Senior oldboys stadig ubesejret

Mandag d. 9. oktober skulle holdet spille på udebane mod Herning Fremad. 3 minutter spillet, lå Summe den til rette med brystet til Eg, men målmanden henter bolden helt ude ved stolpen. Efter 8 min langskud fra Summe dog stadig uden mål. 10 min spillet og indlæg fra Bjarne Tøf som Søren Prøhl snitter den ind med ryggen mod målet til 1-0 føring til BOB.
19 min spillet blev det til 1-1 efter kæmpe klump spil i BOB mål feltet, hvor man ikke kunne få bolden væk, og til sidst endte den ved en Fremad spiller som scorede uden chance for Bjarne Thisgaard i Brande målet.
21 min spillet en kæmpe dobbelt chance til Prøhl, som først blev spillet helt fri af Eg og derefter af Michael Laursen, men desværre ingen mål i nogle af afslutningerne. I slutminutterne kikser BOB’s offsidefælde og det giver en friløber til en Herning angriber som heldigvis brænder den store mulighed, så holdene gik til pause med 1-1.

Anden halvlegs 9 min bryder Torben K. Jakobsen fantastisk et Herning contra, Torben spiller Eg i dybden, som så spiller Prøhl genialt videre mellem to Fremad forsvarere og alene med målmanden scorer Prøhl sikkert til 2-1. Midt i halvlegen fanger Søren Laursen bolden udenfor Fremad feltet, han spiller Nicolaj Eg fri i feltet, og Eg prikker den ind i den lange hjørne til 3-1. Kort før tid kommer Søren Laursen på måltavlen, da han scorer til 4-1 fra kanten af feltet, målmanden forventede vist et indlæg til BOB angriberne, men det opfangede Laursen og scorede flot i det korte hjørne.

Holdet mangler en kamp, og det er en udsat kamp mod Hammerum på hjemmebane mandag d. 23/10 mod Hammerum. Holdet er ubesejret i 19 kampe, som har givet 14 sejre og 5 uafgjorte kampe af sig.