Kategoriarkiv: Super Veteran +50

50

ÅRETS SPILLER OLDBOYS +50

ÅRETS SPILLER BOB +50 / AFSLUTNINGS HOLD HYGGE

Da BOB’s årlige aktivfest af kendte årsager ikke blev til noget i år, afholdt BOB’s +50 hold sin egen interne afslutningsfrist i private rammer hos Ole Thisgaard.

Der var et rigtig godt fremmøde med 12 spillere – og alle fik en kanon hyggelig aften.

Der var indkøbt diverse våde varer og serveringen lød udover det på hjemmebragt pizza og chips mm.. Og så havde aftenens vært også bedt om hjælp til at gøre et indhug i hjemmebaren.

Studs stødte til festen lidt senere og indledte med et rigtig godt indlæg, hvor udleverede gaver til spillere med sjove anekdoter knyttet til bl.a. modtog værten Toms skildpadder, så kan man så tænke sit. Derudover modtog Mackenzie håndsæbe, så han kan vaske hænder. Han mente nu ikke selv, at han i den forgangne sæson havde haft behov for at vaske hænder.

Spillere havde yderligere som tak for sæsonen samlet ind til gaver til holdlederteamet, Willy, Kim og Gøgler, med nogle flotte købsmandskurve fra Wine’n Fun, som blev overbragt af Studs, der modtog stor hyldest for sit gode indslag.

Årets spiller på BOB +50 var ekstremt tæt med tre spillere med samme antal stemmer. Derfor blev afgørelsen truffet efter reglen for færrest spillede kampe. Det blev derfor Dan Helge Pedersen?? , der blev årets spiller. Sigurd Kristensen og Ole Radoor måtte nøjes med at være meget tæt på titlen. Aftenens vært Ole Kjær Thisgaard?? lod sig overtale til at modtage præmien på vegne Dan Helge, der var forhindret i deltage.

Der var flere spillere, der benyttede lejligheden til at tage ordet og komme med nogle kloge og bevingede ord om sæsonen og i det hele taget. En mega hyggelig aften med rigtig god stemning.

Tak til Gøgler og Dann T. som det første initiativ og stor tak til Thisgaard for at stille sit dejlige hjem til rådighed for aftenen.

BOB +50 SEJREDE I LOKALDERBYET MOD KØLKÆR

Med sidste uges nederlag til Vildbjerg har Brande Old Boys +50 stort set forspildt muligheden for puljesejren i den afkortede sæson 2020. Ikke desto mindre var holdet opsat på at slutte sæsonens sidste to kampe af med maner for i det mindste at sikre andenpladsen. Dette var udgangspunktet for udekampen mod Kølkær/Fasterholt. Brande startede kampen med mest boldbesiddelse og kampens første store mulighed faldt, da Ole Thisgaard blev spillet fri foran mål og efter et godt træk, fik afsluttet tæt forbi det ene målhjørne. Kølkær Fasterholt levede mest på kontrastød, der oftest opstod efter dumme boldtab af Brande. Brandes rutinerede målmand Ken Mckenzie Petersen måtte et par gange redde kastanjerne ud af ilden med gode redninger. Det var Brande, der bragte sig foran 1-0, efter godt opspil i venstre side fik Nicolaj Eg sendt en bold på tværs til Brandes topscorer Søren Prøhl, der med stor sikkerhed sendte bolden i kassen. En fortjent pauseføring til Brande på 1-0.

Kampbilledet forblev det samme fra starten af anden halvleg og der skulle gå indtil det 6. minut da Brande scorede til 2-0, da bolden efter, at Søren Prøhl havde forsøgt sig, endte hos Brandes lånespiller Nicolaj Eg, der fik ekspederet bolden det sidste stykke over stregen. Så troede man det var autopilot resten af kampen, men nej, indenfor de næste fire minutter blev den gamle skrøne om den farlige 2-0 føring endnu en gang bekræftet. Pludselig stod der 2-2 efter to kontrascoringer af Kølkær Fasterholt. Hvad værre var, så havde Kølkær Fasterholt flere chancer med overtalssituationer foran Brandes mål, men snuhed hos Brandes forsvarsprofil Sigurd Kristensen forhindrede større ulykker.

Trods en lige kamp, skulle det dog blive Brande der trak det længste strå, da Nicolaj Eg med sin anden scoring 6 minutter før tid bragte Brande på 3-2. Det var ham selv der skabte chancen, da han med en god flugter sendte bolden i mål trods et tætpakket Kølkær Fasterholt forsvar. Vel egentlig en fortjent sejr til Brande trods en lidt sløset og udisciplineret indsats, der kunne have været blevet straffet. Men trods alt også anerkendelse til en evigt fightende modstander, der er svære at spille i mod.

Brandes stemmer om kampens spiller blev delt imellem Sigurd Kristensen og den dobbelte målscorer Nicolaj Eg. Med sejren er Brande nu sikker på andenpladsen i rækken, inden sæsonens sidste kamp mod bundholdet Herning IK.

FØRSTE NEDERLAG TIL BOB +50

For anden gang i efterårssæsonens indtil videre 7 kampe var Brande Old Boys’ hold i +50-rækken mandag aften den ene part i en kamp, hvor dommeren ikke var dukket op, da opgøret skulle fløjtes i gang, men til forskel fra første gang dukkede ”manden i sort” aldrig op. Derfor måtte et par af klubbens egne spillere på skift passe fløjten i hjemmekampen mod Vildbjerg, et opgør mellem de eneste to ubesejrede hold i rækken.

Begge hold forsøgte fra start at holde bolden i egne rækker, at spille den tålmodigt rundt og lade den gøre arbejdet, en taktik hjemmeholdet var bedst til at udføre i praksis. Allerede efter 3 minutter var det tæt på at give bonus, da Jens Studsgaard blev spillet fri i feltet, men han overplacerede sit skud. Vildbjerg fandt snart fodfæste i kampen, og i det 14. minut bragte de sig i spidsen på et velplaceret skud fra kanten af feltet. Brande havde det svært med gæsternes fysisk betonede spil, som udløste flere frispark, der imidlertid ikke førte til noget.

Fra 2. halvlegs start overtog Kai Varisbøl fløjten fra Mikael Lund, som i stedet blev sendt på banen fem minutter ind i halvlegen. I det tiltagende mørke var Søren Prøhl tæt på at heade et godt indlæg i kassen, men i stedet afgjorde Vildbjerg reelt kampen midt i halvlegen, da Sigurd Kristensen var så uheldig at sparke et Vildbjerg-indlæg i eget net.

Brande forsøgte og forsøgte, og arbejdsbetingelserne blev lidt lettere, da en af gæsternes spillere fuldt fortjent blev sendt til fem minutters afkøling syv minutter før tid, men først et minut før tid lykkedes det i to forsøg Mikael Lund at reducere, da han fra tæt hold sendte bolden i nettet via undersiden af overliggeren. Det lykkedes endda hjemmeholdet at spille sig frem til endnu en halv chance, men Søren Prøhl fik ikke hovedet på Mikael Lunds indlæg, og så endte opgøret med en 2-1-sejr til Vildbjerg, som dermed overtog rækkens førsteplads, mens Brandes chancer for at vinde rækken fortonede sig i den tåge, der rullede ind over banen.

Her scorer Vildbjerg til 1-0 uden chance for McKenzie i Brande målet

Sæsonens første pointtab til Brande Oldboys +50

Brandes ubesejrede tophold i super veteranrækken skulle på udebane møde Sunds, der tidligere har været et hold, der har kunnet drille Brande. Dagens kamp skulle ikke blive anderledes. Brande valgte at starte kampen lidt mere afventede end ellers med henblik på at lokke modstanderen frem på banen. Det lykkedes dog ikke helt, da alligevel endte med, at det blev Sunds, der med nogle giftige kontraangreb truede Brandes defensiv. I den anden ende fik Brande også skabt adskillige chancer, der med større skarphed kunne have bragt holdet foran. Det blev i stedet Sunds, der bragte sig foran, da en spiller blev spillet fri i dybden og fra en relativ spids vinkel kunne passere en chanceløs Ken ”Mackenzie” Petersen i målet. Dermed blev kampen vendt lidt på hovedet med pausestilling 1-0 til hjemmeholdet. 

Det skulle dog blive endnu være for Brande efter pausen, da holdet i begyndelsen af halvlegen kom yderligere bagud, igen efter en klinisk udnyttelse af revner i Brandes defensiv. Derefter blev der for alvor blæst til angreb fra Brandes side med en mængde store chancer til følge. I flere situationer manglede som i første halvleg den afgørende skarphed. Det skulle dog alligevel lykkes at få et reduceringsmål, hvor Sunds for en sjælden gangs skyld blev fanget af ubalance i defensiven. Ole Radoor spillede en klog bold på tværs til Kim Tranholm, der med en first timer sendte bolden i mål i det lange hjørne. Der opstod dog en del dramatik omkring scoringen, da bolden ramte tværstangen på målet hjul. Da dommeren ikke i første omgang havde registreret scoringen og Sunds pludselig heller ikke selv mente bolden havde været i mål. Efter protester fra Brande konfronterede dommeren Sunds målmand, der på fair vis indrømmede, at bolden havde været over stregen. Reduceringsmålet gav for alvor Brande troen på, at slaget kunne vendes og det massive tryk resulterede i adskillige chancer, hvor bolden flere gange dansede rundt på målstregen hos Sunds. Det udlignende mål opstod efter godt opspil af Brande, hvor bolden endte hos Jens Studsgaard, der køligt bevarede overblikket og sendte bolden på tværs til Benny Vilsborg, der efter en god første berøring med et tørt spark sendte bolden op i det ene målhjørne, uden chance for Sunds’ målmand. 

Efter udligningen gik tempoet lidt af kampen, da Sunds var tilfredse med resultatet, ligesom Brande efter nede 2-0 også kunne leve med resultatet. Derfor skete der ikke alverden i den resterende del af kampen, der dermed endte uafgjort 2-2. Brandes bedste i kampen var Ole Radoor, der ydede en jætteindsats på Brandes midtbane.

Brande får i næste kamp besøg af Vildbjerg, der er nærmeste forfølger til Brande med tre point færre, dog med en kamp i hånden. Dermed er der lagt op til et spændende opgør, hvor vinderen kan bringe sig i en god position til at vinde turneringen, inden sæsonens sidste to kampe.