Kategoriarkiv: Senior Old boys +40

40

BOB +40 SEJREDE I SNEJBJERG

Torsdag den 7. Oktober spillede BOB ude mod Snejbjerg. På en meget dårlig oplyst kunstbane.

Om det var grunden til de mange brændte chancer skal være usagt.

BOB styrede kampen fra start til slut. Det udmøntede sig i en håndfuld store chancer i 1 halvleg. Michael Husum, Bjarne Thisgaard, Anders Videsen og Jacob York havde alle nærgående forsøg. Ind ville bolden dog ikke.

Efter et godt taktik møde, og fremragende indskiftninger, i halvlegen kom BOB endnu mere opsat ud til 2 halvleg. Det resulterede i et 1-0 føringsmål allerede i 2. halvlegs 3. minut. ved Dennis Lundstrøm efter et godt sammenspil med Anders Videsen og Michael Husum.

Dennis Lundstrøm kom også på assist listen, da han i kampens 38. minut med en fremragende stikning spillede Anders Videsen totalt fri i feltet. Videsen svigtede ikke, køligt lagde han bolden i nettet til 2-0 føring. Endda med højre ben….

Det blev til yderligere store chancer i halvlegen ved Lars Duedahl, Allan Kjærgaard og Michael Husum. Ind ville bolden bare ikke.

Snejbjerg kom ikke til en eneste chance. Det skyldes hovedsageligt et fremragende  makkerskab i midterforsvaret ved Michael Tyr Kristensen og Elmedin Bratic. De lukkede fuldstændigt de fortvivlende Snejbjerg angriber ned.

Kampens spiller blev suverænt Elmedin Bratic.

Torsdag den 14. oktober spiller +40 sæsonens sidste kamp ude mod Hammerum.

COMEBACK TIL 3 gamle i topbrag i +40 RÆKKEN

Torsdag d. 24. september skulle rækkens nr 1 på besøg ude i Ikast for at møde rækkens nr 2.

Allerede inden kampen og 4 runder før slut havde Brande allerede sikret sig 1. pladsen endnu engang i oldboys +40 rækken.

Kampen startede også i et fint tempo og allerede efter 5 min blev Allan “Ejstrup” Hansen spillet fri efter stikning af York, men hans skud strøg langt over mål.

Efter 16 min. blev det lykkedes gang for Allan Hansens 3. indlæg. Hansen spiller en perfekt bold ind foran IFS målmand og forsvarer og her kommer Anders Videsen først på bolden og køligt med venstre poten scorer han ved forreste stolpe.

Resten af halvlegen bølgede meget frem og tilbage med chancer i begge ender, men her var en af comeback drengene Lars Poulsen i målet en sikker skanse i suveræn stil. Kort før halvleg kom comeback 2 på banen. Danni “Smøg” Nielsen blev skadet så måtte Jens “Still going strong” Studsgaard hurtigt af træningstøjet og ind på højrebacken. Ham skal vi høre mere om senere.

I halvleg lavede de to trænere Michael Andersen og Nicolaj Eg nogle geniale taktiske træk. Comeback 3 Søren “Bomber” Prøhl blev sendt på toppen og Dennis Lundstrøm røg på kanten for at skulle udfordre løberen som IFS backen bliver kaldt.

Kun 4 min spillet i anden halvleg og efter flot opspil ender ved Michael “Summe” Husum, som kringler den over målhjørnet med venstre.

Herefter går det stærkt. Jens “Still going strong” Studsgaard glider elegant forbi en Ikast kantspiller, og herefter ligger han en millimeter præcis stikning i dybden af banen, hvor Lunde oversprinter “Løberen” og alene med målmanden scorer Lunde sikkert ved at score i den lange hjørne til 2-0.

Kun 8 min spillet efter pausen blev det til 3-0 til Brande. På kanten af feltet tipper Lars “Due” Duedahl bolden ind imellem 2 IFS forsvars spillere. Her dukker selvfølgelig den gamle topscorer Søren Prøhl op, og kort før målmanden når han lige at tippe den elegant over ham.

Duen smækker efter 20 min læderet i dybden over i venstre side til Lunde, som hårdt afleverer bolden perfekt ind til en helt fri Prøhl inde foran målmanden og med indersiden gør han det til 4-0.

Kort før slutfløjt ville Summe også på scoringstavlen. Han header bolden i kassen til 5-0 efter hjørnespark fra Duen, som også blev kampens resultat.

Kampen kunne nemt have endt med 3-4 mål til Ikast, men den gamle ræv Lars Poulsen ville det anderledes mod hans gamle by.

Kampens spiller blev også målmand Lars Poulsen, som udover den grønne bamse BOB nu også er selvskrevet til kamp igen næste uge mod Herning Fremad hjemme.

Trænerne vil udover at rose målmand Poulsen rose hele holdet for en fremragende indsats i topkampen i Ikast

Vigtig sejr til Brande Old Boys 40+

Torsdag bød på en traditionel svær udekamp i Vildbjerg. Kampene imod Vildbjerg er altid tætte så det var på forhånd en kampm vi havde set frem til.

Kampen startede ret nervøst, ikke mange afleveringer ramte en medspiller men dette gjaldt heldigvis for begge hold. Vi skulle faktisk helt hen i kampens 17. minut før Brande var farlig. Herbie fik bolden i den ene side og med et kontrolleret spark sendte han den over målmanden og ind i målet.  Blot 8 min. senere var Brande igen farlige. Bolden røg ud på kanten af feltet hvor Brande Bjarne Tøf ramte den lige i røven og den strøg op i krydset uden chance for Vildbjergs målmand. Et super flot mål.

2 minutter senere fik Vildbjerg frispark lige uden for feltet men Bjarne Thisgaard greb sikkert forsøget.

Lige inden halvleg fik Vildbjerg et hjørnespark som blev slået godt ind over hvor Vildbjerg spilleren heldigvis headede over mål. Det kan nævnes at i samme moment gik Bjarne Tøf ud med endnu en fiber skade…

Anden halvleg startede Vildbjerg bedst. Blot 5 mnutter var spillet da et yderst gennemspillet angreb blev kronet med et hovedsstøds mål. Men men Brande svarede blot igen 4 minutter senere.

Allan Ejstrup sendte et indlæg ind i feltet hvor Michael Summe headede den på tværs til Nicolaj Eg som sikkert sendte den i nettet til en 3-1 føring til Brande. Det lukkede reelt set kampen hvor der efterfølgende ikke skete meget udover en kæmpe chance som Lars Duedahl brændte… 10 min. Før tid måtte Brandes Dennis Ludstrøm ud og slappe af med et gult kort efter en alt for voldsom tackling af en stakkels Vildbjerg spiller.

Dejligt med en sikker sejr som bringer Brande meget tæt på puljesejren. Næste uge venter Lind på hjemmebane.

BRANDE OLDBOYS +40 STOR SEJREDE

Torsdag d. 26. august spillede holdet på hjemmebane mod rækkens nr. 3 Hammerum IF.

Der skulle kun gå 1 minut før man sagtens kunne se at hjemmeholdet ville sidde totalt på kampen. Lars Duedahl fører bolden frem i venstre side, ligger den indover hvor Anders Videsen halvflugter bolden på kassen, men desværre lige i favnen af målmanden, men så var de advaret.

Minuttet efter lang diagonal aflevering fra Martin ”Herbie” Mortensen op til Dennis Lundstrøm, som afdriblede en forsvarer og køligt scorer i det lange hjørne til 1-0.

Samme Lunde var også indblandet i næste kasse, han spiller Henrik ”Skytte” Mortensen i dybden, som tordner den i kassen ved bagerste stolpe til 2-0.

Efter 18. minutter og klumpspil efter et hjørnespark ender bolden ved Jacob York midt i feltet, som flækker den med venstre skøjten over i venstre målhjørne, og så var stillingen allerede 3-0 til Brande midt i halvlegen. Få minutter senere fik Lunde lige 10 minutters pause efter en lidt for hård frispark og der blev ikke scoret yderligere i denne halvleg.

Fra anden halvlegs start var der comeback til Thomas ”Messi” Svensson efter snart 1½ års fravær. Lars Duedahl får bolden i dybden efter 4 min i anden halvleg og ligger den skarpt ind foran mål, hvor Martin Mortensen presser en Hammerum forsvarer så hårdt at vedkommende laver selvmål til 4-0, om Martin snitter bolden lidt vides ikke. Aftenens mål var Svensson så med i, hvor Lunde med et følt indlæg til bagerste stolpe, hvor Svensson køligt ligger den til rette til Duen, Duen spiller så lige 1-2 med Videsen rundt om en forsvarsspiller og med venstre pote (ja i læste rigtigt, venstre poten) ligger han den op i den ene målhjørne til 5-0. Midt i halvlegen sender Allan Kjærgaard en suveræn stikning ned mellem 2 Hammerum spillere, hvor Due alene med målmanden ligger bolden til side til Allan Skovdahl Hansen, som sikkert kan trille læderet i kassen til 6-0. Der burde også været blevet til 7-0 få minutter efter, da samme opskrift med Due alene med målmanden, men denne gang skød han selv, men desværre ved siden af målet.

Kampens spiller blev suverænt Martin ”Herbie” Mortensen med hele 10 stemmer, som til dagens kamp havde hele familien på lægterne, både kone, børn og svigerinde.

Tilskuere: 16