Alle indlæg af OldGirls

Blandet spil

Damernes pulje består kun af tre andre hold, så der var allerede en kamp igen mod Mejdal i kamp nr. fire. Kampen startede med to mål til Mejdal på lange skud udefra. Pernille får kæmpet sig til et frispark på midten af Mejdals halvdel, hvor Birgitte får sat bolden direkte i mål. Desværre får Mejdal igen scoret på et skud udefra. Kort tid efter er det Pernille, som med en god aflevering får spillet Birgitte fri, der scorer igen. Men Mejdal fortsætter deres pres og får scoret igen.

Pernille får dog igen lavet en assist og Lena banker bolden i mål. Desværre er det Mejdal, der denne aften, har spillet med sig, og ender med at får scoret tre gange mere. Kampens spiller blev en hårdt kæmpende Maria.

På en varm Maj aften tog damerne imod Skjern/Tarm. Her bliver der presset godt på, og efter et godt indlæg fra Camilla, som finder Pernille, videre til Anne som scorer. Kort tid efter er det et god opspil, hvor bolden ender ved Camilla, der af to omgange får banket bolden ind. Fem minutter senere er det Birgitte med et godt hjørnespark, hvor Cecilie kommer først på bolden og scorer. Skjern sætter herefter en ekstra spiller ind, og udnytter overtallet ved at score. Skjern fortsætter presset, og får lavet et hurtigt opspil, som ender med et mål.

I anden halvleg er der chancer i begge ender. Jane disker op med nogle gode store redninger, og BOB har også flere chancer for at score. Dog lykkes det ingen af holdene af score yderligere. Kampens spiller blev Cecilie, som var her, der og alle vegne og virkelig fik løbet meget.

God start på sæsonen

Damerne startede sæson med tre x tre point på kontoen. Første kamp var ude mod et ungt Skjern/Tarm hold, hvor kampen var knap fløjtet i gang, før BOB havde scoret. Lidt under 40 sek. tog det, før Birgitte, et en god gang en-to, kunne sætte bolden i mål. Kort efter er det Anne, som får scoret igen på et godt opspil. Skjern får scoret til 2-2, men så overtager BOB helt spillet og har et hav af chancer. Det er dog “kun” Anne, som får scoret to mål yderlig til 4-2. En rigtig god holdindsats, som også gav tre kampens spillere, nemlig Anne, Maria og Birgitte.

Anden kamp var hjemme mod Mejdal, som vi plejer at have rigtige gode kampe imod. Det starter dog ud med, at Mejdal får scoret på et skud udefra. Herefter er det Lene og Lena som dribler bolden op, og finder Cecilie som scorer. BOB får kort efter tilkæmpet sig et frispark på midten, som Maria skyder ind i feltet, og her er det Anne, som ender med at prikke bolden over stregen. BOB fortsætter det gode humør og spil, og efter et godt opspil af Lena, er det Camilla som kommer på måltavlen. Selvom BOB har det meste af spillet, får Mejdal dog endnu et mål, på et skud udefra. I anden halvlegs start, er det igen Camilla, som er er på pletten, og efter en hurtig omdrejning, banker hun bolden i mål ude for feltet. Efter lidt spil frem og tilbage, er det Lena, som sender en lang bold fra midten ned i feltet, hvor Pernille kommer flyvende igennem luften, og med knæet får sat bolden i mål. Lena slutter også af med sidste mål, idet Anne får tilkæmpet sig et straffe, som hun (Lena) sikkert sender ind i mål til resultatet 6-2. Igen en rigtig god holdindsats med højt humør, men hvor Maria, meget velfortjent, løber med titlen som kampens spiller.

Sidste kamp var på udebane i Vorgod-Barde. Her var der igen en god holdånd, som gav en sejre på 6-3. Kampens spiller blev her Cecilie.

Stor holdindsats

Skjern-Tarm – BOB

På en regnfuld tirsdag aften var damerne taget en tur til Skjern. De lagde godt ud, og havde flere store chancer, hvor stolperne og overliggeren blev testet. Efter 15 min. lykkes det endelig, da Birgitte finder Anne i dybden, som scorer. To min. efter er det Karen der fanger bolden på midten, og bolden ender ved Pernille, der sætter bolden ind. Kort efter, er det Birgitte der ligger et frispark ind i feltet, som Pernille kommer først på, videre til Anne, som banker den ind. Kort efter er det igen en bold Pernille får lagt indover til Anne, som igen scorer. Inden pause får Skjern scoret.

Anden halvleg er igen med mange BOB chancer, og efter et frispark fra midten, er det Pernille der får kæmpet bolden i mål. Skjern havde lidt chancer igennem kampen, men Jane i målet og forsvaret havde godt styr på det, mens midtbanen og angrebet virkelig lavede et stort løbearbejde. BOB vinder kampen 5-1, efter en virkelig solid holdindsats, hvor alle kæmpede virkelig godt. Kampens spillere blev de to målscorere Anne og Pernille.

God holdindsats

BOB – Vorgod-Barde

Brande presser godt fra start af, og har flere gode chancer. Her blev målmanden, stolper og overliggeren testet. Det er netop også et godt skud udefra af Lena, hvor målmanden får pareret, men Marianne får fat i bolde og prikket den ind. Kort efter er det et godt opspil, hvor Birgitte får scoret. Inden halvleg er det Lena, som skyder en lang bold frem, som Anne fanger og scorer på.

Anden halvleg er det stadig BOB som har godt sammenspil og flere chancer, men ingen mål. BOB spillerne løber meget, idet Vorgode-Barde har sat en ekstra mand ind. Jane har også nogle gode redninger i målet, men til trods for dette, får Vorgod-Barde scoret et enkelt mål. BOB vinder kampen 3-1 efter en god holdindsats. Kampens spillere blev Anne og Cecilie, som begge spillede en god kamp.