Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Terrassen er tilbage!

Takket være et stort stykke arbejde af den nybagte AaB-fan, Simon Splidsboel, Dan Helge & søn, er det nu igen fuldt forsvarligt at færdes på terrassen på 1. sal i klubhuset.

Materialerne til den nye træterrasse er naturligvis indkøbt lokalt hos Stark, der lavede en virkelig skarp pris til BIF, som takket være en donation i forbindelse med sidste års generalforsamling kunne sende regningen videre til BOB.

Stik eventuelt selv næsen op ad trappen eller ud ad en af dørene i den store sal, næste gang du kommer forbi klubhuset, for at se det flotte resultat og indsnuse duften af frisk træ.

+40 sejr i Lind

Torsdagens kamp var kun 2 min gammel da Funderskov header en tværaflevering på tværs i målfeltet, Hvor Tyr stensikkert omsætter chancen til 1-0 Fra en tvivlsom offside position. Dog forblev fløjten tavs fra dommeren?

Midt i halvlegen kommer Funderskov til en kæmpe chance. Denne chance skulle have bragt BOB på 2-0. Det skulle han dog gøre godt igen senere i kampen.

Sidst i halvlegen, kommer Lind til deres eneste chance i halvlegen. BOB’s Offside fælde glippede. Det gav en fri løber til Lind angriberen. Den vikarierende målmand Medin var iskold i sommervarmen. Med en flot fod parade blev en udligning afværget.

Tro kopi fra 1 halvleg scorede BOB efter 2 min i 2 halvleg, hvor Funderskov rettede op på afbrænderen fra tidligere. Han scorede sikkert til 2-0 på en frispilning fra Summe. Midt i halvlegen blev det til 3-0 til BOB. Efter tryllerier på venstre kanten af Herbie og Tyr ender bolden ved Lille Lunde som udplacerer Lind målmanden. ( Det udløser nok en 20’er fra far Lunde )

Sidst i halvlegen kommer Lind, til en kæmpe hovedstøds chance inde i det lille felt. Dog stod Medin plankeværk igen i vejen. Med en fremragende redning sørgede Medin for at Lind forblev målløs.

Det hele ender med en fortjent 3-0 sejr til BOB.

# Holdlederne +40

Tilbage på toppen

Med en uskøn udesejr på 2-0 over Herning Fremad tilbageerobrede BOB’s +50-mandskab mandag aften rækkens førsteplads på en marginalt bedre målscore end Bording.

Gæsterne var klart mest målfarlige i kampens indledning; inden der var spillet et kvarter havde Søren Prøhl været tæt på et par gange, begge gange efter afleveringer fra Michael Laursen, og i det 11. minut fik han og Allan Kjærgaard alt for lidt ud af en omstilling, hvor de pludselig var alene med en Fremad-forsvarer.

Man skulle dog helt frem til sidste minut, inden halvlegens største chance opstod, og kun en fantomredning af Lars Poulsen i BOB-målet forhindrede værterne i at gå til pause med en etmålsføring.

2. halvleg var knap et kvarter gammel, da BOB endelig fik prikket hul på hjemmeholdets defensiv. Fra baglinjen fandt Mikael Lund Søren Prøhl ved forreste stolpe, og med pandebrasken stødte han udeholdet i front.

Det tvang værterne længere frem(ad) på banen, hvilket førte til en håndfuld chancer til gæsterne. Med 10 minutter igen tvang Michael Laursen Fremad-keeperen til en flot redning, og gang på gang fik BOB chancen for at slå kontra. Hver gang løb det dog ud i sandet (læs: det nyslåede græs), og 3 minutter før tid var Herning-mandskabet så – stik imod spil og chancer – tæt på en udligning.

Heldigvis for BOB kom Jørn Eriksen i vejen for afslutningen, og i næstsidste minut lykkedes det så endelig gæsterne at slå sejren fast efter endnu en omstilling. Nicolaj Eg spillede Kai Varisbøl fri, og med en halvkikset afslutning – eller var det en aflevering? – lykkedes det ham med god assistance fra hjemmeholdets målmand at gøre det til slutresultatet 2-0 til BOB.

Kampens spiller blev en arbejdsom Allan Kjærgaard.

+50 levede op til favoritværdigheden

Rollerne var på forhånd fordelt, da BOB’s +50-mandskab mandag var på besøg hos bundholdet Tjørring, men de pointløse værter var meget tæt på at bringe sig i front på en friløber efter en halv snes minutter. Jens Ole Pedersen fik imidlertid raget kastanjerne ud af ilden med en fodparade, og efter 23 minutter bragte gæsterne sig så planmæssigt i front, da Allan Kjærgaard headede et smukt indlæg fra Michael Laursen i kassen via indersiden af den ene stolpe.

To minutter senere gjorde Nicolaj Eg det til pausestillingen 0-2, da han efter 1-2-spil med Allan Kjærgaard skubbede bolden det sidste stykke over stregen for næsen af Bjarne Thisgaard.

10 minutter efter pausen blev det så 0-3, da Nicolaj Eg efter et par fikse træk spillede bolden på tværs til Mikael Lund, som takkede for tilbuddet ved at banke bolden i nettet, og 2 minutter senere forsvandt den sidste rest af spænding om udfaldet, da en Tjørring-spiller ekspederede en aflevering fra Jørn Eriksen op i det ene målhjørne – desværre for ham i eget net.

0-4 var også stilingen indtil 2 minutter før tid, hvor Bjarne “Tøf” Kristensen fandt en helt fri Bjarne Thisgaard, som efter et øjebliks betænkningstid kanonerede læderet i kassen bag en sagesløs Tjørring-keeper.

Sejren sender BOB op på en delt førsteplads i rækken halvvejs gennem forårssæsonen á point med Vildbjerg og Bording, som begge satte point til.

Kampens spiller blev Nicolaj Eg, der i løbet af kampen både nåede at spille i bageste og forreste geled.