception, og selv i juli var der træning hver eneste lørdag.

I august blev turneringen genoptaget, sidst i september blev de første hold (oldgirls og +30) færdige, og i oktober fik vi sluttet en flot sæson af – også for de resterende hold – med et brag af en aktivfest, ikke mindst takket være Resonans.

I november fik vi afviklet firmafodboldmesterskaberne med 53 deltagende hold, og vi kunne igen melde “alt udsolgt” af BOB’s julekalender.

I december sænkede julefreden sig så småt over Brande Stadion, som juledag for en sjælden gangs skyld var dækket af sne, der nu igen er smeltet.

Lad mig her på tærsklen til 2022 benytte lejligheden til at ønske dig og dine nærmeste et rigtig godt nytår med masser af gode fodboldoplevelser, såvel på som udenfor banen.

Til allesidst en lille servicemeddelelse: Nytårsdag kl. 13.30 står Kim Tranholm og Sigurd Kristensen for en gang “tømmermands-lørdagstræning” for dem, der har overskud og kræfter til det – men hold lidt igen med hovedstødene 😉

Godt nytår!

Mikael

Julebold juledag

I år er der heldigvis ingenting i vejen for, at vi mødes til en gang julebold 1. juledag kl. 10.00 – så det gør vi.

Der er mulighed for bad og omklædning, men det er selvfølgelig også helt ok at klæde om hjemmefra – husk evt. snesko!

Skulle der være nogen, der døjer med byldepest, kolera, kopper eller andre smitsomme sygdomme (eller har symptomer herpå), tillader vi os at gå ud fra, at de selv kan finde ud af at holde sig hjemme.

Eftersom 25. december i år er en lørdag, er der derfor IKKE almindelig lørdagstræning denne dag, og det er der heller ikke nytårsdag, hvor du må nøjes med skihop fra Garmisch Partenkirchen – hvis du da kan finde en kanal, der sender det.

Næste ordinære lørdagstræning kl. 13.30 er derfor 8. januar 2022.

På vegne af BOB’s bestyrelse vil jeg gerne ønske dig en glædelig jul!

Mikael

Årets julegaveide

Jule- eller adventsgaven til manden/kvinden, der har alt, ikke mindst god smag og en sund tørst: 6 stk. af Brande Old Boys’ helt egen jubilæumsøl i gavepakning.

Øllen er ganske vist ikke en julebryg, men en classic – endnu mere klassisk en en ordinær classic!

Jubilæumsøllen er håndbrygget på Bøllingsø Bryghus med professionalisme og omsorg på klassisk vis uden filtrering og pasteurisering. Den passer perfekt til et stykke hjemmebagt rugbrød med lun leverpostej og et par skiver sprød agurk eller bacon.

Prisen for 6 stk . jubilæumsøl á 50 cl. er kun kr. 200,- inkl. pant og gaveæske – så længe lager haves. Øllen sælges også enkeltvis til 40 kr. pr. stk. eller 3 for kr. 100,-.

Aftal nærmere mht. betaling og levering/afhentning med formanden på tlf. 60811733/mail: formand@brandeoldboys.dk.

Betaling kan enten ske kontant, ved bankovf. eller Mobilepay (57026).

Skåål – og glædelig december!

Sikke en sæson!

Mandag aften fik vi sat et effektfuldt punktum for en sæson, der resultatmæssigt har været blandt de allerbedste i Brande Old Boys’ 80-årige historie. Men også en sæson, hvor der langt hen i marts var tvivl om, hvorvidt vi overhovedet kunne få lov til at spille andet end syvmandsfodbold pga. corona-restriktionerne.

Det fik vi, og facit blev førstepladser til 3 af vores 5 hold.

Oldgirls var helt suveræne og vandt alle deres kampe (lidt for mange uden kamp 🙁 ), +40 var næsten ligeså suveræne med 16 sejre i 18 kampe på trods af en juni, hvor de ikke vandt en eneste kamp på grønsværen (igen pga. lidt for mange afbud fra modstanderne), og +60, der allerede inden den sidste kamp var sikre på at ende på førstepladsen, sluttede af med at tæve Tjørring med 6-2.

+30 vandt ikke så mange kampe efter sommerferien, men det blev til 2 sejre over Mejrup – den ene godt nok uden kamp – og to tætte kampe mod ellers så suveræne Herning Fr., så holdet fik alligevel skrabet point nok sammen til en fjerdeplads, mens +50 med nederlag i de 2 sidste kampe dumpede fra en anden- til en sjetteplads i en meget tæt pulje.

Alt i alt en forrygenede sæson, hvor vi på tværs af holdene igen har vundet langt flere kampe, end vi har tabt.

En kæmpe tak for indsatsen til alle spillere og ikke mindst holdledere!

I forbindelse med aktivfesten, som havde samlet ca. 50 deltagere i klubhuset, blev nogle af årets spillere kåret, og de sidste er nu blevet udnævnt. De blev:

Oldgirls: Cecilie Lybker
+30: Chris Christiansen
+40: Allan Kjærgaard
+50: Sigurd Kristensen
+60: Åge Kristensen.

Husk: Vi fortsætter med træningen udendørs hver lørdag kl. 13.30, og der er desuden mulighed for at spille indendørs i Brande Hallerne (Hal B) hver mandag fra kl. 20-22.

Vel mødt!