Alle indlæg af OldGirls

Nederlag mod et velspillende Ikast hold

Ikast – BOB

Som altid, ventede der er en god kamp ude mod Ikast. Holdene har altid haft gode kampe, og kunnet presse hinanden. Desværre var det denne gang Ikast, som var bedst og tog sejren. Holdet spillet uden fejl, alle afleveringer sad præcise og de scorede på deres chancer. Så selvom BOB også pressede godt på, så fik vi ikke scoret på vores chancer eller spillet rigtigt i gang. Det lykkes dog for Maria at banke bolden direkte i mål på frispark, og Lena at scorer på et opspil fra Maria.

Jane i målet havde også gode redninger, men det var svært at stille noget op mod deres velspillet opspil og kontraer.

Kampens spiller blev en stærk spillende Maria.

God start gav sejr

BOB – Hammerum

Kampen var knap fløjtet i gang, før damerne havde scoret. Noget nær det hurtigste mål, som er scoret på bane 1. Under 10 sek. tog det Cecilie at skyde bolden i mål fra midten af Hammerums halvdel. Det næste kvarter var det udelukkende BOB pres og det var næsten mere imponerende, at der ikke blev scoret en 3-4 mål her. Først efter utrolig mange chancer og klump spil får Anne scoret. Inden pausen lykkes det også Lena at få scoret på et fladt spark udefra.

Efter halvleg er det igen BOB som var mest dominerende, men det var som om, at BOB bare spillede bolden rundt, men aldrig fik bolden i mål. Til gengæld fik Hammerum en friløber, hvor der måske burde have været et frispark til BOB inden, hvor de fik scoret. Da der er 5 min. tilbage, lykkes det Cecilie igen at score på et spark udefra, som dog bliver rettet lidt af på vejen. En ikke særlig velspillet kamp, men mange BOB chancer, som burde have givet flere mål.

Kampens spiller blev en stærk spillende Anne.

Mejdal – BOB

Stærk holdindsats gav god sejr

BOB var taget til Mejdal til kamp om første pladsen. BOB var fra start af klar og de første 5-7 min. var også mest BOB chancer, men bolden vil ikke i mål. Efter 10 min. lykkes det dog, efter et godt opspil får Pernille bolden i feltet. Hun får hurtigt vendt rundt og spiller Anne, der scorer. Kort efter får Mejdal et gult kort, og overtallet udnytter BOB. De spiller sig frem til endnu flere chancer, og da Cecilie header Pernille fri, tager hun et træk og skyder bolden i mål. Minuttet inden halvleg er det dog Mejdal, der får scoret, på et godt skud udefra, bliver bolden banket i hjørnet, uden chance for Jane.

Efter halvleg er det igen BOB, som er det dominerende hold med de fleste chancer, og flere gode skud udefra, som ender med scoringer. Først er det Cecilie, som fanger bolden på midten, dribler forbi en spiller og uden for felter tager hun chancen og skyder bolden i mål. Kort efter gentager Maria, som med et par hurtigt træk banker bolden i mål. Selvom det mest stod på BOB, havde Mejdal også et par chancer, hvor Jane får lavet nogle gode redninger. Dog lykkes det Mejdal at få bolden i mål, efter en gang klump spil. BOB får i kampen godt gang i deres hurtige et-to spil, som er med til at skabe chancer. Bl.a. tager Cecilie og Pernille en god tur op, hvorefter Cecilie stort set gentager målet fra tidligere, ved et godt spark udefra ender bolden i målet igen. Til sidst lukker Lena kampen af med et godt mål, efter flot opspil. Hele holdet kæmpede godt, hvilket også gav de mange gode chancer.

Kampens spiller blev en velspillende Cecilie.

Bob – Karstoft

En rodet kamp med god fight

På endnu en lun aften tog BOB hjemme imod Karstoft. Det blev en meget rodet kamp, hvor det BOB skulle bruge noget tid på at komme igang. Alligevel var kampen kun små 5 min. gammel, før Birgitte er hurtig efter en Karstoft fejl, og får bolden skudt i mål. Spillet er meget frem og tilbage, og efter en dum chance er det Karstoft der får udlignet. Lidt tid efter fanger Marianne bolden efter en fejl af Karstoft målmanden, hvorefter hun spiller Camilla, men målmanden får hånden på. Dog er Lena hurtigt og får bolden til sig og scorer. Karstoft har også et par store chancer, men hvor Jane disker op med nogle stærke redninger.

Efter pausen får BOB mere styr på kampen og kommer tilbage til deres eget spil. Det giver også nogle flere BOB chancer, hvor Birgitte får banket bolden i mål. Minutter efter at Karstoft har taget bolden ud af nettet, kan de gøre det igen. Idet Birgitte fanger bolden efter opgivningen, og spiller Lena, som er løbet godt i dybden, og som sikkert kan score. Men Karstoft får scoret igen, efter endnu en dum bold fra BOBs side. Dog fortsætter BOB med at presse på, og da Lena erobrer bolden på midten, spiller hun bolden frem til Cecilie, som har taget et godt løb frem i banen, og til sidst finder hun Camilla, der sætter bolden i mål. Karstoft får scoret endnu engang på en god halvflugter uden chance for Jane i målet. Inden slutfløjt får BOB scoret to gange, først på et godt skud af Marianne, og til sidst er det Lena, efter et godt et-to spil med Marianne, som slutter af med endnu en scoring. Kampen viste god fight fra begge hold, og der blev gået til den.

Kampens spiller blev Cecilie.