Alle indlæg af OLDBOYS40

Første nederlag til 40+

Der var dømt topopgør torsdag i Herning hvor Brande Old Boys ret så suveræne 40+ skulle møde rækkens nummer 2 Herning Fremad.

Kampen var generelt meget lige og inden for det første minut havde begge hold haft skud på mål dog uden at det resulterede i mål. Der skulle dog ikke gå mere end 5 min før Brande kom foran. Michael Tyr kæmper sig flot til bolden på midten og spiller Allan Ejstrup som knastørt sparker bolden ind ved forreste stolpe.

Igen bølgede kampen frem og tilbage og der skal ikke herske tvivl om at Brande ville blive mere presset af de ret så unge Fremad spillere end det man måske var vant til. Udligningen faldt da også efter ca. 17 min spil. På en omstilling scorede Fremad et flot mål til 1-1. Stillingen 1-1 holdt til halvleg.

Anden halvleg var kun 1 minut gammel da Brande igen kom i front. Et godt sparket hjørne ramte Henrik Skytte lige i panden som headede den på tværs til Allan Ejstrup som igen kunne score.

Desværre holdt føringen ikke ret lang tid for kun 1 minut efter udlignede Fremad på et langskud der ser ud til at snyde målmand Lars Poulsen.

De næste 10 minutter var der chancer i begge ender. Tyr havde en afslutning som blev reddet og det samme gælder Thomas Messi, desværre ville bolden ikke det sidste stykke ind over stregen.

Det ville bolden desværre 10 min. før tid da en Herning spiller med et fladt skud fangede målmand Poulsen på det forkerte ben og bolden kunne trille ind ved forreste stolpe.

Selvom Brande forsøgte at lægge pres på Fremad til sidst lykkedes det ikke at udligne og Fremad spillerne kunne derfor sende Brande hjem med et nederlag.

Dagens spiller blev fortjent Allan Ejstrup som scorede de 2 Brande mål.

Sejr til 40+ mod Ikast

Torsdag aften lagde Brande kunststof bane til opgøret mod Ikast.

De første 20 min var ikke noget at skrive hjem om. Det var en gang rodet fodbold.

Efter 20 min spil fik BOB mere styr på kampen. Fik spillet sig frem til nogle store chancer, ved Allan Hansen, Herbie og Casper. De kunne dog ikke passere målmanden.

Der skulle et forsvars kiks til fra Ikast, før BOB kom foran. 2 Ikast spillere rendte sammen, så fik Herbie bolden i en god position, dog stjal Lunde bolden fra ham og sendte bolden i kassen til 1-0. Det blev halvlegens sidste action

Det blev til en god snak i halvlegen, så 2 halvleg blev på BOB’s præmisser. Det blev til yderligere 2 scoringer. Først Lars Duedahl på et langskud, som målmanden troede gik forbi mål. Han sprang i hvert fald ikke efter bolden.

Sidst i halvlegen lukkede Casper kampen med et flot hovedstøds mål til 3-0 på indlæg fra Lars Duedahl.

Sejren betød at 40+ holdet allerede nu har vundet puljen.

Unødig spænding i 40+ sejr over Vildbjerg

Torsdag aften bød BOBs 40+ hold Vildbjerg velkommen til en kamp som skulle vise sig at blive lidt mere spændende end nødvendigt var.

Brande satte sig med det samme på spillet og allerede efter 3 min. burde Michael Tyr ha bragt Brande foran, men den store chance blev brændt. Vi skulle hen i det 14. minut før Brande kom foran. Her var det Lars Duedahl der sparkede bolden i kassen direkte på frispark. Blot 2 min. efter var det Danni Smøg der med pandebrasken bragte Brande foran med 2-0 efter et kanon indlæg fra Bjarne Tøf.

Der var ikke mange chancer til Vildbjerg men nævnes skal det at Søren Laursen, som gjorde comeback, hev en redning frem da Brandes egen Tøf forsøgte at score i eget net….

Anden halvleg var blot 2 min. henne da Martin Herbie scorede på et suverænt godt hovedstød. 3-0 og sejren burde være sikker. Det blev også 4-0 da Lars Duedahl scorede på et frispark fra 25-30 meter.

Ved stillingen 4-0 meldte Brandes forsvar sig ud af kampen. På ca. 6 min. scorede Vildbjerg 3 gange og spændingen var så absolut tilbage, Personlige fejl var skyld i at Vildbjerg lugtede blod og var tilbage i kampen.

Heldigvis ville Brandes Michael Tyr det anderledes og med 3 min. igen scorede han et super flot mål efter et godt gennemspillet angreb. Stillingen forblev 5-3 til Brande som trods lidt modgang i anden halvleg formåede at køre en ret sikker sejr i hus.

Næste kamp er hjemme torsdag i næste uge imod Ikast.

40+ sejr i Hammerum

Torsdag aften var 40+ et smut forbi Hammerum

Det blev en kamp som Brande kontrollerede fra start til slut.

Brande kom foran allerede i kampens 10 minut. Tyr spiller bolden skarpt ind til Summe. Der smart afdribler et par Hammerum spillere og lægger bolden sikkert ind med indersiden til 1-0 føring

Brande kom til flere gode chancer i 1 halvleg men ind ville bolden bare ikke.

En enkelt gang kom Hammerum ud fra deres skyttegrav, det udmøntede sig i en halv chance.

2 halvleg forløb som 1 halvleg. Hammerum gravet ned i deres skyttegrav foran feltet. Brande blev ved med at brænde deres chancer.

Så den noget uskønne kamp endte med en 1-0 sejr til 40+ holdet

Kampens spiller blev en godt arbejdende Tyr.

Næste kamp er hjemme mod Vildbjerg, torsdag 15 September kl. 19.