Kategoriarkiv: Old Boys +30

Sikker sejr til +30

I efterårssæsonens første kamp tog BOB på hjemmebane imod Hammerum. Hammerum mødte op med et stærkt hold, men BOB var klar til at tage de 3 point.
Hammerum startede dog kampen bedst, hvilket førte til et frispark lige udenfor feltet. Jens Berthel Askou gik til bolden og satte den ind til 0-1. BOB kæmpede sig dog ind i kampen, takket være Jonni Bjørnsholm, Anders Møller og Michael Lp’s massive pensum, hvilket også åbnede op for omstillinger ved Casper og Alex Torp. Efter ca 20 mins spil modtog Thomas Lund bolden i dybden fra en fremad stormende Chris Katongo, hvorved hr. Lund afdriblede to Hammerum spillere og sikkert satte den ind til 1-1, hvilket også var resultatet ved halvleg.
Fra anden halvlegs start var planen at presse Hammerum og køre på kontra. BOB havde sat Jacob Andersen ind på midtbanen, hvilket han gjorde formidabelt med sin enorme vilje og løbe pensum. BOB kom foran 2-1, igen ved Thomas Lund, som modtog bolden ved midten, løb fra forsvaret og bankede den sikkert i kassen. BOB så nu sit snit til at lukke kampen og på et hjørnespark fra venstre, taget af Alex Torp, lagde han en perfekt bold ind i feltet, dom Hammerum forsvareren headede i eget mål til 3-1. Sidste mål blev også scoret af BOB, da Thomas Lund igen stak af fra Hammerum forsvaret og med sig havde han Michael LP, hvorved de på indendørs maner spillede frem og tilbage til hinanden 4 gange, hvorefter Michael LP med et lækkert tørt venstre hug sparkede bolden i kassen til slut resultat 4-1.

kampens spiller med 5 stemmer blev fuldt fortjent Jonni Bjørnsholm.

Sidste kamp i forårssÆsonen endte med sejr til +30

BOB+30 drog i onsdags til Snejbjerg, hvor der skulle dystes om 6 pladsen i puljen.
BOB var oplagte og satte sig på stort set hele kampen fra start. BOB pressede Snejbjerg så langt tilbage på banen de første 20 min, at BOB burde have været foran minimum 0-5 med flere gode chancer til Alex Torp, Thomas Lund og Jakob Bænk, men enten røg de lige ved siden af mål eller direkte på Snejbjerg målmanden. Snejbjerg kom en smule længere frem på banen, men uden at komme til noget, hvorfor debut målmand på +30, hr. Jonas Flø havde en rolig første halvleg. BOB kom frem til flere gode indlæg fra Anders Møller på højre kant og Alex Torp på venstre kant, men ind ville kuglen ikke, hvorfor der stod 0-0 ved halvleg.
Fra anden halvlegs start forsatte BOB spillet fra første halvleg, men der gik dog lidt tid gør det førte til chancer. Michael viking var kommet på banen og med en masse fart og løbe villighed var han en konstant trussel i dybden sammen med Thomas Lund som blev fodret med sukker baler fra Michael LP og Nicolai skov. Vi skulle dog helt hen til 10 min før tid før BOB fik scoret, hvor bolden efter et brændt forsøg endte ved Jakob Bænk, som sikkert satte bolden i mål til 0-1, hvilket var mere end fortjent og til stor tilfredshed for holdleder og headcoach. Efter dette forsatte BOB med at brænde chance på chance, nogle så store at selveste Maradona må have vendt sig i graven…. for sat.. de var store blandt andre til Mark Kyed, Thomas Lund og Michael Viking, men når de ikke kan score må der betales til bødekassen. Som så ofte før kom Snejbjerg frem til en stor chance, hvor deres venstre kant fører bolden frem og med et flot spark forsøgte han at loppe den over Jonas Fløe, men på bedste Peter Schmeichel maner kom han tilbage og fik prikket bolden over overliggeren… verdensklasse redning….. kampen sluttede fuldt fortjent 0-1 til BOB, ( selvom den skulle være endt 0-8), men skidt 3 point på kontoen.
Kampens spiller blev Michael Tyr med 3 stemmer

BOB+30 led nederlag til tophold fra Herning

Onsdag skulle BOB hjemme møde topholdet fra Herning, som efter 6 kampe havde maksimum point og en målscore på hele 33-6. BOB stillede op i en 4-4-2 og startede kampen en smule afventende og overlod det indledende spil til Herning, hvorefter man ville slå til på hurtige omstillinger. Dette lykkedes af flere omgange, hvor BOB kom frem til flere gode chancer, hvor blandt andet Thomas Lund var lige ved på gode indlæg fra Alex Torp og den hjemvendte kriger Allan Madsen. BOB kunne hurtigt konstatere at Herning var til at spille bold med og BOB havde overtaget i antal af chancer. Det var dog Herning, som kom foran 0-1 på et flot langskudsmål, uden chance for Søren Laursen i målet. BOB trykkede dog på og i en periode på ca. 10 min var Herning stort set ikke på BOB´s banehalvdel, takket være godt forsvarsarbejde fra Chris Christiansen, Brian Lauridsen, Smøg og Tyr, samt den hårdtarbejde midtbane bestående af Asbjørn Harrild, Michael Lykke og Casper Niemann. Igen kom BOB frem til flere gode chancer og det var lige ved og næsten, men den sidste aflevering var desværre ikke god nok. Derfor endte første halvleg desværre også med en scoring til 0-2 til Herning, på endnu et langskudsmål, hvor BOB ikke fik clearet bolden, hvilket også var resultatet ved halvleg.

BOB´s plan var klar fra anden halvleg – forsæt som i første halvleg og forsæt presset på Herning. Dette gjorde BOB og kom igen frem til flere gode indlæg og chancer, men den satanste bold ville ikke ind i nettet. Derfor blev det i stedet som i første halvleg endnu en scoring til Hernign, som på et hjørnespark kom først på bolden, på trods af mistforståelser i BOB feltet, hvorfor der nu stod 0-3, hvilket var til stor irritation for BOB holdet, som egentlig nok havde spillet bedst og fortjent flere scoringer. BOB forsatte med at presse på, men det var tydeligt, at flere spillere var kørt lidt træt grundet det massive løbearbejde i løbe af kampen og derfor sluttede Herning af med at score til 0-4 på et kontra mål til slut.

Træner Michael tyr og holdleder Glen Kuhlmann var særdeles tilfredse med indstillingen, løbearbejdet og vljen fra spillerne og slut resultatet var noget misvisende, da det lige så godt kunne have endt med en uafgjort eller sejr til BOB, såfremt man havde haft lidt held i sprøjten, samt scoret på sine chancer.

Kampen spiller med 6 stemmer blev fuldt fortjent den evigt kæmpende Asbjørn Harrild på midtbanen. 

Stor sejr til Bob +30 på hjemmebane!!

Onsdag tog BOB+30 imod Herning KFUM på hjemmebane. Kampen blev spillet på bane 1 og der var lagt i kakkelovnen til et angribende BOB, som ville have en sejr på kontoen. Der var også publikum på tribunen, som fik masser af mål at se denne aften.

BOB lagde stærkt ud og overtog alt spillet og førte bolden godt rundt. Der var til tider godt spil på midten af banen fra begge holds side, men BOB var klart bedst på bolden. BOB kom på måltavlen, da en velspillende Rasmus Madsen på højre kant havde taget løbet ind i feltet og på et indlæg fra venstre af Thomas Lund hamrede Madsen den i kassen til 1-0. Føringen var fuldt fortjent og BOB forsatte presset, hvilket resulterede i et hjørnespark fra venstre siden. Der blev leveret en sukkerball på hjørnesparket, som desværre blev headed væk, men ude i feltet kom Michael Tyr og med højre skøjten bankede han bolden op under overliggeren, uden chance for målmanden, til 2-0. Herning KFUM, kom herefter ikke frem til det helt store, men førte bolden fint rundt, som dog resulterede i flere gode omstillinger til BOB. Dette resulterede i endnu en scoring, da bolden igen blev lagt ind i feltet fra venstre, hvor Rasmus Madsen endnu engang, kom glidende ved bagerste stolpe og satte den ind til 3-0. Desværre resulterede dette i en fiberskade til Rasmus Madsen, som måtte udgå, men havde leveret en god præsentation på banen. Ind i stedet kom Alex Torp, som røg på venstre kanten, imens Nikolaj Laursen rykkede fra venstre til højre kant. Dette gjorde at BOB havde masser af fart på kanterne og dette førte til flere gode omstilinger med indlæg og på et af disse fumlede Herning målmanden med bolden og dette resulterede i, at Nikolaj Laursen var over bolden som en høg og satte den ind til 4-0, hvilket også var stillingen ved halvleg.

Fra starten af anden halvleg gik Michael Tyr ud i stedet for Jonni Bjørnsholm og Thomas Lund gik ud i stedet for Stefan Kristensen. BOB gik fra en 4-4-2, til en 3-5-2 og dette resulterede i, at BOB kom endnu længere frem af banen og forsatte deres massive boldbesiddelse, hvilket var til stor glæde for holdleder Glen Åge, som gik sidelinjen tynd, men også for tilskuerne på stadion, som forsat må have ondt i hænderne over al den applaus over god fodbold. Efter ca. 45 min spil blev det også til 5-0, da Michael Lykke kom først på en bold i dybden og med et godt spark satte han den sikkert ind. Jonni Bjørnsholm leverede gode afleveringer i dybden til Nikolaj Laursen og Alex Torp, som kom frem til gode indlæg og chancer, men ind ville bolden ikke. Efter ca. 55 minutters spil kom Thomas Lund og Michael Tyr atter på banen og der gik ikke lang tid før Hr. Lund ønskede at deltage i målscoringerne. Den første kom ganske kort efter han blev skiftet ind, hvor Lund modtog bolden i dybden og med et fremragende ryk sparkede han den sikkert ind til 6-0. Men Thomas Lund havde ikke fået nok og efter ca. 60 minutter spil modtog han en bold i dybden igen, stormede imod mål, blev næsten løbet op af en MEGET hurtig Herning forsvarer, driblede forbi Herning målmanden og scorede sikkert til 7-0. Efter denne scoring var der en del god bold midt på banen og en velspillende Stefan Kristensen modtog bolden midt på banen og med en Herning spiller i ryggen lavede han den vildeste vending med bolden, som fik Herning spilleren til at løbe rundt om sig selv og anede ikke hvad han skulle gøre af sig selv… KLASSE…. Mål festen sluttede med endnu en scoring af Nikolaj Laursen, som spillede på venstre kanten, tog et løb ind i banen, modtog bolden og med et first touch lobbede han bolden flot over målmanden til slut resultatet 8-0. Der kunne nævnes mange flere spillere på BOB holdet, som spillede en formidabel hold, men så ville dette referat blive alt for langt, Alt i alt var det en fornem holdindsats, hvor samtlige spillere var villige til at løbe den ekstra meter for hinanden.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Anders Møller med 6 stemmer. Hr. Møller var igen maskinen på midtbanen, som med et løbe pensum over det sædvanlige, kæmpede sig til mange bolde og lagde et utal af gode afleveringer til holdkammeraterne.