Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

+40 spiller uafgjort I årets sidste kamp

Årets sidste kamp blev spillet mod Hammerum. Som altid mod Hammerum blev det en intens kamp. Dog med BOB i førersædet.

I 1 halvleg blev det til en del store brændte chancer fra BOB´s side. Anders Videsen, Lars Duedahl, Allan Hansen og Thomas Svensson havde alle nærgående forsøg.

Det lykkedes dog Anders Videsen at få bolden i nettet, han drejer sig fri i feltet. Afslutter tørt til en 1-0 føring som holder til pausen.

2 Halvleg var kun 1 minut gammel, da Allan Hansen stryger igennem i højre side. Afslutningen redder målmanden, riposten ender ved Thomas Svensson. Hans afslutning bliver også pareret. En kæmpe chance.

10 min inde i halvlegen udligner Hammerum til 1-1. På en opspilnings fejl fra BOB, render de ned og scorer sikkert.

Allerede 2 min senere kom BOB så foran 2-1. Flot gennemspillet angreb, hvor til sidst Lars Duedahl glider igennem venstre side. Sender et dejligt indlæg over til Allan Hansen, der sikkert sparker bolden i kassen.

Det skal siges at Hammerum gav aldrig op. Det udmøntede sig i et frispark, lige uden for feltet, 6 min før tid. Sparket gik i muren, riposten ender ved en Hammerum spiller der sparker udligningen ind til 2-2

BOB pressede på de sidste 6 min. Ind ville bolden bare ikke den torsdag aften i Hammerum.

Om det var efter veer, fra lørdagens aktivfest at spillerne ikke kunne få bolden i mål, skal være usagt. Det var en kamp som BOB burde have vundet 8-2.

Årets spiller skulle findes i det tætte opløb mellem 4 spillere i årets sidste kamp. Det blev Allan Gulddreng Kjærgaard der rendte med prisen som årets spiller på +40 holdet. KÆMPE tillykke.

De 2 holdledere vil gerne endnu engang, takker alle spillere og ikke mindst hjælpere. For en fantastisk guld sæson, hvor holdet suverænt vandt puljen.

BOB +40 SEJREDE I SNEJBJERG

Torsdag den 7. Oktober spillede BOB ude mod Snejbjerg. På en meget dårlig oplyst kunstbane.

Om det var grunden til de mange brændte chancer skal være usagt.

BOB styrede kampen fra start til slut. Det udmøntede sig i en håndfuld store chancer i 1 halvleg. Michael Husum, Bjarne Thisgaard, Anders Videsen og Jacob York havde alle nærgående forsøg. Ind ville bolden dog ikke.

Efter et godt taktik møde, og fremragende indskiftninger, i halvlegen kom BOB endnu mere opsat ud til 2 halvleg. Det resulterede i et 1-0 føringsmål allerede i 2. halvlegs 3. minut. ved Dennis Lundstrøm efter et godt sammenspil med Anders Videsen og Michael Husum.

Dennis Lundstrøm kom også på assist listen, da han i kampens 38. minut med en fremragende stikning spillede Anders Videsen totalt fri i feltet. Videsen svigtede ikke, køligt lagde han bolden i nettet til 2-0 føring. Endda med højre ben….

Det blev til yderligere store chancer i halvlegen ved Lars Duedahl, Allan Kjærgaard og Michael Husum. Ind ville bolden bare ikke.

Snejbjerg kom ikke til en eneste chance. Det skyldes hovedsageligt et fremragende  makkerskab i midterforsvaret ved Michael Tyr Kristensen og Elmedin Bratic. De lukkede fuldstændigt de fortvivlende Snejbjerg angriber ned.

Kampens spiller blev suverænt Elmedin Bratic.

Torsdag den 14. oktober spiller +40 sæsonens sidste kamp ude mod Hammerum.

BOB +40 sejrede på kunstbanen

BOB og Herning Fremad tørnede sammen torsdag 30.09.2021. Dog havde Herning problemer med at skrabe et hold sammen, det endte med at kampen blev afviklet 9 mod 9 på stor bane.

Det var lige noget BOB skulle vænne sig til. De første 20 minutter var meget usammenhængende hvor BOB også blev fanget i et par kontra angreb, som gav et par store chancer til Herning.

Der kom mere styr på spillet efter 25 min. Hvor Lars Duedahl slår, et perfekt hjørnespark. Lige ind i panden på Anders Videsen, der sikkert header BOB på 1-0. Ligesom om at det mål gav BOB overtaget.

I halvlegens sidste minut slår Bjarne Tøf Kristensen et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Michael Summe Husum flugter bolden i kassen til 2-0.

2 halvleg var ikke mere end 2 min gammel. Da Thomas Messi Svensson, sender et indlæg indover i feltet. Michael Summe Husum tæmmer med brystkassen. Afslutter køligt imellem benene på en fortvivlet målmand til 3-0.

Herning ville dog også på måltavlen. 10 min før slutfløjt snyder et langskud  Lars Poulsen i målet. Så en reducering til 3-1. Sejren kom dog aldrig i fare, BOB kører en sikker 3-1 sejr i hus i årets sidste hjemmekamp.

Kampens spiller blev Anders Videsen.

+50 delte i porten

Værterne havde allerede misbrugt et par gode muligheder efter indlæg fra flankerne, da Mikael Lund ved bageste stolpe med lidt ufrivillig assistance fra gæsternes målmand headede et langt skift fra Kai Varisbøl i nettet og BOB i front i mandagens hjemmekamp mod Vildbjerg i +50-rækken efter 8 minutter.
Brande fortsatte med at producere chancer på samlebånd, men effektiviteten stod ikke mål med forarbejdet. Mod slutningen af halvlegen kom gæsterne mere med i opgøret, og med et skud på tværribben 5 minutter før pausen var de kun millimeter fra en ufortjent udligning.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel, før topscorer Søren Prøhl kraftfuldt headede et hjørnespark fra Ole Thisgaard i nettet via undersiden af overliggeren. Derefter blev der længere mellem chancerne til hjemmeholdet, mens Vildbjerg pressede på og over-tog spillet. Midt i halvlegen fik de reduceret fra en halvspids vinkel efter et indlæg, der fik lov til at passere til bageste stolpe.

Herefter var det ren overlevelse for de mere og mere trætte værter, men 3 minut-ter før tid gik det galt igen, da endnu et indlæg nåede frem til en Vildbjerg-spiller ved bageste stolpe.

På kampens sidste angreb var Thomas Svensson tæt på at sikre BOB alle tre point, men hans hovedstød ramte trekantsammenføj-ningen, og så endte opgøret meget passende 2-2. Men havde værterne kendt deres besøgelsestid i 1. halvleg, var der aldrig blevet spæn-ding om udfaldet.

Kampens spiller blev Mikael Lund.