God sejr til BOBs +40 hold

Mandag tikkede der endnu en sejr ind på kontoen for Brande Old Boys +40 hold. Denne gang var det Vildbjerg som det gik ud over.

Kampen artede sig som de fleste andre kampe, Brande har bolden i 80% af kampen og kom frem til et hav af chancer. Specielt dødboldene var farlige hvor det ene hjørnespark efter det andet blev farligere og farligere. Desværre fik Brande ikke hul på bylden så derfor skulle vi frem til det 20. minut hvor Søren Prøhl (endnu engang) bragte holdet foran.

Resten af halvlegen fortsatte med Brande dominans dog uden, at det blev til flere scoringer. Vildbjergs største mulighed kom efter en misforståelse imellem målmand Kim Lauridsen og Torben Kjærgaard, men heldigvis fik Kim den afværget.

2. halvleg var kun 10 min. gammel da Lars Poulsen bragte Brande foran. En situation hvor Vildbjergs målmand ikke så alt for heldig ud. Vildbjergs målmand skal dog roses for en generel god kamp med mange gode redninger.

Resten af kampen gik som 1. halvleg med total Brande dominans. Desværre blev det ikke til flere scoringer, men en stensikker sejr over et udmærket hold fra Vildbjerg.

Dagens spiller blev ret suverænt Allan Kjærgaard som igen ydede en god indsats på midtbanen.

Næste kamp er på mandag imod Hammerum.

Allan Kjærgaard var dagens bedste mod Vildbjerg.
Allan Kjærgaard var dagens bedste mod Vildbjerg.