40+ remis i Herning Fremad

Torsdag aften var der returkamp i mod Herning Fremad, hvor Fremad skulle revanchere sidste uges 5-0 nederlag i Brande.

Torsdag var det Fremad der kom til den første chance. Et indlæg lander i panden på en Fremad spiller som header godt på mål, men heldigvis har Brande en super god målmand i Lars Poulsen og han redder hovedstødet.

Lidt efter var det Brandes Michael Laursen der kom alene igennem efter en god stikning fra tilbagevendte Jonny Bjørnsholm. Desværre skød Laur forbi mål og stillingen forblev 0-0.

Det ændrede Brandes bomber på kort efter. Anders Videsen fik bolden på kanten af feltet og med en stille og rolig inderside scorede han til en Brande føring på 0-1.

Selvsamme Bomber skulle ha scoret til 0-2 blot 2 minutter efter da han helt alene igennem total kiksede sit skud og bolden røg nærmest til indkast….. 🙂

Brande havde til dagens kamp hevet Sigurd Siggi Kristensen ned fra 50+ holdet og han gjorde generelt en super god figur. Desværre fik Siggi en lille hovedrolle da han efter 22 min scorede i eget net så Fremad fik udlignet til 1-1.

Brande fortsatte dog presset på Fremads mål og anfører Summe fik en kæmpe chance da Michael Laursen sendte et perfekt indlæg ind til en helt fri Summe. Desværre fik Summe ikke ram på bolden og Fremad slap med skrækken.

Halvlegens sidste chance tilfaldt Bomber Videsen som headede et godt indlæg over mål så halvlegs stillingen forblev 1-1.

Anden halvleg kan gøres meget kortere. Stillingen forblev 1-1 trods et par gode forsøg fra specielt Brande. Dennis Lundstrøm havde et par gode skudforsøg men ind ville bolden desværre ikke.

Herning kom ikke frem til noget i anden halvleg og derfor sluttede det hele med et uafgjort resultat. Dette betyder at Brande holder sommerferie på 1. pladsen i puljen med 3 point ned til netop Fremad.

Dagens spiller blev fortjent fordelt imellem Bomber Videsen og Jonny B som begge spillede en god kamp. Dagens kamp gav i øvrigt comeback til en gammel Brande kriger da Martin Brandt Andersen fik comeback efter mange års fravære, desværre sluttede kampen for ham med en fiber.