Alle indlæg af OLDBOYS40

40+ sejrer over Ikast

Der var top opgør i 40+ rækken torsdag aften i Brande. Her skulle Brande forsøge at holde trit med Ikast. Det lykkedes, men det holdt hårdt.

Spillemæssigt satte Brande sig hurtigt på opgøret, men som så mange andre gange kunne Brande ikke omsætte spillet i mål og stik imod spil og chancer bragte Ikast sig foran på deres andet skud på mål. Det gørste skud røg ca 4 meter over mål mens det andet strøg ind i målet uden chance for Brande keeper, Søren Laursen. Det skulle faktisk vise sig at være de eneste 2 gange det lykkedes Ikast at skyde imod mål i hele kampen!!

Halvleg stillingen var 0-1.

Anden halvleg fortsatte som første, Brande styrede kampen men vi skulle hen midt i halvlegen før det lykkedes at score. Lars Duedahl fik bolden ude i venstre og tog et par træk ind imod midten. Herefter placerede han skuddet ude ved stolpen og dermed udlignede han Ikast føringen.

Overtaget til Brande fortsatte men det var først 30 sekunder før tid at Martin Herbie afgjorde kampen med sin scoring til 2-1. Herbie modtog bolden inde i feltet og køligt satte han indersiden på og udplacerede målmanden.

Kampen ender dermed med en yderst fortjent sejr på 2-1 til Brande.

Kampens store spiller var Michael Tyr som var flyvende både spillemæssigt men også var en god indpisker.

Nulløsning for 40+ i Hammerum

Torsdag aften skulle 40+ spille udekampen imod Hammerum, et sted hvor Brande altid spiller tætte kampe. Det skulle også være tilfældet denne gang…

Brande satte sig på spillet fra starten og det udmøntede sig i et par løse chancer. Den største chance i kampen hidtil faldt efter 13 min hvor Hammerum havde deres største chance i kampen, ja faktisk lige før at det var deres eneste chance.

Resten af kampen blev et langt Brande pres hvor der var gode chancer til Allan Kjærgaard, Dennis Lundstrøm, Anders Videsen og selv samme Videsen skulle få kampens største chance i de døende sekunder hvor han desværre ikke rigtig fik ram på bolden…

Alt i alt en acceptabel indsats som dog burde ha givet sejren til Brande men sådan er fodbold engang imellem…

Bedste spiller for Brande var Michael “Tyr” Kristensen og Kim Nielsen.

40+ Tilbage på sporet mod Lind

Efter 3 sæsoner kom dagen hvor Lind endelig kunne stille hold mod 40+.

Det blev en kamp som 40+ havde godt styr på. Allerede i kampens 2. minut gled Tyr igennem hele Lind mandskabet. Kun en super redning forhindrede et mål til BOB.

Lind var ikke uden chancer. I kampens 5. minut kom de igennem BOB forsvaret. Poulsen halvklarer et skud fra tæt hold. Dog er Lind over riposten og scorer til 1-0.

I kampens 23. min ville Lind målmanden ikke lade Poulsen være den eneste med en ripost. En svag afslutning fra Summe valgte målmanden at tabe ud i feltet, hvor en optimistisk Jacob York var løbet ind for at følge op på Summe’s ”drøn”, let kunne prikke bolden i mål til 1-1.

2. halvleg var kun lige skudt i gang, inden Eg blev fældet i feltet. Summe sparkede straffesparket sikket i kassen til BOB føring på 2-1.

BOB havde fuld kontrol over 2 halvleg. Hvor det blev til en del chancer, skarpheden foran mål manglede lige det sidste. Det blev dog til yderligere en BOB scoring til 3-1 ved Skytte, på et fremragende opspil.

Kampens spiller blev fortjent Nicolaj Eg.

/Holdleder 40+

Så blev det forår og 40+ skulle spille første turnerings kamp i Ikast

Det blev en kamp, hvor man tydeligt kunne se at det var sæsonens første kamp.

Brande kom aldrig rigtig op i omdrejninger. Det resulterede i et nederlag på 2-1 til Ikast.

En  1. halvleg hvor Brande godt kunne have været kommet foran. På et par store chancer til Summe og Videsen. Dog endte halvlegen uden scoringer.

2 Halvleg var kun 3 minutter gammel da Ikast’s mexicaner drog igennem Brande forsvaret og loppede bolden i kassen til 1-0. Et temmelig godt scoret mål.

Yderlig mere diskede Lars Poulsen op med et par klasse redninger og holdt dermed Brande inde i kampen.

10 min før tid blev Brande straffet på et dårligt indkast fra Allan Kjærgaard, der aldrig nåede frem til en Brande spiller. I stedet for opsnappede Ikast bolden og scorede til 2-0.

I kampens sidste minutter fik Medin reduceret til slut resultatet 2-1 men tættere på kom Brande ikke….

Kampens spiller blev Allan Kjærgaard, som gjorde comeback efter en lang skadespause.