Alle indlæg af OLDBOYS40

40+ endnu engang puljevinder

For gud ved hvilken gang løb Brande Old Boys med puljesejren. Dette blev en realitet torsdag aften i Herning hvor hjemmeholdet, Herning Fremad, var tvunget til at vinde hvis de skulle løbe med første pladsen. Dette blev dog ret hurtigt ligegyldigt da Lind lige inden kampen igår valgte at melde afbud til næste torsdags kamp, som var den sidste i sæsonen. Det betød at uanset resultatet torsdag aften ville Brande løbe med puljesejren endnu en gang. Motivationen var så at hvis Brande kunne tage point fra Herning ville man gå igennem sæsonen uden at tabe en eneste kamp.

Det startede knap så godt for der kom ingen dommer. Kampen var flyttet og det var desværre smuttet for nogle og derfor trådte Martin Herbie til og dømte hele første halvleg. Det klarede han faktisk mega godt og til halvleg blev han afløst af den “rigtige” dommer som var haste tilkaldt.

Det mindede dog lidt om en sommerkamp i starten og ingen af holdene kom rigtig frem til noget. Ikke før der var spillet 15 min hvor Dennis Lundstrøm slog et perfekt hjørnespark om i bagerste område, her dukkede Allan Ejstrup op og knaldede bolden i mål med en flot hel flugter. Generelt var Ejstrup her, der og allevegne og var klart Brandes farligste mand. Halvlegens sidste chance tilfaldt også Ejstrup da han headede på mål men uheldigvis blev bolden reddet på stregen af en Fremad forsvarer.

Anden halvleg blev lidt en tro kopi af første. Boldbesiddelsen delte de to hold ligeligt men med Brande som de klart farligste. Desværre udlignede Fremad med kun 7 min igen. Fremad fik en friløber ned i mod Lars Poulsen og det udmøntede sig i 1-1 scoringen.

Brandes bedste spillere var i dag Allan Ejstrup (Se billede) og Medin som begge spillede en super god kamp.

Kneben sejr til Brande i 40+

Det nærmer sig sæson afslutning i 40+ rækken og for at komme nærmere puljesejren, igen igen igen, skulle Brandes hold gerne slå naboerne fra Ikast. Ikast stillede stærkt op til kampen så det ville blive svært…

Dog startede kampen godt for Brande da all time topscorer Nicolai Eg scorede til Brande føring 1-0 allerede efter 6 min. Anfører Summe erobrede bolden of efter lidt tilfældigheder kunne Eg score. God start af Brande som fortsatte. Dog fik Ikast en stor mulighed da venstreback Tøf ville trække offside men opdagede at hans holdkammerater ikke var med på den. Derfor fik Ikast spilleren frit løb ned imod den vikarierende målmand Medin som heldigvis gjorde det han skulle, at tage med hænder og fik den afværget.

Efter 14 min kom Brande på 2-0 da Allan Ejstrup sendte et flot indlæg ind til Speedy Lund som med det skarpe venstreben koldblodigt sparkede den forbi målmanden.

En nærmest identisk situation udspillede sig efter 25 min da et indlæg fra venstre sejlede over til fjerneste stolpe hvor Eg stod helt fri men han mistimede sit spark og bolden røg til Drantum.

Allerbedst som man troede at spillerne skulle gå til pause med en 2-0 føring ville Ikast det anderledes. Efter nogle gode kombinationer kunne deres mexikanske spiller gøre det til 2-1…

Anden halvleg startede med en stor Ikast chance. Brandes målmand ville ud og gribe et indlæg men til stor overraskelse, for ihvert fald Brande målmanden, dukkede den gamle Brande dreng Martin Risbjerg op og med hovedet sendte han heldigvis bolden forbi mål.

Efter nogle store Brande chancer kom Ikast på 2-2 da de efter indlæg headede stillingen på 2-2. Denne periode var svær for Brande da Ikast havde sat sig på hele spillet men som set så mange gange før har Brande bare en vilje og et ekstra gear når det gælder.

Med 7 min igen var Speedy Lund alene igennem men brændte og allerbedst som man var ved at “sælge” kampen for 2-2 dukkede topscorer Eg op. Efter lidt tilfældigt klumpspil inde i feltet landede bolden for fødderne af Eg som sikkert kunne sparke sejren hjem til Brande. Et meget forløsende mål som gjorde at Brande er snublende tæt på puljesejren.

Kampens spiller blev anfører Summe som løb og løb, som sædvanligt. PÅ billedet er han flankeret af de to målscorer i aftenens kamp.

Nu holder Brande en pause på 14 dage inden topopgøret venter imod Herning Fremad.

Sikker 40+ sejr i Hammerum

Torsdag aften skulle Brande forsøge at fastholde forspringet til Herning Fremad i 40+ puljen. Det skulle sikres ved hjælp af en sejr i Hammerum.

I kampens første 5 min. var det nu ikke nemt at se at Brande skulle vinde, med lidt mere held til Hammerum kunne de sagtens være kommet foran men som så ofte før, og ret kendetegnende for dette hold, så vender det hele i løbet af ingen tid.

Efter 10 min. tager Jon Lyager et løb ude på venstrekanten og da der ligesom ikke er nogen der går i ham vælger han klogeligt at sparke bolden ind ved første stolpe. Dog så Hammerum målmanden ikke for heldig ud her, men målet tæller uanset så Brande foran 1-0.

Minutter efter fik Brande et straffespark som holdets lille troldmand, Dennis Lundstrøm, sparkede. Han havde vist kigget for meget på Herbies spark nogle uger forinden for Lunde prøvede med noget Panenka look a like med det resultat at målmanden ret nemt kunne plukke skuddet ned.

Heldigvis gik der kun 4 min før Brande kom foran 2-0. Allan Kjærgaard kanonerede bolden imod mål, Hammerums målmand kunne ikke holde bolden og på riposten scorede Herbie meget sikkert.

3-0 blev det også. I det 17 min. strøg Jon igen forbi ude på venstre kanten og afleverede bolden på tværs til topscorer Eg. Han tog køligt bolden til sig og skød forbi målmanden.

Der var ikke meget at notere sig fra Hammerums side, dog skal det her nævnes at de efter 25 min. spil rammer overliggeren på et godt skud udefra.

Anden halvleg blev ikke en af de bedre. Begge ville ikke rigtig noget, lavede kun det mest nødvendige. Begge hold fik et mål og det var Brande der lagde ud. Efter 5 min. i anden halvleg lavede Hammerum straffe på Herbie og topscorer Eg scorede meget sikkert til 4-0.

I de døende minutter fik Hammerum et trøstemål da de broderede sig fint igennem og uden chance for målmand Poulsen scorede de til 4-1.

En sikker sejr som blev sikret på en god første halvleg. Mange spillere fik stemmer og der var tre mand der delte Man of the Match titlen.

40+ tog sikker sejr i Lind

Trods en lidt vanskelig opgave med overhovedet at finde folk nok til torsdagens kamp i Lind hvor der tilsammen indløb 21 afbud, viste de spillere der kom at man nok skulle tage opgaven seriøs og forsøge at hive sejren hjem… og det må man sige at de gjorde.

Allerede efter 5 min fik Brandes All time topscorer Nicolaj Eg chancen. Han fik bolden på kanten af feltet og vendte fint rundt og med en “rundskævert” fik han desværre overplaceret skuddet så det gik tæt forbi.

Hvis nogen husker sidstes uges referat erindrer man måske at Thomas Kyong var lidt i tvivl om hvem han spillede på hold med, det var han ikke i går… Efter 15 min spil kom han fint med frem på højrekanten, ingen gik rigtig til ham og de fleste ventede en tværpasning men nej nej Kyong valgte at skyde indenom målmanden og ind i nettet. Flot scoring og Brande var fortjent kommet på 1-0.

2-0 målet faldt efter 25 min hvor Allan Ejstrup tog et frispark lidt uden for feltet. Hans indlæg blev rettet lidt af og snød målmanden. Bolden gik i målet i det lange hjørne og Brande kunne gå til halvleg foran fortjent med 2-0.

Lige inden halvleg kom Thomas Speedy Lund til kampen, lidt forsinket men der gik ikke længe før han satte sit præg på kampen. Glen broderede sig igennem og spillede Speedy fuldstændig fri og han kunne uden problemer score til 3-0.

Kampens sidste scoring faldt efter 45 min hvor Herbie kæmper sig til bolden og med en lækker frispilning finder han Thomas Funder som køligt sætter den i kassen til 4-0.

Kampen igennem var der flere chancer til Brande og Lind kom faktisk kun frem til 1-2 chancer i hele kampen, men som vanligt har Brande en sikker sidste skanse i Lars Poulsen.

Efter kampen valgte en samlet trup Allan Ejstrup som dagens Man of the Match, hvilket var fuld fortjent. Ejstrup spillede en flot kamp på den centrale midtbane. Som billedet viser tog det også på kræfterne….