Kategoriarkiv: Senior Old boys +40

40

Overbevisende 40+ sejr i Vildbjerg

Brande Old Boys ret så suveræne 40+ hold skulle på en mulig svær opgave i Vildbjerg.

Allerede efter 5 min. viste Anders “Bomber” Videsen at denne kamp skulle blive god for ham. Han havde et godt skud på mål som dog sneg sig forbi.
Det gjorde den ikke efter 8 min. hvor Summe afdriblede en håndfuld Vildbjerg spiller for til sidst at lægge den til rette for Bomber som sikkert scorede til 0-1.

Efter 19 min. lagde Medin an til et indlæg fra højre kanten, men han ramte den så skævt at den sejlede hen over målmanden og ind i målet til en flot scoring.

Så var planen at kampen skulle køres stille og roligt hjem men Kim Nielsen ville det anderledes. Han mistede bolden til en Vildbjerg spiller som fik frit løb ned imod målmand, Lars Poulsen, Han fik fintet Lars til at sætte sig men inden han fik sig taget sammen til at skyde kom Jonny Bjørnsholm susende forbi og fik ham tacklet. Vi slap dermed med skrækken.

I starten af anden halvleg havde Lars Duedahl et godt skud som Vildbjerg målmanden på mirakuløs vis fik reddet oppe i krogen.

I det 36. minut fik Anders Bomber en mulighed med hovedet men uheldigvis fik målmanden den reddet. Underligt nok havde Vildbjerg ikke lært af den situation for minuttet efter fik Bomber endnu en mulighed med hovedet og han scorede sten sikkert til 0-3.

Bomber var ikke færdig med at imponere. Efter 46 min. afdribler han nogle Vildbjerg spillere og slutter med at score sikkert til 0-4.

Så troede man at kampen ville dø ud men anfører Summe ville det anderledes og han lukker og slukker kampen med en scoring til kampens resultat 0-5.

Kampens spiller blev fortjent Anders Bomber Videsen.

Slutteligt skal der lyde et stort tillykke til holdets Fiber konge, Michael Laursen, som har rundet de 50 år.

Holdet er nu gået på sommerferie da næste uges kamp imod Ikast er flyttet til senere.

Hattrick Vide

Overbevisende sejr til BOB +40

Hammerum kom I en velsmurt BOB maskine og blev sendt hjem med et 7-0 nederlag.

BOB satte sig på kampen fra start af. Allerede efter 5 min var man foran 1-0 på et mål fra Skytte. BOB kom til flere store chancer, inden Anders Videsen fik bolden tromlet i mål til 2-0 lige inden halvleg.

Hammerum havde halvlegen sidste action. Et bragende langskud, som Lars Poulsen i flyvende stil fik afværget.

2 Halvleg blev et stormvejr mod Hammerums mål. 5 mål blev det til Videsen-Duedahl-Lunde med en enkel scoring og Summe med 2 kasser.

Et enkelt Hattrick kom der også i 2 halvleg. Den stod Skytte for. Først en fri løber, hvor Skytte får fintet sig selv så han brænder den store chance. Næste chance bliver brændt inde fra det lille felt. Skytte fuldender hattricket med et forsøg på stolpen, men også svært som han sagde efter kampen, når Hammerums målmand var en tidligere superliga målmand fra Silkeborg.

En solid indsats over hele linjen. Holdleder Andersen var meget tilfreds.

Sikker sejr til BOBs 40+ på pløjemark

Normalt bruger vi ikke krudt på hverken baneforholdene eller modstandere i vores referater MEN gårsdagens baneforhold på Brande Stadion var simpelthen under al kritik. Banen mindede mest af alt om en mark der er klar ti sommersæsonen, temmelig langhåret OG knoldede som om den aldrig har set en tromle. Vi håber ikke at dette skal være standarden fremadrettet for så skal kommunen hurtigst mulig sørge for at få kunstgræs på hele anlægget, det kan da kun være bedre.

Kampen forløb planmæssigt set med Brande øjne. Det var en relativ chancefattig første halvleg hvor der blev spillet et kvarter inden den første chance kom til Brande, men Anders Videsen brændte… Dog skulle der kun gå 2 minutter før Brande kom foran. Lars Duedahl brugte Anders Videsen som bande og derefter havde Duen ingen problemer med at trille bolden i mål uden chance for Vildbjerg målmanden.

2 minutter efter var Videsen igen på spil. Denne gang med et super godt hovedstød som målmanden dog flot fik reddet, den var vi mange der havde set inde, men Vildbjerg målmanden ville det anderledes.

Anden halvleg forløb som første. Brande var total dominerende. Den største dramatik kom da Kim Nielsen måtte ud i 10 min. for et frispark, som dommeren mente var for hård. Dette kunne gi Vildbjerg lidt forhåbninger men de forhåbninger slukkede Anders Videsen ret hurtigt da han bragte Brande foran 2-0. Det slukkede helt kampen, Vildbjerg kunne ikke byde Brande op til dans og Brande kørte sikkert sejren hjem.

Hele holdet skal roses for en god og stabil indsats hvor dagens spillere blev fordelt på Medin, Summer og A. Videsen.

BOB +40 VANDT PREMIERE KAMPEN

Mandag d. 7. april skulle senioroldboys på græs for første gang i år. De skulle møde Hammerum på udebane, og kampen startede også lidt frem og tilbage uden de store chancer.

Herefter fik Brande mere og mere styr på løjerne og efter 16 min brød Duedahl igennem på venstresiden og spillede bolden på tværs til en helt fri Allan S. Hansen ved bagerste stolpe, men brændte den store chance ved at skyde lige på målmanden og derefter røg den til hjørnespark.

Netop dette hjørnespark fra Dennis Lundstrøms fod endte lige inde foran målmanden, og da dommeren fløjtede troede alle der var frispark til hjemmeholdet, men det var altså straffespark han dømte til os. Dette store tilbud blev ekspederet ind i kassen af Duen til 1-0 føring til Brande.
5 min før pausen lavede Lunde et par gode træk og fyrede læderet afsted, men gik lige lidt forbi kassen.

Som 2. halvleg skred frem sad Brande mere og mere på kampen og 12 min inde i halvlegen fik Brande endnu et straffe, da Lunde blev nedlagt af målmanden og denne gang var straffesparket i orden. Duedahl fik lov at sparke igen, og med et panelka spark gjorde han det til 2-0.

Efter 46. min lagde Herbie en sukkerbold i dybden til Michael Laursen, men hans afslutning trillede desværre lige udenom fjerneste stolpe.
Herbie fik selv muligheden 5 min senere til at score til 3-0 da han var alene igennem med målmanden men hans “skud” reddede målmanden uden problemer.

I kampens sidste minut havde vi endnu en god chance, men Summes hovedstødschance tæt på mål ramte desværre målmanden. Kampen endte med en fortjent sejr på 2-0 til Brande.

Næste kamp er først om 2 uger mod Vildbjerg på hjemmebane.

Kampens fighter var Michael “Tyr” Kristensen som spillede solidt i midterforsvaret.

Vejret var ikke det bedste på denne råkolde og regnfulde april aften.