Alle indlæg af OLDBOYS40

+40 spiller uafgjort I årets sidste kamp

Årets sidste kamp blev spillet mod Hammerum. Som altid mod Hammerum blev det en intens kamp. Dog med BOB i førersædet.

I 1 halvleg blev det til en del store brændte chancer fra BOB´s side. Anders Videsen, Lars Duedahl, Allan Hansen og Thomas Svensson havde alle nærgående forsøg.

Det lykkedes dog Anders Videsen at få bolden i nettet, han drejer sig fri i feltet. Afslutter tørt til en 1-0 føring som holder til pausen.

2 Halvleg var kun 1 minut gammel, da Allan Hansen stryger igennem i højre side. Afslutningen redder målmanden, riposten ender ved Thomas Svensson. Hans afslutning bliver også pareret. En kæmpe chance.

10 min inde i halvlegen udligner Hammerum til 1-1. På en opspilnings fejl fra BOB, render de ned og scorer sikkert.

Allerede 2 min senere kom BOB så foran 2-1. Flot gennemspillet angreb, hvor til sidst Lars Duedahl glider igennem venstre side. Sender et dejligt indlæg over til Allan Hansen, der sikkert sparker bolden i kassen.

Det skal siges at Hammerum gav aldrig op. Det udmøntede sig i et frispark, lige uden for feltet, 6 min før tid. Sparket gik i muren, riposten ender ved en Hammerum spiller der sparker udligningen ind til 2-2

BOB pressede på de sidste 6 min. Ind ville bolden bare ikke den torsdag aften i Hammerum.

Om det var efter veer, fra lørdagens aktivfest at spillerne ikke kunne få bolden i mål, skal være usagt. Det var en kamp som BOB burde have vundet 8-2.

Årets spiller skulle findes i det tætte opløb mellem 4 spillere i årets sidste kamp. Det blev Allan Gulddreng Kjærgaard der rendte med prisen som årets spiller på +40 holdet. KÆMPE tillykke.

De 2 holdledere vil gerne endnu engang, takker alle spillere og ikke mindst hjælpere. For en fantastisk guld sæson, hvor holdet suverænt vandt puljen.

BOB +40 SEJREDE I SNEJBJERG

Torsdag den 7. Oktober spillede BOB ude mod Snejbjerg. På en meget dårlig oplyst kunstbane.

Om det var grunden til de mange brændte chancer skal være usagt.

BOB styrede kampen fra start til slut. Det udmøntede sig i en håndfuld store chancer i 1 halvleg. Michael Husum, Bjarne Thisgaard, Anders Videsen og Jacob York havde alle nærgående forsøg. Ind ville bolden dog ikke.

Efter et godt taktik møde, og fremragende indskiftninger, i halvlegen kom BOB endnu mere opsat ud til 2 halvleg. Det resulterede i et 1-0 føringsmål allerede i 2. halvlegs 3. minut. ved Dennis Lundstrøm efter et godt sammenspil med Anders Videsen og Michael Husum.

Dennis Lundstrøm kom også på assist listen, da han i kampens 38. minut med en fremragende stikning spillede Anders Videsen totalt fri i feltet. Videsen svigtede ikke, køligt lagde han bolden i nettet til 2-0 føring. Endda med højre ben….

Det blev til yderligere store chancer i halvlegen ved Lars Duedahl, Allan Kjærgaard og Michael Husum. Ind ville bolden bare ikke.

Snejbjerg kom ikke til en eneste chance. Det skyldes hovedsageligt et fremragende  makkerskab i midterforsvaret ved Michael Tyr Kristensen og Elmedin Bratic. De lukkede fuldstændigt de fortvivlende Snejbjerg angriber ned.

Kampens spiller blev suverænt Elmedin Bratic.

Torsdag den 14. oktober spiller +40 sæsonens sidste kamp ude mod Hammerum.

BOB +40 sejrede på kunstbanen

BOB og Herning Fremad tørnede sammen torsdag 30.09.2021. Dog havde Herning problemer med at skrabe et hold sammen, det endte med at kampen blev afviklet 9 mod 9 på stor bane.

Det var lige noget BOB skulle vænne sig til. De første 20 minutter var meget usammenhængende hvor BOB også blev fanget i et par kontra angreb, som gav et par store chancer til Herning.

Der kom mere styr på spillet efter 25 min. Hvor Lars Duedahl slår, et perfekt hjørnespark. Lige ind i panden på Anders Videsen, der sikkert header BOB på 1-0. Ligesom om at det mål gav BOB overtaget.

I halvlegens sidste minut slår Bjarne Tøf Kristensen et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Michael Summe Husum flugter bolden i kassen til 2-0.

2 halvleg var ikke mere end 2 min gammel. Da Thomas Messi Svensson, sender et indlæg indover i feltet. Michael Summe Husum tæmmer med brystkassen. Afslutter køligt imellem benene på en fortvivlet målmand til 3-0.

Herning ville dog også på måltavlen. 10 min før slutfløjt snyder et langskud  Lars Poulsen i målet. Så en reducering til 3-1. Sejren kom dog aldrig i fare, BOB kører en sikker 3-1 sejr i hus i årets sidste hjemmekamp.

Kampens spiller blev Anders Videsen.

Vigtig sejr til Brande Old Boys 40+

Torsdag bød på en traditionel svær udekamp i Vildbjerg. Kampene imod Vildbjerg er altid tætte så det var på forhånd en kampm vi havde set frem til.

Kampen startede ret nervøst, ikke mange afleveringer ramte en medspiller men dette gjaldt heldigvis for begge hold. Vi skulle faktisk helt hen i kampens 17. minut før Brande var farlig. Herbie fik bolden i den ene side og med et kontrolleret spark sendte han den over målmanden og ind i målet.  Blot 8 min. senere var Brande igen farlige. Bolden røg ud på kanten af feltet hvor Brande Bjarne Tøf ramte den lige i røven og den strøg op i krydset uden chance for Vildbjergs målmand. Et super flot mål.

2 minutter senere fik Vildbjerg frispark lige uden for feltet men Bjarne Thisgaard greb sikkert forsøget.

Lige inden halvleg fik Vildbjerg et hjørnespark som blev slået godt ind over hvor Vildbjerg spilleren heldigvis headede over mål. Det kan nævnes at i samme moment gik Bjarne Tøf ud med endnu en fiber skade…

Anden halvleg startede Vildbjerg bedst. Blot 5 mnutter var spillet da et yderst gennemspillet angreb blev kronet med et hovedsstøds mål. Men men Brande svarede blot igen 4 minutter senere.

Allan Ejstrup sendte et indlæg ind i feltet hvor Michael Summe headede den på tværs til Nicolaj Eg som sikkert sendte den i nettet til en 3-1 føring til Brande. Det lukkede reelt set kampen hvor der efterfølgende ikke skete meget udover en kæmpe chance som Lars Duedahl brændte… 10 min. Før tid måtte Brandes Dennis Ludstrøm ud og slappe af med et gult kort efter en alt for voldsom tackling af en stakkels Vildbjerg spiller.

Dejligt med en sikker sejr som bringer Brande meget tæt på puljesejren. Næste uge venter Lind på hjemmebane.