Første side i protokollen


I maj 1941 blev der, fra en kreds af forhånd værende fodboldspillere, sendt opfordring ud til dem som man kunne tænke sig, havde lyst til at drive old boys fodbold.

Allerede den første træningsaften var der god tilslutning, og der blev samme aften nedsat et udvalg, til at tilrettelægge træningen og eventuelle kampe. Udvalget kom til at bestå af mejeribestyrer Refstrup, værkfører Nielsen og Aage Petersen.

Der har i sommerens løb, foruden den almindelige træning mandag og onsdag, været udtaget 2 hold old boys, som leverede hinanden nogle fornøjelige kampe, ligeledes har der også været udkæmpet 2 jævnbyrdige kampe mod BIF.’s B. hold, den første tabt, den andet vundet.

På grund af de vanskelige trafikforhold har det været svær at få kampe med udenbys hold. Det lykkedes dog at få en kamp gennemført i Sdr. Omme mod Sdr. Omme Old Boys suppleret med nogle turneringsspillere. Denne kamp tabte Brande med 1-2.

Det er ikke første gang man inden for BIF har fornøjet sig med old boys fodbold. Allerede i 1931 havde Brande et godt old boys hold, som deltog i turnering med Vejle, Grindsted og Sdr. Omme. Brande vandt turneringen og den udsatte pokal til ejendom.

Aage Petersen.

Blot et spark fra tredie halvleg