Nr. 3 Dalgasskolen

Nr. 4 Siemens Gamesa Q´serne

Vinder af bedste udklædning 2022

BOB +40 VANDT PREMIERE KAMPEN

Mandag d. 7. april skulle senioroldboys på græs for første gang i år. De skulle møde Hammerum på udebane, og kampen startede også lidt frem og tilbage uden de store chancer.

Herefter fik Brande mere og mere styr på løjerne og efter 16 min brød Duedahl igennem på venstresiden og spillede bolden på tværs til en helt fri Allan S. Hansen ved bagerste stolpe, men brændte den store chance ved at skyde lige på målmanden og derefter røg den til hjørnespark.

Netop dette hjørnespark fra Dennis Lundstrøms fod endte lige inde foran målmanden, og da dommeren fløjtede troede alle der var frispark til hjemmeholdet, men det var altså straffespark han dømte til os. Dette store tilbud blev ekspederet ind i kassen af Duen til 1-0 føring til Brande.
5 min før pausen lavede Lunde et par gode træk og fyrede læderet afsted, men gik lige lidt forbi kassen.

Som 2. halvleg skred frem sad Brande mere og mere på kampen og 12 min inde i halvlegen fik Brande endnu et straffe, da Lunde blev nedlagt af målmanden og denne gang var straffesparket i orden. Duedahl fik lov at sparke igen, og med et panelka spark gjorde han det til 2-0.

Efter 46. min lagde Herbie en sukkerbold i dybden til Michael Laursen, men hans afslutning trillede desværre lige udenom fjerneste stolpe.
Herbie fik selv muligheden 5 min senere til at score til 3-0 da han var alene igennem med målmanden men hans “skud” reddede målmanden uden problemer.

I kampens sidste minut havde vi endnu en god chance, men Summes hovedstødschance tæt på mål ramte desværre målmanden. Kampen endte med en fortjent sejr på 2-0 til Brande.

Næste kamp er først om 2 uger mod Vildbjerg på hjemmebane.

Kampens fighter var Michael “Tyr” Kristensen som spillede solidt i midterforsvaret.

Vejret var ikke det bedste på denne råkolde og regnfulde april aften.