De gamle fik remis i topkamp

Super Grand Veteran +60 spillede 1- 1 i topkampen mod Ikast mandag d. 9. oktober.

Det var en kampen hvor BOB havde den ene store chance efter den anden, men ind ville bolden desværre ikke og efter 15 min kom Ikast så helt ufortjent foran 1- 0 som også var stillingen ved pausen. Efter pausen var Ikast FS presset helt i bund men kun med en god målmand og sort uheld holdt Ikast stand indtil 5 min før tid hvor Max Schauman fik udlignet fortjent til 1-1. Det var en kamp BOB skulle have vundet klart efter spil og chancer.

Det var årets sidste kamp for byens ældste drenge. BOB +60 sluttede på en flot 2. plads i kredsen, netop efter dagens modstander Ikast FS på 1. pladsen. Holdet skal roses for en god holdindsats.
Holdlederne Henning “Marky” Markussen og Hans “Fræser” Jensen er ihvertfalde meget tilfredse med sæsonen, 20 kampe og kun et nederlag. Næste år går vi efter guldet sagde de.