Alle indlæg af OldGirls

Stor sejr i anden kamp

BOB – Vinderslev

Kampen var ikke mange minutter gammel før Birgitte banker bolden i mål, efter et massiv BOB pres og chancer. Og herefter gik det stærkt – efter 12 min. spillet, var BOB foran 7-0, på  mål af Anne x2, Birgitte x2, Lene med en og et selvmål af Vinderslev. Det stoppede ikke BOB og inden pausen nåede Anne at scorede igen, samt en enkelt af Pernille H og Maria.

Jane fik efter pausen ”lov” at komme ud at spille, og Maria overtog målet i første halvdel af anden halvleg, mens Rikke tog den i sidste del. BOB fortsatte med presses, og efter fem min. spil har Pernille H scoret to gange. Herefter er det Birgitte og Marianne, som får scoret. Efter en masse BOB chancer, er det Jane, som endelig kommer på måltavlen. Vinderslev får tilkæmpet sig to store chancer, hvoraf det lykkes dem, at få scoret på den ene. BOB fortsætter med at skabe chancer, men måske koncentrationen til sidst ikke var 100%, der blev i hvert fald ikke scoret yderligere. Kampen var en rigtig god holdindsats, hvor alle spillede godt, hvilket også kunne se på stemmerne, da syv spillere havde fået stemmer.

Kampens spillere blev Maria Husum, Pernille Jakobsen samt Birgitte Sørensen. . Holdet bestod derudover af Marianne Andersen, Lene Gasbjerg, Pernille Harrild, Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Rikke Lind og holdleder Dina Nygaard.

God start fra damerne

Herning – BOB

Efter en god lang sommerferie skulle damerne en tur til Herning i først kamp. Her kunne man godt mærke, at der lige skulle findes lidt boldkontrol og form igen. Efter godt ti min. spil med flere BOB chancer, lykkes det endelig Lena at prikke bolden I mål. Herefter får Line scoret på et godt skud udefra, og Birgitte i to omgange, først hvor hun får afdriblet målmanden udenfor felten, og anden gang efter en god tur op fra midten.

Anden halvleg startede som første, damerne skulle lige i gang igen, og første chance er til Herning, men her er Jane klar med en god refleks og får hånden på bolden. Et dårligt udspark fra Hernings målmand, lander lige i fødderne på Jette, som hurtigt skyder den tilbage, ind i målet. Lena og Birgitte får scoret endnu engang hver, og til sidst kæmper Jette sig til et straffe, som hun selv sikkert sætter ind.

Kampens spillere blev Cecilie Møller Lybker og Birgitte Sørensen. Holdet bestod derudover af Lena Jensen, Line Kaasbjerg Svensson, Marianne Andersen, Maria Husum, Jette Thomsen, Pernille Jakobsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.

Sejr på en lun solskins dag

Bob – Resenbro

På en lun sommeraften tog damerne imod Resenbro i holdets blot 3. hjemmebane kamp. Bob starter ud med et godt pres, hvor Birgitte dibler op gennem banen og finder Lene, som desværre placeret bolden lige over målet. Kort efter er det Birgitte selv, som får skudt udefra, men her rammer hun overliggeren. Da der er spillet ca. 10 mintutter og Bob har haft et utal af chancer, lykkes det Cecilie at finde en fri Birgitte, som sikkert får headet bolden i mål. Få minutter senere er det Cecilie selv, som prøver udefra, og banker bolden ind i hjørnet uden chance for målmanden. Inden pausen får Bob endvidere tilkendt et straffespark, efter en Resenbro spiller tager bolden med hænderne. Her er det Lena, som uden problemer scorer.

Hele 2. Halvleg spiller Bob en mand i undertal, og det kræver lige lidt tilvænning og et ekstra løbearbejde af damerne. Specielt kanterne får løbet mange gode ture op gennem banen, og samtidig er damerne gode til at dække hinanden ind eller komme med tilbage igen. Resenbro kommer frem til et par enkelte chancer, men både Lena og Camilla samt Jane, får afværgeret situationerne. Ellers var halvlegen præget ved en del Bob chancer. Efter lidt spil frem og tilbage får Camilla prikket bolden over til Birgitte, som scorer sit andet mål. Bob bliver ved med at presse på, og efter en situation med flere chancer og skud foran målet, ender bolden hos Line, som endelig får skudt bolden i mål. Sidste mål er Line også med i, og med en god bold indover, er det Camilla som header bolden i mål. En god kamp, hvor damerne med deres gode humør og et stærkt løbearbejde, får spillet sig til mange gode chancer, trods et undertal i størstedelen af kampen.

Kampens spiller blev en velspillende og formstærk Cecilie Møller Lybker. Holdet bestod derudover af Lena Jensen, Line Kaasbjerg Svensson, Birgitte Sørensen,  Camilla Eriksen, Lene Gasbjerg, Anne Thomsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.

Sejr trods undertal

BOB- Alhedens

På en ellers regnfuld dag spillede damerne deres kun 2. hjemmebanekamp i perfekt fodboldvejr. Kampen var kun små tre min. gammel, da Line sender en perfekt bold på tværs af bane til en helt fri Lena, som sikkert tager bolden til sig og scorer.

Alhedens kommer også godt i gang og på en hurtig kontra kommer de frem til en chance, men her kommer Jane godt ud af målet. Herefter er der en masse spil og chancer foran Alhedens mål, hvor stolper og overligger står for skud. Endelig er det dog Birgitte, som scorer med et godt spark udefra. Kort tid efter er det Lena, som efter en præcis stikning i dybden fra Lene scorer sit andet mål. Herefter får Alheden en ekstra mand på banen, hvilket giver noget mere løb for BOB. Alhedens kommer lidt mere frem på banen et par gange, men Maria stopper en del chancer, og Jane er endvidere god til at komme ud af målet. Inden pausen er det BOB som får scoret igen efter en del spil frem og tilbage foran målet, er det Line, som viser et stort overblik og køligt sparken bolden ind.

Efter pausen fortsætter begge hold med at presse på, og med en mand i overtal og nærmest en mandsopdækning af hver spiller, kommer Alhedens til et par gode chancer. Men her disker Jane op med nogle flotte redninger. BOB er dog stadig de mest målfarlige. Maria erobrer bolden på midten, hvorefter hun dribler op gennem banen og banker bolden i mål. BOB holder stadig fast i deres gode opspil, og efter en god tur af Birgitte, er det Lene, som får prikket bolden i mål. Herefter spiller BOB to mand i undertal resten af kampen, da Alhedens vælger at tage en spiller mere på banen. Men med en masse gode løb, specielt af kanterne, og Maria i midten mellem tre Alhedens spillere, holder damerne alligevel nullet. Til sidste fanger Camilla bolden efter et godt pres, og spiller Lena, som lukker kampen med sit tredje mål. En god kamp, hvor kampens kvindelig dommer, holder en fin linje, og damerne kæmper og løber sig godt gennem en kamp, trods man i største delen af kampen faktisk spiller i undertal. En rigtig god kamp af alle damerne.

Kampens spiller blev en meget løbestærk Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod derudover af, Maria Husum, Lena Jensen, Marianne Andersen, Birgitte Sørensen,  Camilla Eriksen, Lene Gasbjerg, Anne Thomsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.