Nederlag til old girls

Tirsdag den 13. juni hjemme mod Vildbjerg

Vildbjerg startede som lyn og torden og allerede efter få minutters spil havde de haft de først chancer. Største var da Jane Sandfeld meldte at hun havde bolden, men den så alligevel smuttede fra hende. Heldigvis var en hurtig Birgitte Sørensen klar og kastede sig ind foran bolden og forhindrede et mål.

Men efter 12 minutters spil kunne Brande ikke holde stand mere og det blev 0-1 til Vildbjerg.

Heldigvis kom Brande også frem til chancer og minuttet efter var Brande tæt på at udligne da Gitte Holt og Line Kaasbjerg Svensson spiller pingpong. Men en Vildbjerg spiller nåede ned og parerede skuddet i sidste øjeblik.

Herefter var det igen Jane Sandfeld der måtte i aktion med en god redning. De næste chancer var til Brande, hvor Gitte Holt blev spillet fri af Birgitte Sørensen, men desværre også uden held. Kort efter forsøger Line Kaasbjerg Svensson udefra, men den blev sendt til hjørne.

Med 2 minutter tilbage af 1. halvleg blev det desværre til 0-2. Brande svarede dog igen med det samme og Monica Kousgaard bankede den i net taget langt udefra til 1-2 som også blev pausestilling.

Spillet var næsten ikke kommet i gang i 2. halvleg inden Brande igen måtte hente bolden i nettet 1-3 og det blev til både 1-4 og 1-5 inden Brande fik set sig om.

Heldigvis fik Brande samlet tropperne lidt igen og kom i gang med deres eget spil og kom dermed også frem til flere gode chancer ved både Gitte Holt, Malene Søgaard, Lise Kaasbjerg Svensson og Birgitte Sørensen. Sidstnævnte scorede også kampens sidste mål da hun efter 14 minutters spil spillede pingpong med Gitte Holt og efterfølgende sendte bolden i mål til kampens slut resultat 2-5.

Det var en kamp hvor Brande nemt kunne have scoret flere mål, men også sagtens kunne have tabt større, hvis ikke Jane Sandfeld i målet havde redet flere 100% chancer fra Vildbjerg.

Kampens spiller blev Birgitte Sørensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Gitte Holt, Line Kaasbjerg Svensson, Malene Søgaard, Monica Kousgaard, Karina Bang, Henriette Lind, holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen.