Superveteraner +50 taber hjemme til H.I.K.

Superveteranerne tabte mandagens hjemmekamp til HIK med 2-3 og leverede dermed en lidt dårlig “generalprøve” på weekendens kommende Landsmesterskaber. Kampen startede ellers flot da Ib Møller med en lang præcis aflevering fandt Max Schaumann der sikkert headede BOB i front 1-0, derefter så det ud til at alle ville spare “bentøjet” til weekenden og overlod alt spil til gæsterne, der fik udlignet inden pause og med 2 mål mere i starten af anden halvleg til 1-3 lignede det en afgørelse, men et flot mål af Peter Munkholm gav ekstra energi og BOB tilspillede sig mange chancer de sidste 10 minutter og kunne nemt have, både udlignet og taget alle 3 point hvis bare nogen af chancerne var blevet udnytte lidt bedre, det blev de ikke og dermed nederlag 2-3..! Fidusen gik til Jørgen Laursen, holdets næste kamp er den 9. sept. hjemme mod Spjald.