Alle indlæg af OLDBOYS40

+40 taber topkamp mod Herning men vinder puljen

1 halvleg var lige til glemmebogen fra Brandes side. Intet ville lykkedes. Det resulterede i at Brande var bagud 0-2 ved halvleg.

En Ordentligt peptalk fra Lars Poulsen i pausen resulterede i at Brande kom fuldstændigt forandret ud til 2 halvleg.

Allerede i halvlegens første  minut reducerede Jon Lyager til 1-2 på et indlæg fra Skytte. Brande fortsatte det massive pres på Herning målet. Bolden ville bare ikke ind.

Alene i kampens sidste minutter havde Brande 5 kæmpe chance. Feber redninger fra Herning målmanden – træværket m.m var i vejen for udligningen.

Nederlaget betød at Brande og Herning endte på samme antal point i tabellen. Brande vinder puljen på at være bedst indbyrdes mod Herning. 2 sejre 1 uafgjort 1 nederlag.

We are the champions:???

BOB 40+ vinder over Hammerum

Torsdag aften skulle det lokale 40+ hold op imod Hammerun på kunsten hjemme i Brande. En lidt vigtig kamp hvor Brande med en sejr kunne fejre puljesejren inden næste uges kamp imod rækkens 2. plads, Herning Fremad.

Om det var det der gjorde at Brande ikke spillede sæsonens mest fantastiske kamp skal vi lade være usagt, men heldigvis havde vi Allan Ejstrup som valgte at brænde banen fuldstændig af.

Kampens første mulighed tilfaldt dog tilbagevendte Martin Herbie som allerede efter 7 minutter ramte overlæggeren men stillingen forblev 0-0.

Minuttet efter startede Ejstrup showet og han kunne bringe Brande fortjent foran med 1-0 da han scorede efter en god pasning af anfører Summe.

Resten af halvlegen skete der ikke meget, Michael Tyr havde et godt skud som sneg sig forbi målet og Hammerum havde ikke meget at byde ind med.

Det havde de dog i anden halvleg hvor målmand Lars Poulsen måtte hive nogle redninger frem og hjælpe holdet med at holde føringen. Brandes største chance i anden halvleg tilfaldt Jon Lygager som fik bolden i venstre side og hans skud strøg lige forbi den modsatte opstander.

Men men men som tidligere skrevet havde Brande Ejstrup som i sidste minut jagtede en løs bold midt på Hammerums banehalvdel. Han fik raget bolden til sig i balndt 2 Hammerum spillere og valgte frækt at skyde på mål fra lang afstand, det snød målmanden som ikke kunne forhindre Ejstrup i at score kampens, og hans andet mål, til kampens resultat 2-0.

Allan Ejstrup blev helt suveræn, og meget fortjent, kampens spiller med 10 stemmer.

40+ sejr i svær hjemmekamp imod Lind

Lind lagde torsdag aften vejen forbi Brande Stadion med et stærkt forynget 40+ hold. Det skulle vise sig at blive en meget svær opgave for BOB holdet som også skulle spilles med en dommer som absolut ville være i centrum.

Brande satte sig fra starten på kampen og specielt Allan Ejstrup skulle vise sig at være noget af en mundfuld for en temmelig rundforvirret venstre back fra Lind. Gang på gang løb og driblede Ejstrup forbi backen dog uden at blive rigtig farlig, da han oftest valgte at sparke bolden over på heden…..

Lind havde en svaghed overfor dybdeboldene og det gav nogle gevaldige store chancer. Den første store chance kom efter 16 min hvor Eg fik bolden i dybden og desværre brændte Eg friløberen. Desværre viste det vejen for Dennis Lundstrøm da han fik nøjagtig den samme chance, men igen tog Linds målmand fra og stillingen forblev 0-0.

Heldigvis for Brande havde Lunde nu fået færten af Linds mål og efter 27 min spillede han 1-2 med Eg og sluttelig smadrede han bolden op i hjørnet. Helt sikkert et flot mål som nok gav 10 kr fra farmand Lunde.

Anden halvleg fortsatte som første med Brande som de mest toneangivende. Dette blev dog forstyrret af en dommer som valgte at bruge denne kamp på at gøre opmærksom på sig selv. En Lind angriber valgte at træde Kim Nielsen i brystkassen hvorefter et par Brande spillere skubbede Lind spilleren væk, dette takserede dommeren til Lind straffe og 2 udvisninger til Brande! Lind scorede på straffe og udlignede dermed til 1-1.

Minuttet efter fik Lind endnu et straffespark og dommeren valgte igen at straffe Brande med et gult kort og dermed 10 min udvisning. Det betød at Brande nu var 3 mand nede….. heldigvis sparkede Lind spilleren bolden over på Den Gyldne Middelvej og stillingen forblev 1-1.

Selv om Brande var 3 mand nede valgte Lind at parkere bussen foran deres eget felt og Brande fortsatte med at være på bolden hele tiden. Det var selvfølgelig meget svært at tilkæmpe sig de store muligheder….

Brande blev fuldtallige med små 5 min tilbage og valgte at gå all in for at se om ikke sejren kunne komme i hus. Med 3 min igen tog Tyr bolden og driblede forbi 2-3 Lind spillere for derefter at sparke bolden op i krogen, endda med venstre poten… et klasse mål af Tyr.

Om det var det der vækkede den gamle mål rotte vides ikke, men Eg ville også være med. Med 1 min igen fik han bolden på kanten af feltet og driblede lidt imod midten og køligt udplacerede han Lind keeperen og cementerede dermed Brandes sejr.

Kampens spillere blev delt imellem Tyr og anfører Summe som kæmpede hele vejen igennem.

40+ taber til Ikast

Torsdag bød på nabo opgøret i 40+ rækken hvor Ikast kom forbi Brande. Brande ligger klart bedst i tabellen men det var dog ikke til at se i aftenens kamp.

Ikast havde til dagen “opfundet” et stærkt hold og kampen var kun 2 minutter gammel da Ikast bragte sig foran 0-1. Ikast’ stærke mexicaner Rodrigo lobbede fra lang afstand bolden henover Brandes stærke keeper Lars Poulsen. Rodrigo skulle vise sig at være hård ved Brande denne aften.

Resten af første halvleg var en lige affære hvor Brande kun havde sporadiske forsøg og heldigvis kom Ikast heller ikke frem til noget særligt. Stillingen ved halvleg var 0-1.

Anden halvleg startede som første. Rodrigo kunne score endnu et mål og dermed bringe Ikast foran 0-2.

10 min inde i anden halvleg kom Brandes foreløbige største chance. Dennis Lunde tog bolden med ind fra højre side og afsluttede fladt. Målmanden halvklarede og Eg var over riposten som han skød op af i målet men på mirakuløs vis reddede Ikast målmanden og dermed forblev stillingen 0-2.

15 min ind i anden halvleg skulled et endelig lykkedes for Brande at score. Vi fik et frispark på kanten af feltet og Dennis Lunde valgte at skyde direkte og scorede et flot mål. Desværre varede spændingen kun 2 min for Rodrigo scorede igen efter et flot gennemspillet angreb. Så var Brande igen bagud med 2 mål, 1-3.

Brandes forsvarskrumtap Michael Tyr kunne med 4 min igen bringe spændingen tilbage i opgøret for med et flot langskud kunne han reducere til 2-3.

Derefter smed Brande alt frem for at sikre et uafgjort resultat. Desværre ville Ikast det anderledes og med 1 min igen kunne de afgøre kampen med en scoring til kampens resultat 2-4.

Brande bevarer førstepladsen i rækken og det er stadig kun Herning der kan fravriste Brande 1. pladsen.

Dagens spiller blev ret suverænt Michael Tyr.