To sene scoringer gav uafgjort

Der var tale om et tidligt topopgør, da +50-holdene fra Bording og Brande Old Boys mandag tørnede sammen på førstnævntes bane, idet begge hold havde vundet sæsonens første kamp.

Gæsterne på bedst fra start, da Michael Laursen med et knastørt spark fra kanten af feltet bragte BOB i spidsen efter 5 minutter, men midt i halvlegen blev der skabt balance i regnskabet, da Jens Ole Pedersen i BOB-målet ikke kunne holde en Bording-afslutning og liggende måtte se en af hjemmeholdets spillere sende bolden det sidste stykke over stregen.

Stillingen 1-1 holdt til pausen, men fra 2. halvlegs start var det udeholdet, der pressede på for en scoring. Bjarne Thisgaard fik afsluttet et par gange uden held, og stille og roligt fik værterne ædt sig ind i kampen igen. Jens Ole Pedersen måtte diske op med et par store redninger, men tre minutter før tid gik det galt, da Nicolaj Eg pludselig befandt sig alene med tre Bording-spillere i en omstilling.

Situationen udløste dels en scoring til 2-1 til Bording, dels en tidlig badebillet til Eg for forsøget på at forhindre hjemmeholdet i at slå kontra, og så så det pludselig meget svært ud for gæsterne.

Det ændrede sig imidlertid kort efter, da Bjarne Thisgaard fra en position på selve baglinjen fandt et ikke-eksisterende hul mellem stolpen og Bording-keeperen, og så var der igen balance på måltavlen.

2-2 blev også det ganske retfærdige resultat af en tæt og intens kamp, der kunne være gået begge veje. Kampens spiller blev Jørn Eriksen.