Alle indlæg af Edgar Junior

COMEBACK TIL 3 gamle i topbrag i +40 RÆKKEN

Torsdag d. 24. september skulle rækkens nr 1 på besøg ude i Ikast for at møde rækkens nr 2.

Allerede inden kampen og 4 runder før slut havde Brande allerede sikret sig 1. pladsen endnu engang i oldboys +40 rækken.

Kampen startede også i et fint tempo og allerede efter 5 min blev Allan “Ejstrup” Hansen spillet fri efter stikning af York, men hans skud strøg langt over mål.

Efter 16 min. blev det lykkedes gang for Allan Hansens 3. indlæg. Hansen spiller en perfekt bold ind foran IFS målmand og forsvarer og her kommer Anders Videsen først på bolden og køligt med venstre poten scorer han ved forreste stolpe.

Resten af halvlegen bølgede meget frem og tilbage med chancer i begge ender, men her var en af comeback drengene Lars Poulsen i målet en sikker skanse i suveræn stil. Kort før halvleg kom comeback 2 på banen. Danni “Smøg” Nielsen blev skadet så måtte Jens “Still going strong” Studsgaard hurtigt af træningstøjet og ind på højrebacken. Ham skal vi høre mere om senere.

I halvleg lavede de to trænere Michael Andersen og Nicolaj Eg nogle geniale taktiske træk. Comeback 3 Søren “Bomber” Prøhl blev sendt på toppen og Dennis Lundstrøm røg på kanten for at skulle udfordre løberen som IFS backen bliver kaldt.

Kun 4 min spillet i anden halvleg og efter flot opspil ender ved Michael “Summe” Husum, som kringler den over målhjørnet med venstre.

Herefter går det stærkt. Jens “Still going strong” Studsgaard glider elegant forbi en Ikast kantspiller, og herefter ligger han en millimeter præcis stikning i dybden af banen, hvor Lunde oversprinter “Løberen” og alene med målmanden scorer Lunde sikkert ved at score i den lange hjørne til 2-0.

Kun 8 min spillet efter pausen blev det til 3-0 til Brande. På kanten af feltet tipper Lars “Due” Duedahl bolden ind imellem 2 IFS forsvars spillere. Her dukker selvfølgelig den gamle topscorer Søren Prøhl op, og kort før målmanden når han lige at tippe den elegant over ham.

Duen smækker efter 20 min læderet i dybden over i venstre side til Lunde, som hårdt afleverer bolden perfekt ind til en helt fri Prøhl inde foran målmanden og med indersiden gør han det til 4-0.

Kort før slutfløjt ville Summe også på scoringstavlen. Han header bolden i kassen til 5-0 efter hjørnespark fra Duen, som også blev kampens resultat.

Kampen kunne nemt have endt med 3-4 mål til Ikast, men den gamle ræv Lars Poulsen ville det anderledes mod hans gamle by.

Kampens spiller blev også målmand Lars Poulsen, som udover den grønne bamse BOB nu også er selvskrevet til kamp igen næste uge mod Herning Fremad hjemme.

Trænerne vil udover at rose målmand Poulsen rose hele holdet for en fremragende indsats i topkampen i Ikast

BRANDE OLDBOYS +40 STOR SEJREDE

Torsdag d. 26. august spillede holdet på hjemmebane mod rækkens nr. 3 Hammerum IF.

Der skulle kun gå 1 minut før man sagtens kunne se at hjemmeholdet ville sidde totalt på kampen. Lars Duedahl fører bolden frem i venstre side, ligger den indover hvor Anders Videsen halvflugter bolden på kassen, men desværre lige i favnen af målmanden, men så var de advaret.

Minuttet efter lang diagonal aflevering fra Martin ”Herbie” Mortensen op til Dennis Lundstrøm, som afdriblede en forsvarer og køligt scorer i det lange hjørne til 1-0.

Samme Lunde var også indblandet i næste kasse, han spiller Henrik ”Skytte” Mortensen i dybden, som tordner den i kassen ved bagerste stolpe til 2-0.

Efter 18. minutter og klumpspil efter et hjørnespark ender bolden ved Jacob York midt i feltet, som flækker den med venstre skøjten over i venstre målhjørne, og så var stillingen allerede 3-0 til Brande midt i halvlegen. Få minutter senere fik Lunde lige 10 minutters pause efter en lidt for hård frispark og der blev ikke scoret yderligere i denne halvleg.

Fra anden halvlegs start var der comeback til Thomas ”Messi” Svensson efter snart 1½ års fravær. Lars Duedahl får bolden i dybden efter 4 min i anden halvleg og ligger den skarpt ind foran mål, hvor Martin Mortensen presser en Hammerum forsvarer så hårdt at vedkommende laver selvmål til 4-0, om Martin snitter bolden lidt vides ikke. Aftenens mål var Svensson så med i, hvor Lunde med et følt indlæg til bagerste stolpe, hvor Svensson køligt ligger den til rette til Duen, Duen spiller så lige 1-2 med Videsen rundt om en forsvarsspiller og med venstre pote (ja i læste rigtigt, venstre poten) ligger han den op i den ene målhjørne til 5-0. Midt i halvlegen sender Allan Kjærgaard en suveræn stikning ned mellem 2 Hammerum spillere, hvor Due alene med målmanden ligger bolden til side til Allan Skovdahl Hansen, som sikkert kan trille læderet i kassen til 6-0. Der burde også været blevet til 7-0 få minutter efter, da samme opskrift med Due alene med målmanden, men denne gang skød han selv, men desværre ved siden af målet.

Kampens spiller blev suverænt Martin ”Herbie” Mortensen med hele 10 stemmer, som til dagens kamp havde hele familien på lægterne, både kone, børn og svigerinde.

Tilskuere: 16

BOB’s LEDERPOKAL 2021

Pokalen gives til en person eller en gruppe af personer, som gennem en årrække har gjort et stort stykke arbejde for Brande Old Boys.

Årets modtager af BOB’s lederpokal har gennem flere år været holdleder, endda en spillende en af slagsen. På banen er han – for det er en han – en vigtig brik og styrmand defensivt, men det sker da også af og til, at han får forvildet sig over midterlinjen, hvilket i ny og næ betyder, at han kommer på måltavlen, men det er meget sjældent.

Udenfor banen har han især de seneste fire år haft en uvurderlig betydning for foreningen.

Han blev valgt ind i bestyrelsen i 2017 og gik direkte ind og overtog formandsposten, som han de eftf. 3 år bestred med stor dygtighed, flid og engagement.

Der var vist ikke det udvalg, han ikke var involveret i, men især LM og firmafodboldmesterskaberne havde høj prioritet.

Han har tidligere modtaget spillerpokalen, og nu har resten af bestyrelsen i fuld enighed og uden hans vidende besluttet at tildele ham BOB’s lederpokal.

Stort tillykke med pokalen Torben Kjærgaard Jakobsen.

CERES SPILLERPOKALEN 2021

I år går CERES spillerpokalen til en oldgirls-spiller, der blandt andet kan siges følgende om:

Hun er meget hårdtarbejdende og løber gerne mange meter – også uden nødvendigvis at modtage bolden. Af en forsvarsspiller at være scorer hun faktisk forholdsvis tit.

Socialt er hun også meget vellidt – hun kommer altid med et smil på læben og står ikke tilbage for en kæk bemærkning og en kold øl.

Hun er jævnaldrende med Brande Bladet, som man også kunne læse om i avisen for nylig, så på et ungt oldgirls hold er hun med til at holde gennemsnitsalderen lidt oppe, og så er hun en af dem, der altid gerne vil hjælpe, hvis man spørger – ikke mindst hvis der skal arrangeres en fest.

At hun ikke er faldet helt af på den, kunne man se i tirsdags, hvor hun både kom på scoringstavlen og blev valgt til kampens spiller.

På privatfronten danner hun ikke at forglemme par med selveste Messi (Thomas Juul Svensson)

Ceres spillerpokalen går i år til Line Kaasbjerg Svensson.

Stort tillykke med pokalen.