Superveteraner + 55 vandt i Vildbjerg

Superveteranerne +55 var til torsdagens kamp i Vildbjerg hårdt ramt af afbud, begge holdledere var ramt af “ferie” og flere af spillerne havde småskader, Ove Pedersen måtte i målet da en “fiber” hindrede ham i at kunne løbe og da “hjemvendte” Hans Jensen efter små 5 minutter måtte udgå med en skade så det lidt mørkt ud, men holdet kæmpede flot og Jens Larsen bragte BOB foran 1-0 på en friløber, af på et mål af Peter Munkholm og Åge Kristensen betød at stillingen til halvleg var 3-0 til BOB. I anden halvleg spillede BOB klogt bolden rundt og Vildbjerg spillerne blev mere og mere modløse og da Åge Kristensen scorede 2 mål mere inden slutfløjtet kunne BOB velfortjent sætte 3 point mere ind på kontoen, med en sikker 5-0 sejr! Sejren var fuld fortjent, men Vildbjerg havde også et par chancer som Ove Pedersen dog sikkert tog sig af, god debut i målet, fidusen gik til Åge Kristensen. Næste kamp er på torsdag, hjemme mod Lind.