Nederlag til Ikast FS

Onsdag drog BOB+30 til Ikast, hvor man skulle forsætte den gode stime som man havde været inde uden nederlag. Denne dag viste sig dog hurtigt at være en TOTAL offday fra BOB mandskabet og da Ikast på dagen havde fået skaffet kvalitets spillere fra nær og fjern, blev BOB straffet på de fejl der blev lavet.

BOB tabte 6-2 og ud af de mål gav BOB Ikast de 4 af målene selv via dumme fejl/tilbagelægninger, samt manglende kommunikation. BOB var gået på sommerferie og der er stort set ikke mere godt at sige om den kamp.

En noget træls situation i kampen udspillede sig i første minut af kampen, hvor Ikast FS´s angriber, med fuld overlæg og uden at bolden var i nærheden, sparkede Christ Christiansen ned, men dommerens fløjte forblev tavs, på trods af at man tydeligt kunne høre slaget fra sparket….. En hovedrystende handling, af en ellers god fodbold spiller, som tilsyneladende ikke magter opgaven og burde gå til kampsport i stedet…..

Nu venter der BOB en fortjenet sommerferie, hvor man vil holde formen ved lige med onsdags træninger indtil efterårets første kamp.