Sikker 40+ sejr i Hammerum

Torsdag aften skulle Brande forsøge at fastholde forspringet til Herning Fremad i 40+ puljen. Det skulle sikres ved hjælp af en sejr i Hammerum.

I kampens første 5 min. var det nu ikke nemt at se at Brande skulle vinde, med lidt mere held til Hammerum kunne de sagtens være kommet foran men som så ofte før, og ret kendetegnende for dette hold, så vender det hele i løbet af ingen tid.

Efter 10 min. tager Jon Lyager et løb ude på venstrekanten og da der ligesom ikke er nogen der går i ham vælger han klogeligt at sparke bolden ind ved første stolpe. Dog så Hammerum målmanden ikke for heldig ud her, men målet tæller uanset så Brande foran 1-0.

Minutter efter fik Brande et straffespark som holdets lille troldmand, Dennis Lundstrøm, sparkede. Han havde vist kigget for meget på Herbies spark nogle uger forinden for Lunde prøvede med noget Panenka look a like med det resultat at målmanden ret nemt kunne plukke skuddet ned.

Heldigvis gik der kun 4 min før Brande kom foran 2-0. Allan Kjærgaard kanonerede bolden imod mål, Hammerums målmand kunne ikke holde bolden og på riposten scorede Herbie meget sikkert.

3-0 blev det også. I det 17 min. strøg Jon igen forbi ude på venstre kanten og afleverede bolden på tværs til topscorer Eg. Han tog køligt bolden til sig og skød forbi målmanden.

Der var ikke meget at notere sig fra Hammerums side, dog skal det her nævnes at de efter 25 min. spil rammer overliggeren på et godt skud udefra.

Anden halvleg blev ikke en af de bedre. Begge ville ikke rigtig noget, lavede kun det mest nødvendige. Begge hold fik et mål og det var Brande der lagde ud. Efter 5 min. i anden halvleg lavede Hammerum straffe på Herbie og topscorer Eg scorede meget sikkert til 4-0.

I de døende minutter fik Hammerum et trøstemål da de broderede sig fint igennem og uden chance for målmand Poulsen scorede de til 4-1.

En sikker sejr som blev sikret på en god første halvleg. Mange spillere fik stemmer og der var tre mand der delte Man of the Match titlen.