Kategoriarkiv: Old Girls

God holdånd og fight gav sejr

Karstoft – BOB

Torsdag var damerne et smut i Karstoft, hvor en underlig målrig kamp blev spillet. BOB presset mest på fra starten af, men en lang bold frem gjorde, at Karstoft kom foran 1-0. Dog tog det 1 min. før Anne havde skudt bolden i mål 1-1. Og sådan var første halvleg generelt, lidt frem og tilbage. BOB som dem der pressede godt på, men Karstoft kørte med lange bolde frem, som de fik chancer på. Inden halvleg fik Lena scoret en enkelt gang og Pernille H nettet to gange, så stillingen var her 4-4. Efter halvleg fik BOB noget mere fat, og havde langt de fleste chancer. Kampen var præget af hårdt spil fra Karstofts side, hvilket gav en del frispark til BOB. Damerne kæmpede dog godt, og først var det Line som fik scoret og derefter Pernille H, som lukkede kampen. BOB kæmpede godt, og lod sig ikke påvirke af det hårde spil, men bevarede deres eget spil og overblik.

Kampens spiller blev topscoreren Pernille Harrild.

Nederlag mod et velspillende Ikast hold

Ikast – BOB

Som altid, ventede der er en god kamp ude mod Ikast. Holdene har altid haft gode kampe, og kunnet presse hinanden. Desværre var det denne gang Ikast, som var bedst og tog sejren. Holdet spillet uden fejl, alle afleveringer sad præcise og de scorede på deres chancer. Så selvom BOB også pressede godt på, så fik vi ikke scoret på vores chancer eller spillet rigtigt i gang. Det lykkes dog for Maria at banke bolden direkte i mål på frispark, og Lena at scorer på et opspil fra Maria.

Jane i målet havde også gode redninger, men det var svært at stille noget op mod deres velspillet opspil og kontraer.

Kampens spiller blev en stærk spillende Maria.

Fuldt hus!

Det er sket før, og det kommer forhåbentlig til at ske igen, men det er trods alt ikke hverdagskost, at vores fem turneringshold napper fem sejre i samme uge. Men det gjorde de i uge 37!

+60 lagde ud med at tage godt og grundigt revanche for nederlaget på 0-4 i efterårspremieren mod Ikast – holdets eneste nederlag efter sommerferien – med en sejr med præcis de samme cifre – i Ikast. Resultatet betød samtidig, at holdet nu ikke har lukket et eneste mål ind i de seneste fem kampe.

+50 fulgte trop med en 2-0-sejr over Tjørring, som det i tre tidligere forsøg i år ikke var lykkedes dem at besejre. Sejren var samtidig holdets tredje sejr på stribe, så efter en svag start på efterårssæsonen, der bød på tre nederlag i træk, hvorefter holdet kom bagud 0-2 i Ikast i løbet af fem minutter, er bøtten nu vendt, og holdet indtager ligesom +60 andenpladsen i rækken.

Oldgirls/seniordamer tromler videre og har efter 4-1 over Hammerum fortsat ikke sat point til i efteråret. +40 har ikke sat point til hele året, selvom torsdagens hjemmekamp mod Vildbjerg trods en føring på 4-0 var lige ved at blive spændende til sidst efter 3 Vildbjerg-træffere på 6 minutter. Kampen endte dog 5-3 til BOB +40, som derfor stadigvæk har maksimumpoint.

Det har +30-holdet ikke, men efter en resultatmæssig sløj start på efteråret, hvor holdet skulle helt frem til den sidste dag i august, før de første point kom på kontoen via en storsejr på 5-1 over Snejbjerg, blev pointhøsten fordoblet med en 2-1-sejr over Hammerum onsdag. Matchvinder blev den dobbelte målscorer, Asbjørn Harrild Nielsen.
Med sejren kan holdet stadig nå at slutte i den bedste halvdel, men det kræver som minimum, at de får point i udekampen mod FodboldHoldet Herning på onsdag.

God start gav sejr

BOB – Hammerum

Kampen var knap fløjtet i gang, før damerne havde scoret. Noget nær det hurtigste mål, som er scoret på bane 1. Under 10 sek. tog det Cecilie at skyde bolden i mål fra midten af Hammerums halvdel. Det næste kvarter var det udelukkende BOB pres og det var næsten mere imponerende, at der ikke blev scoret en 3-4 mål her. Først efter utrolig mange chancer og klump spil får Anne scoret. Inden pausen lykkes det også Lena at få scoret på et fladt spark udefra.

Efter halvleg er det igen BOB som var mest dominerende, men det var som om, at BOB bare spillede bolden rundt, men aldrig fik bolden i mål. Til gengæld fik Hammerum en friløber, hvor der måske burde have været et frispark til BOB inden, hvor de fik scoret. Da der er 5 min. tilbage, lykkes det Cecilie igen at score på et spark udefra, som dog bliver rettet lidt af på vejen. En ikke særlig velspillet kamp, men mange BOB chancer, som burde have givet flere mål.

Kampens spiller blev en stærk spillende Anne.