Alle indlæg af OLDBOYS40

40+ sejr i sidste kamp inden ferien

Torsdag aften lagde bane 1 på Brande Stadion græs til sidste runde inden sommerferien, Hammerum kom på besøg. 40+ kampene imod Hammerum er aldrig lette kampe og det blev det heller ikke denne gang.

Optakten til kampen var, som ofte, ret besværlig med en del afbud men det var alligevel et konkurrence stærkt hold som Brande kunne mønstre.

Brande satte sig fra starten på spillet og det var klart Brande der kom bedst fra start. Det skal dog siges at der var langt imellem chancerne…. Den første kom efter 15 min hvor Brande fik tilkendt et straffespark som Herbie tog ansvaret for. Desværre for Herbie læste målmanden hans Panenka forsøg og stod stille og roligt og greb bolden….

Herbie lod sig dog ikke mærke af det brændte straffe for efter 24 min kunne han fortjent bringe Brande foran. Som den klasse angriber han er så stod han det rigtige sted og kunne ubesværet sparke Brande foran.

Resten af kampen forløb som starten med Brande som klart bedst spillende. Den største chance i anden halvleg tilfaldt tilbagevendte Thomas Lund som smart afdriblede målmanden men ind fra siden kom en Hammerum forsvar glidende og tacklede Thomas i absolut sidste øjeblik.

Brande kørte sikkert sejren i hus og kan nu holde sommerpause på gruppens første plads hvor Brande og Herning er stukket helt af i forhold til de andre hold.

Sommerpausen kommer belejligt da Brande efterhånden skal hyre 10-12 fysioterapeuter ind for at klargøre spillerne til kampene efter ferien.

Dagens spiller blev fuld fortjent Michael Laursen som ydede en kæmpe indsats på banen.

Næste kamp for Brande er i uge 33. God sommer til jer alle.

40+ vandt topkamp i Herning

Mandag aften generobrede 50+ deres første plads i rækken og den bedrift gentog de lidt yngre i 40+ torsdag aften. Holdet skulle møde fører holdet fra Herning Fremad.

Optakten blev ikke den nemmeste, holdlederne havde flere afbud end tilmeldinger til dagens kamp. En af de indkaldte reserver, Casper Silkeborg kørte til Herning med alt sit padel udstyr i troen på at det var padel han skulle til… Holdlederne fik den forkerte trøjetaske med i form af 50+ tasken, som jo desværre er til 7 mands fodbold. Heldigvis trådte Heinrich Bak fra Herning til og hjalp med komplet sæt spilletøj. Mange tak siger vi.

Kampen startede rigtig godt for Brande som allerede kunne score til 1-0 efter 3 min. Jon Lyager lagde et perfekt indlæg fra venstre direkte ind til Bjarne Tordenstøvle Thisgaard som sikkert scorede uden chance for Fremad keeperen.

Kampen forløb derefter uden de store chancer til nogle af holdene, vi skal faktisk frem til midten af anden halvleg før Brande fik en stor chance igen. Den tilbagevendte Thomas Padel Svensson kom først på et indlæg men desværre hev Fremad keeperen en feber redning op af ærmet.

Kampen blev temmelig intens til sidst da Fremad fik et straffe 3 min før tid men Brande har heldigvis Lars Neuer Poulsen på mål og han reddede super flot et ellers godt spark fra Fremad. Neuer var absolut ikke færdig med at vise sin kunnen. 1 min før tid hiver han endnu en super redning ud af ærmet da Fremad kommer til et skud på kanten af feltet.

Kampen slutter 1-0 til Brande som dermed overtager førstepladsen i puljen. Stor TAK skal lyde til de spillere som trådte til og hjalp holdet i aftenens kamp.

Kampens spiller blev suverænt Lars Neuer Poulsen, men ros skal også være til Sigurd Kristensen som vi lånte af 60+ holdet. Han styrede forsvaret fra start til slut.

Holdets næste, og sidste kamp inden ferien, er den 27. juni hjemme imod Hammerum.

40+ sejrer i Ikast

Torsdag bød på endnu et lokalopgør i 40+ rækken da Brande Old Boys skulle møde Ikast på udebane. Brande havde før kampen nogle afbud, blandt andet på grund af skader, det skuklle ikke blive bedre torsdag aften.

Heldigvis havde Brandes spillere sat sig for at afgøre kampen ret hurtigt og det lykkedes. Holdets anfører, Summe, scorede allerede til 0-1 efter 1 min hvor han spillede 1-2 med Lunde og derefter scorede sikkert. Drømmestart for Brande.

Den føring blev fordoblet allerede efter 5 min da Herbie med en klasse aflevering fandt Thomas Funder som køligt scorede uden chance for Ikast målmanden.

Denne føring skulle være blevet større efter 18 min da Michael Laursen blev sendt alene ned imod Ikast målet, desværre valgte Laur at tøve en del og blev derfor indhentet og tacklet i sidste øjeblik.

Føringen blev dog større allerede i det 20 min. Lunde får en aflevering på kanten af Ikast feltet og ganske upresset sender han bolden i mål med en godt placeret inderside spark.

I halvleg måtte Brande skifte ud da Allan Ejstrup havde fået en fiber og det samme galdt faktisk Tøf. Allan Ejstrup kom dog på banen igen da Anders Møller fik en af de sædvanlige fiber i anden halvleg og måtte lade sig udskifte. Heldigvis kunne Ejstrup STÅ en venstre back og det lykkedes derefter Brande at komme i mål uden flere skader.

I anden halvleg reducerede Ikast til 1-3 da bolden blev spillet i dybden og Ikast spilleren kom alene med den ellers velspillende Brande målmand, Lars Poulsen.

Det svarede Brande prompte på da Allan Kjærgaard sendte Funder i dybden med en klasse aflevering. Funder tog bolden ned med brystet og løb ned og udplacerede Ikast målmanden, Denne scoring til 1-4 gav lidt ro på bagsmækken for Brande….

Desværre var Ikast ikke helt færdig for de lavede en tro kopi af deres 1-3 reduceringsmål og derfor måtte Brande rejse hjem fra Ikast med en sejr på 2-4 hvilket også er godkendt, alle skader taget i betragtning.

Stor ros til alle på holdet som kæmpede bravt, inklusiv dem som egentlig var skadet. Dagens spiller for Brande blev fortjent Thomas Funderskov som for anden uge i træk løb med titlen.

Næste uge er Brande oversiddere, nok også meget godt da holdet plejer at støtte Brande Marked ret massivt.

Overbevisende 40+ sejr i Hammerum

Torsdag aften skulle 40+ holdet til Hammerum hvor det historisk set altid er svært for 40+ holdet.

Det startede skidt for Brandes hold som ikke rigtig var kommet på banen, ihvert fald mentalt, inden Hammerum bragte sig foran 1-0. Dette skete i kampens første minut.

Heldigvis arbejdede holdet sig stille og roligt ind i kampen og man kunne tydeligt se at der ville komme flere muligheder for Brande. Udligningen kommer efter 12 minutter hvor Jon Lygager scorer meget sikkert efter et flot bandespil med Thomas Funderskov.

Efter 16 min spil får Nicolaj “topscorer” Eg en meget stor mulighed for at bringe holdet foran, men det lykkedes desværre ikke. Det lavede han heldigvis om på i starten af anden halvleg. Dennis Lunde spiller en god bold til Eg inde i fletet hvor han ganske udækket kan tage bolden ned, læse avisen, og derefter bringe Brande foran 1-2.

Brande fortsatte med at ha overtaget og det udmøntede sig i at Jon Lygager efter lidt tilfældigheder i Hammerum feltet kunne score sit andet, og Brandes 3. mål, og dermed afgøre kampen til Brandes fordel. Gad vide hvor længe det er siden at Jon har scoret 2 mål i samme kamp….

Brande kørte derefter kampen hjem uden at overanstrenge sig og en fortjent sejr kunne noteres.

Kampens helt store oplevelse var Brandes angriber Thomas Funderskov som suverænt blev kampens spiller med 9 stemmer ud af 13. Dejligt at se Thomas på banen igen efter nogle svære skadesår.