Kategoriarkiv: Senior Old boys +40

40

Overbevisende 40+ sejr i Hammerum

Torsdag aften skulle 40+ holdet til Hammerum hvor det historisk set altid er svært for 40+ holdet.

Det startede skidt for Brandes hold som ikke rigtig var kommet på banen, ihvert fald mentalt, inden Hammerum bragte sig foran 1-0. Dette skete i kampens første minut.

Heldigvis arbejdede holdet sig stille og roligt ind i kampen og man kunne tydeligt se at der ville komme flere muligheder for Brande. Udligningen kommer efter 12 minutter hvor Jon Lygager scorer meget sikkert efter et flot bandespil med Thomas Funderskov.

Efter 16 min spil får Nicolaj “topscorer” Eg en meget stor mulighed for at bringe holdet foran, men det lykkedes desværre ikke. Det lavede han heldigvis om på i starten af anden halvleg. Dennis Lunde spiller en god bold til Eg inde i fletet hvor han ganske udækket kan tage bolden ned, læse avisen, og derefter bringe Brande foran 1-2.

Brande fortsatte med at ha overtaget og det udmøntede sig i at Jon Lygager efter lidt tilfældigheder i Hammerum feltet kunne score sit andet, og Brandes 3. mål, og dermed afgøre kampen til Brandes fordel. Gad vide hvor længe det er siden at Jon har scoret 2 mål i samme kamp….

Brande kørte derefter kampen hjem uden at overanstrenge sig og en fortjent sejr kunne noteres.

Kampens helt store oplevelse var Brandes angriber Thomas Funderskov som suverænt blev kampens spiller med 9 stemmer ud af 13. Dejligt at se Thomas på banen igen efter nogle svære skadesår.

BOB +40 fik uafgjort i topkamp

Sol skinnede på Brande Stadions bane 5 da BOB +40 skulle møde Herning Fremad holdet.

Kampen skulle være 9 minutter gammel da første chance tilfaldt hjemmeholdet. Energiske Elmedin Bratic sendte en godt indlæg indover fra højre siden, hvor Jon Poulsen kom først på bolden ved bagerste stolpe, men målmanden reddede desværre med en fod parade. Midt i halvlegen var Fremad ved at lave mål, men i eget net, da en Fremad forsvarer var ved at heade et hjørnespark i egen kasse.

De resterende 45 minutter af kampen forløb faktisk uden nogle reelle chancer, hvor hjemmeholdet var mest på bolden, men desværre var den sidste aflevering og indlæg alt for upræcise. 

Kampen endte uden mål, en af de få højdepunkter var at hjemmeholdets forsvars styrmand nybagte 50 årige Allan Kjærgaard fik hele 11 uf af 14 stemmer. 

// Coach Eg og Andersen.

Chancerig kamp i 40+

Torsdag aften bød på lokalopgør i 40+ rækken da Ikast kom til Brande.

Brande satte sig ret hurtigt på begivenhederne og allerede efter 2 min. sende Dennis Lundstrøm et indlæg ind i panden på Thomas Funderskov som desværre sendte forsøget på stolpen. Kunne ellers have været en drømmestart….

Desværre for Brande stod stolpen igen i vejen efter 7 min. hvor Nicolaj Eg sparker på mål.

Michael Tyr Kristensen var den næste i rækken der skulle få en stor chance, denne gang nok kampens største. Han fik frit løb ned i mod Ikasts målmand, men desværre endte hans skud lige på keeperen…

Halvlegen slutter, noget skuffende for Brande, stadig med stillingen 0-0.

Brandes dominans fortsatte i anden halvleg hvor Tyr får den første chance. Efter et hjørnespark header han den lige forbi mål.

Desværre kan sådan en stor dominans ende galt og det gjorde det også for Brande. Efter 47 min spillet fik Ikast en omstilling hvor et godt indlæg ramte midt imellem Brandes keeper, Medin, og forsvaret. Her kom Kim Hansen glidende og scorede til 0-1 for Ikast. Dette var nærmest første afslutning for Ikast, men sådan er fodbold….

Brande fortsatte dominansen og Tyr fik endnu en stor chance da han omkring straffesparkspletten sparker langt over mål…

Kampen begybdte at ebbe ud for de to hold men heldigvis ville Allan Ejstrup det anderledes. Bolden belv fra venstre side spillet på tværs ind i feltet hvor Thomas Funderskov elegant spillede den videre til Ejstrup som koldblodigt, med venstre poten, scorede sikkert til 1-1. Dette skete i det sidste minut af kampen og alle troede at kampen blev afblæst men Brande fik endnu en giga chance. Bjarne Tøf sender et kanon indlæg ind fra venstre som lander ved bagerste stolpe hvor Funderskov, helt fri, sparker bolden i side nettet…. Øv.

Kampens spiller blev fuld fortjent Thomas Kyung som spillede en kanon kamp på højre backen.

Dagens spiller Thomas Kyung

+40 sejr i åbningskampen

Torsdag mødte BOBs 40+ hold Hammerum i årets første turneringskamp.

Kampens indledning blev en rodet affære. Spillerne skulle lige vende sig til at komme på græs igen.

Efter 12 min spil fandt Lunde, med en fremragende stikning, en fremstormende Tyr, der stensikkert satte kuglen i kassen til 1-0 føring.

Det gav BOB det momentum, der skulle til for at få styr på spillet. Resten af halvlegen var med BOB i fuld kontrol.

Det resulterede også i endnu et mål. Lige inden halvleg, hvor Allan Hansen ligger et indlæg ind i feltet, hvor Skytte med en ren Jon Dal inderside, sætter kuglen i kassen til 2-0 føring.

Efter pausen gav det debut på +40 til Thomas Funderskov. Det blev til flere gode chancer til  debutanten, ind ville bolden bare ikke. Om det var debut nerver, må stå i det uvisse.

2 halvleg forløb med BOB i fuld kontrol dog uden at komme til flere scoringer. Hammerum var sjælden på besøg i BOB’s ende for der havde Allan Kjærgaard og hans forsvars tropper lukket af for besøg.

Så det blev en fortjent 2-0 sejr i åbningskampen.

Kampens spiller blev fortjent Allan Kjærgaard.

Hele holdet skal roses for en god kamp. Der blev kæmpet godt over hele linjen.

Holdlederne +40