Kategoriarkiv: Old Boys +30

Forrygende forårssæson

Forårssæsonens sidste kamp er fløjtet af, og dermed er vi halvvejs igennem turneringen – et oplagt tidspunkt at gøre status på.
Og hvordan er det så gået de forskellige BOB-hold i 2023? Overordnet set fuldstændig forrygende. Facit er 3 førstepladser og 2 andenpladser, så på den resultatmæssige side er der ikke plads til meget forbedring.
Damerne vandt deres turnering ganske suverænt, og det samme gjorde +30-holdet; begge hold tabte blot en enkelt kamp undervejs.
+30’erne har faktisk allerede taget hul på efterårssæsonen, eller taget hul er måske så meget sagt: 2. turneringshalvdels første kamp mod Herning Fremad resulterede i årets anden sejr uden kamp, og på tværs af alle hold er ikke færre end ti kampe – mere end hver femte – endt med en skrivebordssejr på 3-0 til BOB uden kamp.
Hårdest ramt har damerne været: de vandt halvdelen af deres 10 programsatte turneringskampe uden at spille, herunder begge de med spænding imødesete lokalopgør mod BIF, som i 4 forsøg endnu ikke har været i stand til at stille hold mod BOB.
Et nyt regionsmesterskab blev det dog ikke til, men efter sommerferien skal damerne bl.a. prøve kræfter med de nykårede regionsmestre i C1-rækken, Skjern/Tarm.
+40 fik en lidt ujævn sæsonstart, men fem sejre på stribe sendte holdet frem på førstepladsen, som blev forsvaret med uafgjort mod Herning Fremad i forårssæsonens absolut sidste kamp. Når der tages hul på 2. turneringshalvdel har holdet derfor et forspring på 3 point til Ikast FS og Herning Fr.
Endnu tættere er det i toppen af +60-rækken, hvor holdene ligesom i +40-rækken tager pointene fra foråret med over til efterårssæsonen.
Det uafgjorte resultat i Vildbjerg i sidste spillerunde betød, at holdet måtte overlade førstepladsen til Hammerum, som dog kun er et enkelt point foran BOB og Ikast på anden- og tredjepladsen.
+50 sluttede også på andenpladsen, selvom der blev sat en hel del point til undervejs, men holdet kunne dog glæde sig over at være de eneste, der var i stand til at besejre topholdet Vildbjerg undervejs i en rigtig herredyst. Efterårets modstandere er udover Vildbjerg Ikast FS og Herning Fr., som man skal møde hele tre gange hver.

Vild uge 17

Resultatmæssigt bliver den sidste uge i april svær for ikke at sige umulig at overgå: På tværs af holdene blev det til de maksimale 15 point i 5 kampe.

Torsdag aften udbyggede damerne sejrsstimen med en sikker 5-0-sejr i lokalopgøret i Karstoft, og samme aften tilspillede +40 sig den første regulære sejr siden slutningen af september, da Lind, som for første gang i mange sæsoner kunne stille hold mod BOB, i egen hule blev besejret 3-1.

Onsdag vandt +30 ligesom damerne deres tredje kamp på stribe; denne gang blev det på hjemmebane til en sejr på 2-1 over Tjørring, og derfor topper “de unge” fortsat deres række med maksimumpoint.

Både +50 og +60 havde indledt sæsonen med nederlag, men mandag fik begge hold revancheret sig. +60 mest eftertrykkeligt, da Herning Fremad på eget (kunst-)græs blev udraderet med tenniscifrene 6-0. Samtidig hentede +50 årets første sejr, da de på hjemmebane med noget større besvær ligeledes vandt over Herning Fr. med 3-2.

Så nu kan man vist godt sige, at sæsonen for alvor er i gang!

Fuldt hus!

Det er sket før, og det kommer forhåbentlig til at ske igen, men det er trods alt ikke hverdagskost, at vores fem turneringshold napper fem sejre i samme uge. Men det gjorde de i uge 37!

+60 lagde ud med at tage godt og grundigt revanche for nederlaget på 0-4 i efterårspremieren mod Ikast – holdets eneste nederlag efter sommerferien – med en sejr med præcis de samme cifre – i Ikast. Resultatet betød samtidig, at holdet nu ikke har lukket et eneste mål ind i de seneste fem kampe.

+50 fulgte trop med en 2-0-sejr over Tjørring, som det i tre tidligere forsøg i år ikke var lykkedes dem at besejre. Sejren var samtidig holdets tredje sejr på stribe, så efter en svag start på efterårssæsonen, der bød på tre nederlag i træk, hvorefter holdet kom bagud 0-2 i Ikast i løbet af fem minutter, er bøtten nu vendt, og holdet indtager ligesom +60 andenpladsen i rækken.

Oldgirls/seniordamer tromler videre og har efter 4-1 over Hammerum fortsat ikke sat point til i efteråret. +40 har ikke sat point til hele året, selvom torsdagens hjemmekamp mod Vildbjerg trods en føring på 4-0 var lige ved at blive spændende til sidst efter 3 Vildbjerg-træffere på 6 minutter. Kampen endte dog 5-3 til BOB +40, som derfor stadigvæk har maksimumpoint.

Det har +30-holdet ikke, men efter en resultatmæssig sløj start på efteråret, hvor holdet skulle helt frem til den sidste dag i august, før de første point kom på kontoen via en storsejr på 5-1 over Snejbjerg, blev pointhøsten fordoblet med en 2-1-sejr over Hammerum onsdag. Matchvinder blev den dobbelte målscorer, Asbjørn Harrild Nielsen.
Med sejren kan holdet stadig nå at slutte i den bedste halvdel, men det kræver som minimum, at de får point i udekampen mod FodboldHoldet Herning på onsdag.

Nederlag til Ikast FS

Onsdag drog BOB+30 til Ikast, hvor man skulle forsætte den gode stime som man havde været inde uden nederlag. Denne dag viste sig dog hurtigt at være en TOTAL offday fra BOB mandskabet og da Ikast på dagen havde fået skaffet kvalitets spillere fra nær og fjern, blev BOB straffet på de fejl der blev lavet.

BOB tabte 6-2 og ud af de mål gav BOB Ikast de 4 af målene selv via dumme fejl/tilbagelægninger, samt manglende kommunikation. BOB var gået på sommerferie og der er stort set ikke mere godt at sige om den kamp.

En noget træls situation i kampen udspillede sig i første minut af kampen, hvor Ikast FS´s angriber, med fuld overlæg og uden at bolden var i nærheden, sparkede Christ Christiansen ned, men dommerens fløjte forblev tavs, på trods af at man tydeligt kunne høre slaget fra sparket….. En hovedrystende handling, af en ellers god fodbold spiller, som tilsyneladende ikke magter opgaven og burde gå til kampsport i stedet…..

Nu venter der BOB en fortjenet sommerferie, hvor man vil holde formen ved lige med onsdags træninger indtil efterårets første kamp.