Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Ta’ en for holdet!

Fik du ikke smagt den i forbindelse med generalforsamlingen eller vores jubilæumsreception, har du chancen nu!

I anledning af Brande Old Boys’ 80-års jubilæum har vi fået fremstillet vores helt egen jubilæumsøl i et begrænset oplag.

Øllen er brygget på Bøllingsø Bryghus, og den er så classic, at det kan smages.

Nyd den afkølet en lun sommeraften på terrassen eller til et stykke hjemmebagt rugbrød med lun leverpostej og bacon eller sprøde agurkeskiver – skål og velbekomme!

Jubilæumsøllen, som er på 50 cl., koster kr. 40,- pr. stk. (inkl. pant), køber du 3, får du dem for en hund.

Betales enten kontant, via mobilepay eller bankoverførsel.

Kontakt formanden på formand@brandeoldboys.dk eller ring/skriv på 6081 1733 for at aftale nærmere vedr. afhentning.

Så må der bades igen!

DBU har netop opdateret deres corona-protokol. Vi er nu nået til vol. 25(!):

https://dbu.dk/media/ldffqeef/protokol-for-dansk-fodbold-version-25-14-06-21.pdf

Af den opdaterede protokol fremgår det, at det indtil 1. august fortsat kræver corona-pas/negativ test, hvis man vil benytte omklædningsfaciliteterne før og efter kampene.

Det er den arrangerende klubs (i dette tilfælde Brande Old Boys’ og i praksis mit som formand og corona-vejleders) ansvar at foretage stikprøvekontrol af, om reglerne bliver overholdt, mindst en gang i døgnet – gør de ikke det, risikerer man bortvising.

På baggrund af ovenstående åbner vi på forsøgbasis for omklædning/bad fra og med mandag d. 21. juni i forbindelse med de sidste tre hjemmekampe i forårssæsonen (hhv. +60, +50 og +40).

Det gælder naturligvis også for udeholdene.

HUSK at respektere det maksimale antal personer pr. omklædningsrum; antallet står på døren (4 pers.).

Ovenstående gælder KUN for de resterende turneringskampe; til og med 31. juli fortsætter vi med at klæde om hjemmefra og bade samme sted i forbindelse med lørdagstræningen/anden træning i øvrigt.

Nyt hædersmedlem udnævnt

I forbindelse med fredagens 80-års jubilæumsreception i klubhuset blev der udnævnt et nyt hædersmedlem af Brande Old Boys: næstformand Kent Brandt Thomsen.

Formanden motiverede udnævnelsen som følger:

Vi har i vores bestyrelse et medlem, som har siddet længere tid i bestyrelsen end vi andre 6 bestyrelsesmedlemmer til sammen.

Det hænger selvfølgelig sammen med den store udskiftning, vi lige har haft i forbindelse med generalforsamlingen, men det fortæller samtidig meget om denne persons engagement i foreningen – selvom han mig bekendt aldrig har spillet så meget som et eneste minut i BOB-trøjen (men det kan sagtens nåes endnu :-)).

Kent Brandt Thomsen blev valgt til BOB’s bestyrelse i 2008.

Talrige er de aktiviteter, du siden har stået i spidsen for: Markedstips og julekalendersalg er nok de to, der har fyldt mest og genereret flest penge til foreningen, men der bliver sjældent afholdt et arrangement uden et lotteri. Også her er det dig, der samler trådene (og præmierne).

Du har været bankør i forbindelse med Landsmesterskaber og Bierfester, du har koordineret aktiviteter i forbindelse med Brande Marked og klaret en hel masse andre opgaver, som samlet set har været med til at skabe indtægter i millionklassen til foreningen.

For alt det og mere til fik du BOB’s lederpokal i 2018 – hermed har jeg æren af at udnævne dig til hædersmedlem af Brande Old Boys!

Corona-legat uddelt

I slutningen af oktober sidste år lancerede Brande Old Boys i anledning af foreningens dengang forestående 80-års jubilæum et corona-legat, som kunne søges af foreninger hjemmehørende i gl. Brande Kommune.

Den mulighed var der syv foreninger, der benyttede sig af, og alle syv har fået del i legatet.

Egentlig var det meningen, at legatportionerne skulle uddeles i forbindelse med Brande Old Boys’ generalforsamling i februar, men som stort set alle andre generalforsamlinger måtte den udsættes, så for at få pengene i arbejde – og for ikke at risikere at komme i karambolage med forsamlingsloftet – besluttede oldboys-bestyrelsen at arrangere individuelle overrækkelser af legatportionerne.

En enkelt legatportion – den største – fik dog lov til at vente til foreningens generalforsamling i fredags, hvor formanden for Brande IF, Michael Koch, fik overrakt 25.000 kr. til foreningens arbejde af sin formandskollega hos Brande Old Boys, Mikael Lund.

De resterende 55.000 kr. blev fordelt som følger:

Urban Street Zone: 15.000 kr.
Brande Håndbold Klub: 10.000 kr.
eSport Brande: 7.500 kr.
BGU: 7.500 kr.
Blåhøj IF: 7.500 kr.
Uhre GIF 7.500 kr.