Chancerig kamp i 40+

Torsdag aften bød på lokalopgør i 40+ rækken da Ikast kom til Brande.

Brande satte sig ret hurtigt på begivenhederne og allerede efter 2 min. sende Dennis Lundstrøm et indlæg ind i panden på Thomas Funderskov som desværre sendte forsøget på stolpen. Kunne ellers have været en drømmestart….

Desværre for Brande stod stolpen igen i vejen efter 7 min. hvor Nicolaj Eg sparker på mål.

Michael Tyr Kristensen var den næste i rækken der skulle få en stor chance, denne gang nok kampens største. Han fik frit løb ned i mod Ikasts målmand, men desværre endte hans skud lige på keeperen…

Halvlegen slutter, noget skuffende for Brande, stadig med stillingen 0-0.

Brandes dominans fortsatte i anden halvleg hvor Tyr får den første chance. Efter et hjørnespark header han den lige forbi mål.

Desværre kan sådan en stor dominans ende galt og det gjorde det også for Brande. Efter 47 min spillet fik Ikast en omstilling hvor et godt indlæg ramte midt imellem Brandes keeper, Medin, og forsvaret. Her kom Kim Hansen glidende og scorede til 0-1 for Ikast. Dette var nærmest første afslutning for Ikast, men sådan er fodbold….

Brande fortsatte dominansen og Tyr fik endnu en stor chance da han omkring straffesparkspletten sparker langt over mål…

Kampen begybdte at ebbe ud for de to hold men heldigvis ville Allan Ejstrup det anderledes. Bolden belv fra venstre side spillet på tværs ind i feltet hvor Thomas Funderskov elegant spillede den videre til Ejstrup som koldblodigt, med venstre poten, scorede sikkert til 1-1. Dette skete i det sidste minut af kampen og alle troede at kampen blev afblæst men Brande fik endnu en giga chance. Bjarne Tøf sender et kanon indlæg ind fra venstre som lander ved bagerste stolpe hvor Funderskov, helt fri, sparker bolden i side nettet…. Øv.

Kampens spiller blev fuld fortjent Thomas Kyung som spillede en kanon kamp på højre backen.