Old girls måtte nøjes med uafgjort

Tirsdag den 20. juni ude mod Herning IK

Brande kom sådan set godt fra start med en god tur af Birgitte Sørensen, der endte i hjørnespark. Efterfølgende hjørne endte dog ikke i noget. I stedet var det Herning som kørte på og et indlæg ramte Elsebeth Østergaard på støtte benet og var lige ved at gå i mål. Heldigvis var Jane Sandfeld på plads. Og kort efter måtte hun igen i aktion da en Herning spiller pludselig var helt alene med hende. Også denne chance fik hun afværget. Men minuttet efter kunne hun desværre ikke holde den mere efter en noget rodet start i Brande forsvaret og det blev 1-0 til Herning.

Herefter blev der rokeret lidt rundt på banen, hvilket gjorde at Brande fik mere sammenhold på midtbanen som igen gav gode chancer frem af banen. Allerede minuttet efter Hernings scoring var Monica Kousgaard alene med Herning keeperen, men afslutningen sad desværre lige på. Kort efter fandt Helle Lykke Marianne Andersen som spiller den videre til Birgitte Sørensen og hun udlignede sikkert til 1-1.

Halvvejs i halvlegen var Birgitte Sørensen igen på spil og fik lidt heldig scoret endnu engang til 1-2 til Brande. Efter endnu et par chancer til Brande kunne vi gå til pause foran 2-1.

Efter i pausen at være blevet enige i at fortsætte det gode spil, faldt det hele total fra hinanden og inden for 4 minutter havde Herning scoret 3 gange til 3-2 på lange udspark som sejlede over Brandes bagerste mand og efterlod Jane Sandfeld prisgivet.

Det gav anledning til endnu en opstramning i Brande forsvaret, hvor vi måtte tættere på. Det lykkedes også og Herning fik ikke scoret yderligere i kampen.

Heldigvis var der også flere mål i Brande. Efter 8 minutters spil var Birgitte Sørensen endnu engang på vej frem. Hun fandt Gitte Holt, som efter en dribling spillede bolden retur til Birgitte Sørensen som havde fortsat sit løb og nu var helt fri foran mål. Hun scorede sikkert til 4-3.

Et par minutter senere fangede Birgitte Sørensen bolden på midten og sendte den frem til en helt fri Gitte Holt. Hendes afslutning sad desværre lige på Herning keeperen, men riposten endte igen hos Gitte og 2. afslutning endte hen over hovedet på keeperen, hvor den sejlede ind lige under overliggeren til 4-4.

Kampen sluttede 4-4, hvilket nok var mest skuffende for Brande set på måden på de mål Herning fik.

Kampens spiller blev Birgitte Sørensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Karina Bank, Malene Søgaard, Marianne Andersen, Monica Kousgaard, Gitte Holt, Helle Lykke, Elsebeth Østergaard og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.