Nederlag i målorgie

Halvvejs gennem 1. halvleg af mandagens kamp i +50-rækken mellem BOB og Herning Fremad var der allerede scoret 7 gange, men selvom hjemmeholdet fik en ønskestart, endte gæsterne alligevel med at snuppe alle tre point.
Efter 8 minutter var hjemmeholdet BOB således foran med 3-0. De to første mål blev sat ind af Bjarne Thisgaard; det første med et fladt spark fra kanten af feltet, det næste efter flot 1-2-spil mellem Henrik “Skytte” Mortensen og Bjarne “Tøf” Kristensen, der havde næstsidste fod på scoringen.
“Tøf” stod også for oplægget til Nicolaj Eg, der bankede BOB på 3-0 efter 8 minutter, men minuttet senere gav den dobbelte målscorer, Bjarne Thisgaard, ufrivilligt gæsterne en livline, da han spillede en Fremad-spiller helt fri til scoring.
Samme gæstfrihed udviste Michael Laursen 2 minutter senere, og så var stillingen pludselig kun 3-2 til BOB, som ellers havde sat sig totalt på opgøret fra start. Yderligere to minutter senere gjorde Michael Laursen så skaden god igen, da han fandt en fri Bjarne Thisgaard, som fuldbyrdede sit formentlig hurtigste hattrick nogensinde.
Herning-mandskabet svarede hurtigt igen med endnu en reducering til 4-3, som også blev resultatet af en hæsblæsende 1. halvleg.
2. halvleg var ikke meget mere end et minut gammel, da et skud fra Bjarne “Tøf” blev rettet af og ramte stolpen, mens en prisgivet Fremad-keeper kun kunne se på. Det kunne han også i det 9. minut, da “Tøf” tog chancen udefra og med papegøjen gjorde det til 5-3.
Så burde den hellige grav være velforvaret, men 3 minutter senere reducerede gæsterne påny efter en returbold, og i det 16. minut fik de sågar udlignet, da de slog kontra efter et dårligt BOB-hjørnespark.
Med 10 minutter igen kom de ovenikøbet foran, da markeringerne svigtede totalt i værternes venstreside, og så var det pludselig BOB, der var tvunget til at satse.
Fire minutter før tid ramte Henrik “Skytte” indersiden af stolpen, og en Fremad-forsvarer var centimeter fra at skubbe bolden det sidste stykke over stregen, men meget symptomatisk for kampen blev det istedet Herning Fremad, som scorede på det efterfølgende angreb til det usædvanlige slutresultat 5-7.