Kategoriarkiv: Super Veteran +50

50

Guld til BOB +50

Superveteraner sikrer sig kredsmesterskabet med sejr og Hammerum.

Brande superveteraner +50 kunne med en sejr hjemme over Hammerum sikre sig kredsmesterskabet for syvmands hold. Fra kampens start var det tydeligt, at der var mest på spil for Brande, der lagde hårdt ud og var tæt på allerede at bringe sig foran i kampens første minutter, da Per Jørgensen serverede et godt indlæg for Søren Prøhl, der headede bolden i jorden, men desværre også lige på Hammerums målmand. Brande var især farlige, når man fik skabt tempo i spillet og fanget modstanderen i ubalance. Således var Ole Radoor og Brian Dahl efter nogle gode kombinationer ved at lykkes med at bringe Brande foran på 2-0, men desværre blev den sidste aflevering til Brian Dahl lige spids nok, så Hammerums målmand kunne blokere i det korte hjørne. Hammerum havde også et par muligheder, bl.a. et hovedstød, som Mikael Lund dog i to omgange formåede at afværge. Tæt på var Hammerum også med et skud, der blev rettet af i Brandes defensiv, der ellers stod rimeligt sikkert i de fleste situationer. Pausestillingen var 0-0, hvilket Hammerum kunne være bedst tjent med. Brande kom godt ud efter pausen og bragte sig også foran et par minutter ind i anden halvleg. Målscorer var Martin Bjærre, der fulgte godt op på Brian Dahls afslutning og sendte returen i mål til en fortjent føring på 1-0 til hjemmeholdet. De samme spillere havde også gode muligheder senere i halvlegen, bl.a. Brian Dahl med et hovedstød, der vel reelt set havde passeret målstregen, men da dommeren ikke stod så godt placeret, havde han ikke udsyn nok til at dømme scoringen. Martin Bjærre var senere også alene igennem uden at formå at score. Som halvlegen skred frem, spillede hjemmeholdet mere og mere på resultatet, som ville sikre kredsmesterskabet. Hammerum ville ikke rigtig noget, men som det tit sker i fodbold opstår der alligevel pludselig ud af ingenting et par store chancer til Hammerum, som kunne have kostet sejren. Især i den ene situation, hvor Mikael Lund præsterede en god fodparade, der forhindrede det udlignende mål. Der skulle ikke blive scoret yderligere kampen og Brande sikrede sig en fortjent, men for smal sejr på 1-0 og dermed også kredsmesterskabet foran Herning Fremad og Ikast OB. Brandes bedste i kampen var Ole Radoor og Stig Pilely. Dog skal hele holdet også roses for en koncentreret og kontrolleret indsats. Der var god opbakning udenfor linjerne af de efterhånden mange skadede spillere og formanden for Brande Oldboys, Torben Kjærgaard Jakobsen, der belønnede kredsmesterskabet med en kasse af de grønne sodavand fra Brande Oldboys.

BOB +50 en sejr fra mesterskabet

Sejr til Brande Oldboys +50 mod Herning KFUM

Efter IFS OB 1 pointtab i sidste runde mod Sunds har Brande nu muligheden for at sikre sig turneringssejren med sejre i sæsonens to sidste hjemmekampe. Det første slag om titlen stod mod Herning KFUM mandag aften. Det var hjemmeholdet der fra starten to teten, da den fra en fodskade tilbagevendte Søren Prøhl med hovedet efter blot to minutter bragte Brande på 1-0 efter et skarpt indlæg fra Mogens Laugesen. Derpå fulgte en række gode muligheder i begge ender, bl.a. et langskud fra Søren Prøhl, som modstanderholdets målmand måtte ud i fuld længde for at redde. Det skulle blive Herning KFUM, der med en scoring bragte balance i regnskabet efter 11 minutter. Herning KFUM havde absolut muligheder i kampen efter en del unødige boldtab fra hjemmeholdet, men heldigvis havde Brande igen Mikael Lund i målet, der afværgede de forsøg indenfor rammen ved en god placeringsevne. Heldigvis lykkedes det Brande kort før pausen at bringe sig foran med 2-1 ved et hovedstød fra Kai Varisbøl efter et knivskarpt indlæg fra Ole Radoor. Dette blev også pausestillingen. En trods alt fortjent føring.

Anden halvleg startede ud med hjemmeholdet som klart dominerede, men stadig med lejlighedsvise chancer til Herning KFUM, når Brande satte bolden på spil med nogle risikable pasninger. Brande kom frem til en række kæmpe muligheder, bl.a. havde Søren Prøhl to kvalificerede afslutninger, som blev nappet af udeholdets målmand. Derfor fuldt fortjent, at hjemmeholdet i det 10. minut bragte sig foran med 3-1, da Henrik ”Skytte” Mortensen med et hårdt og velplaceret skud scorede. Forarbejdet var igen leveret af Ole Radoor efter en skarp aflevering. Det sidste punktum i kampen blev sat kort før tid, das Søren Prøhl på ny med hovedet, gjorde sig til dobbelt målscorer med scoring til 4-1. Igen-igen blev assisten leveret af Ole Radoor.

Dermed var status en fortjent og ikke for stor sejr til hjemmeholdet på 4-1, der dermed holder snuden i sporet i forhold til at løbe med førstepladsen i rækken. Bedste mand hos hjemmeholdet var den dobbelte målscorer Søren Prøhl, der med lidt mere skarphed og tur i sine afslutninger ville kunne have scoret 2-3 yderligere mål.

I sæsonens sidste kamp venter en svær modstander med Hammerum, der kommer på besøg. Den modsatte kamp i Hammerum endte uafgjort. Som nævnt skal, der en sejr til for at sikre førstepladsen foran Ikast, der har to kampe i hånden, men hvis Brande vinder sidste kamp, kun kan komme så tæt på end et point, hvis holdet vinder sine to sidste kampe.

Sikker sejr til Brande Oldboys +50 mod Kølkær/Fasterholt

Efter to kostbare nederlag i de tre foregående kampe, har Brande nu spillet mesterskabet over i hænderne på IFS OB 1, da man nu er afhængig af, at Ikast sætter point til i deres sidste kampe. Holdet var derfor opsat på at holde liv i chancen, da holdet ude mødte Kølkær/Fasterholt. Trods en række skader og afbud lykkedes det i sidste ende at stable et godt hold med ti spillere benene, bl.a. med comeback til Benny Vilsborg samt Mikael Lund. Sidstnævnte på den noget uvante position som målmand. Brande startede dog også godt i kampen med koncentreret spil, hvilket også gav et par gode muligheder. Men der skulle gå ind til det 11. minut inden overtaget udmøntede sig i en scoring. Efter et par gode kombinationer i venstre angrebsside kunne Bjarne ”Tøf” Kristensen servere bolden på tværs til den netop indskiftede Brian Dahl, der let kunne dirigere bolden i mål til 1-0 føring. Kølkær/Fasterholt havde også nogle forsøg, bl.a. med nogle langskud, som Mikael Lund tog sig sikkert af. Tættest på var holdet med et skud på indersiden af stolpen. Pausestillingen var 1-0 til Brande. Fra starten af 2. halvleg gav Brande initiativet fra sig og lod sig trykke tilbage af et mere aggressivt Kølkær/Fasterholt hold. Uden dog at holdet kom frem til de helt store og åbne chancer. Som halvlegen skred frem, overtog Brande igen initiativet, og det skulle blive Brandes topscorer Jens Studsgaard, der i det 14. minut bragte Brande på 2-0. Scoringen faldt efter en god lang aflevering fra Kenneth Lauridsen, hvor Jens Studsgaard med et elegant lop fangede modstanderens målmand på mellemhånd. Flot mål. Samme spiller skulle blive dobbelt målscorer blot to minutter senere, da han med et hårdt og præcist spark bragte stillingen på 3-0. Ballet blev definitivt lukket kort før tid, da Benny Juul efter en god lang pasning fra Mikael Lund oversprintede sin modstander og sikkert bragte Brande på 4-0, som også blev kampens slutresultat. Brande kunne notere en god holdindsats og en velfortjent sejr. Holdets bedste i kampen varanfører Kenneth Lauridsen, der sikkert styrede Brandes defensiv.

Holdet har nu to hjemmekampe tilbage mod hhv. Hammerum og Herning Fremad. Med sejre i disse kampe vil håbet om tage mesterskabet stadig leve til det sidste.