+40 sejr i åbningskampen

Torsdag mødte BOBs 40+ hold Hammerum i årets første turneringskamp.

Kampens indledning blev en rodet affære. Spillerne skulle lige vende sig til at komme på græs igen.

Efter 12 min spil fandt Lunde, med en fremragende stikning, en fremstormende Tyr, der stensikkert satte kuglen i kassen til 1-0 føring.

Det gav BOB det momentum, der skulle til for at få styr på spillet. Resten af halvlegen var med BOB i fuld kontrol.

Det resulterede også i endnu et mål. Lige inden halvleg, hvor Allan Hansen ligger et indlæg ind i feltet, hvor Skytte med en ren Jon Dal inderside, sætter kuglen i kassen til 2-0 føring.

Efter pausen gav det debut på +40 til Thomas Funderskov. Det blev til flere gode chancer til  debutanten, ind ville bolden bare ikke. Om det var debut nerver, må stå i det uvisse.

2 halvleg forløb med BOB i fuld kontrol dog uden at komme til flere scoringer. Hammerum var sjælden på besøg i BOB’s ende for der havde Allan Kjærgaard og hans forsvars tropper lukket af for besøg.

Så det blev en fortjent 2-0 sejr i åbningskampen.

Kampens spiller blev fortjent Allan Kjærgaard.

Hele holdet skal roses for en god kamp. Der blev kæmpet godt over hele linjen.