Forrygende forårssæson

Forårssæsonens sidste kamp er fløjtet af, og dermed er vi halvvejs igennem turneringen – et oplagt tidspunkt at gøre status på.
Og hvordan er det så gået de forskellige BOB-hold i 2023? Overordnet set fuldstændig forrygende. Facit er 3 førstepladser og 2 andenpladser, så på den resultatmæssige side er der ikke plads til meget forbedring.
Damerne vandt deres turnering ganske suverænt, og det samme gjorde +30-holdet; begge hold tabte blot en enkelt kamp undervejs.
+30’erne har faktisk allerede taget hul på efterårssæsonen, eller taget hul er måske så meget sagt: 2. turneringshalvdels første kamp mod Herning Fremad resulterede i årets anden sejr uden kamp, og på tværs af alle hold er ikke færre end ti kampe – mere end hver femte – endt med en skrivebordssejr på 3-0 til BOB uden kamp.
Hårdest ramt har damerne været: de vandt halvdelen af deres 10 programsatte turneringskampe uden at spille, herunder begge de med spænding imødesete lokalopgør mod BIF, som i 4 forsøg endnu ikke har været i stand til at stille hold mod BOB.
Et nyt regionsmesterskab blev det dog ikke til, men efter sommerferien skal damerne bl.a. prøve kræfter med de nykårede regionsmestre i C1-rækken, Skjern/Tarm.
+40 fik en lidt ujævn sæsonstart, men fem sejre på stribe sendte holdet frem på førstepladsen, som blev forsvaret med uafgjort mod Herning Fremad i forårssæsonens absolut sidste kamp. Når der tages hul på 2. turneringshalvdel har holdet derfor et forspring på 3 point til Ikast FS og Herning Fr.
Endnu tættere er det i toppen af +60-rækken, hvor holdene ligesom i +40-rækken tager pointene fra foråret med over til efterårssæsonen.
Det uafgjorte resultat i Vildbjerg i sidste spillerunde betød, at holdet måtte overlade førstepladsen til Hammerum, som dog kun er et enkelt point foran BOB og Ikast på anden- og tredjepladsen.
+50 sluttede også på andenpladsen, selvom der blev sat en hel del point til undervejs, men holdet kunne dog glæde sig over at være de eneste, der var i stand til at besejre topholdet Vildbjerg undervejs i en rigtig herredyst. Efterårets modstandere er udover Vildbjerg Ikast FS og Herning Fr., som man skal møde hele tre gange hver.