Brande Senioroldboys gik ubesejret gennem sæsonen

Overlegen afslutning af +40

Brande Senioroldboys +40 hold skulle i den sidste kamp op imod Hammerum. Kampen blev spillet på den gode kunststof bane og det skulle vise sig at det var noget Brande kunne bruge.

Allerede efter 5 min. gav det pote. Brande lagde et højt pres og det mundede ud i en scoring af Michael ”Summe” Husum. Efter 9 min. var den gal igen for Hammerum der blev spillet rundt på banen. Et mønster angreb hvor bolden bare flød fra spiller til spiller endte med et mål af Søren Prøhl efter et super indlæg af Bjarne Tøf.
14 min. inde i kampen lykkedes det igen Brande at score efter at Michael Summe stikker den til Nicolaj Eg, som scorer sikkert til 3-0.
Første halvleg ender 3-0. Hammerum havde ikke ét skud på mål så det fortæller lidt om Brandes overtag.
Halvlegen blev brugt til at justere lidt. Blandt andet kom Jens Studsgaard ind på højre back og han skulle kun bruge 7 min. før han efter et tordendrøn fra ca. 35 meter sparkede bolden ind til 4-0 over målmanden. Hammerums første reelle chance kom efter 46 min. og det benyttede de sig til at reducere til 1-4 efter en situation hvor Brandes offside fælde kiksede.
Heldigvis viste Brande at de ikke var færdige med at score. Eg scorede direkte på frispark fra 30 meter i en situation hvor mørket måske generede Hammerums målmand. Han helkiksede i hvert fald redningen fuldstændig !!!
Dagens mål kom efter 59 min. hvor Bjerre lagde den skrå tilbage til Michael Laursen som smadrede bolden ind i målet via overliggeren. Allerbedst som man troede at nu kunne man ikke nå flere mål lykkedes det alligevel for Brande at score til resultatet 7-1. Martin ”Elkjær no. 10” Nielsen stikker bolden i dybden til Michael Summe, som sikkert scorer det sidste mål med en laaaaang tå.

En rigtig god afslutning af Brande +40, som igen viste klassen i en sæson, hvor man ender hele 15 point foran nummer 2 Ikast FS og samtidig gik holdet ubesejret gennem sæsonen.

Brandes nye nummer 10 Martin Nielsen fik dagens fidusbamse BOB (med halsbånd).

Nu er der en velfortjent vinter pause inden næste sæson starter op igen til foråret 2018.