Total utur

Årets sidste turneringskamp endte som en total nedtur for BOB’s +50-mandskab, som mandag tog imod topholdet Vildbjerg på kunstgræsset på Brande Stadion.
BOB-keeper Jens Ole Pedersen måtte tidligt i aktion, da han afværgede et Vildbjerg-forsøg fra en halvspids vinkel efter få minutter, men derfra udviklede 1. halvleg til en taktisk affære, hvor begge hold fokuserede mest på det defensive. Mere end et par halve chancer blev det derfor ikke til for hjemmeholdet, men det blev der ændret på straks fra 2. halvlegs start.
Efter halvandet minut fandt Jørn Eriksen en helt fri Henrik “Skytte” Mortensen tæt under mål, men han måtte sin afslutning fistet over tværribben af Vildbjerg-keeperen.
Efter et kortvarigt Vildbjerg-pres, der udløste tre hjørnespark i rap, tog hjemmeholdet for alvor teten. Først ramte Sigurd Kristensen via ryggen af en Vildbjerg-forsvarer overliggeren, og minuttet senere blev Henrik “Skytte” igen spillet fri tæt under mål – denne gang af Michael Laursen – men igen fik Vildbjerg-keeperen afværget.
10 minutter før tid var det så Jørn Eriksens tur til at ramme overliggeren med endnu et flot langskud, og to minutter senere afsluttede Henrik “Skytte” en længere solotur med at sparke bolden på roden af den ene opstander.
I mål ville bolden imidlertid ikke før to minutter før tid, hvor et sjældent Vildbjerg-angreb blev afsluttet med et fladt indlæg til forreste stolpe, hvor Sigurd Kristensen var så uheldig at dirigere den forbi en sagesløs Jens Ole Pedersen til 0-1 i modstrid med spil og chancer.
Så betød det mindre, at Thomas Svensson, der spillede afskedskamp og nu helliger sig padel, med opgørets næstsidste spark sendte et mislykket frispark direkte i fødderne på en Vildbjerg-spiller, der takkede for tilbuddet og gjorde det til det totalt misvisende slutresultat 0-2. Med sejren sikrede Vildbjerg sig samtidig puljesejren, mens BOB må tage til takke med tredjepladsen.
Kampens spiller ville uden tvivl være blevet Henrik “Skytte”, hvis han havde scoret på bare en af sine chancer.

En smule trøst var der dog at hente for de slagne BOB’ere: efter kampen havde holdets sponsor, Søren fra Wine N’Fun, arrangeret vinsmagning i klubhuset; en vinsmagning +60’erne også nåede hjem til efter at have været en tur i netop Vildbjerg, hvor det med resultatet 1-1 blev til et enkelt point og en sikker andenplads. BOB’s enlige mål blev sat ind af Benny Vilsborg.