Ønskestart

Mandag tog Brande Old Boys’ +50-hold hul på sæsonen på hjemmebane mod Herning Fremad, som vandt 3 af sidste sæsons 5 indbyrdes opgør.

Efter 3 minutter kunne Kai Varisbøl have givet hjemmeholdet en ønskestart, men hans flade afslutning blev afvist af en Fremad-forsvarer.

Tre minutter senere måtte Jens Ole Pedersen i BOB-målet diske op med en stor redning, da en Fremad-angriber afsluttede ved roden af den ene opstander, og yderligere tre minutter senere kom der så gang i målscoringen, da Søren Prøhl stensikkert omsatte et indlæg fra Henrik “Skytte” Mortensen til 1-0. Halvandet minut senere blev det 2-0, da Michael Laursen elegant ekspederede en fremlægning fra Kai Varisbøl i nettet, men armene var dårligt nok kommet ned, før gæsterne fik reduceret.

Midt i halvlegen gjorde Søren Prøhl det til 3-1 assisteret af Michael Laursen, og så skete der ikke ret meget mere i 1. halvleg.

2. halvleg var til gengæld kun få minutter gammel, da Kai Varisbøl med et fladt spark bragte BOB foran 4-1; oplægget stor Henrik “Skytte” for.

Et par minutter senere gav Jens Ole Pedersen gæsterne en hjælpende hånd, da han slog bolden op på overliggeren, hvorfra den dumpede ned for fødderne af en Herning-spiller, der ikke kunne undgå af reducere.

Så var der igen lidt stilstand i chancerne, indtil Michael Laursen på et direkte frispark 5 minutter før tid ramte trekantsammenføjningen via en Fremad-spiller. Få øjeblikke senere burde gæsterne have reduceret, men en meter fra stregen lykkedes det en Fremad-angriber at sende bolden over et tomt mål. Derfor endte opgøret med en sejr på 4-2 til BOB, som dermed fik en ønskestart på sæsonen.

Kampens spiller blev Michael Laursen tæt forfulgt af forsvarsstyrmand Nicolaj Eg.