40+ tog sikker sejr i Lind

Trods en lidt vanskelig opgave med overhovedet at finde folk nok til torsdagens kamp i Lind hvor der tilsammen indløb 21 afbud, viste de spillere der kom at man nok skulle tage opgaven seriøs og forsøge at hive sejren hjem… og det må man sige at de gjorde.

Allerede efter 5 min fik Brandes All time topscorer Nicolaj Eg chancen. Han fik bolden på kanten af feltet og vendte fint rundt og med en “rundskævert” fik han desværre overplaceret skuddet så det gik tæt forbi.

Hvis nogen husker sidstes uges referat erindrer man måske at Thomas Kyong var lidt i tvivl om hvem han spillede på hold med, det var han ikke i går… Efter 15 min spil kom han fint med frem på højrekanten, ingen gik rigtig til ham og de fleste ventede en tværpasning men nej nej Kyong valgte at skyde indenom målmanden og ind i nettet. Flot scoring og Brande var fortjent kommet på 1-0.

2-0 målet faldt efter 25 min hvor Allan Ejstrup tog et frispark lidt uden for feltet. Hans indlæg blev rettet lidt af og snød målmanden. Bolden gik i målet i det lange hjørne og Brande kunne gå til halvleg foran fortjent med 2-0.

Lige inden halvleg kom Thomas Speedy Lund til kampen, lidt forsinket men der gik ikke længe før han satte sit præg på kampen. Glen broderede sig igennem og spillede Speedy fuldstændig fri og han kunne uden problemer score til 3-0.

Kampens sidste scoring faldt efter 45 min hvor Herbie kæmper sig til bolden og med en lækker frispilning finder han Thomas Funder som køligt sætter den i kassen til 4-0.

Kampen igennem var der flere chancer til Brande og Lind kom faktisk kun frem til 1-2 chancer i hele kampen, men som vanligt har Brande en sikker sidste skanse i Lars Poulsen.

Efter kampen valgte en samlet trup Allan Ejstrup som dagens Man of the Match, hvilket var fuld fortjent. Ejstrup spillede en flot kamp på den centrale midtbane. Som billedet viser tog det også på kræfterne….