40+ endnu engang puljevinder

For gud ved hvilken gang løb Brande Old Boys med puljesejren. Dette blev en realitet torsdag aften i Herning hvor hjemmeholdet, Herning Fremad, var tvunget til at vinde hvis de skulle løbe med første pladsen. Dette blev dog ret hurtigt ligegyldigt da Lind lige inden kampen igår valgte at melde afbud til næste torsdags kamp, som var den sidste i sæsonen. Det betød at uanset resultatet torsdag aften ville Brande løbe med puljesejren endnu en gang. Motivationen var så at hvis Brande kunne tage point fra Herning ville man gå igennem sæsonen uden at tabe en eneste kamp.

Det startede knap så godt for der kom ingen dommer. Kampen var flyttet og det var desværre smuttet for nogle og derfor trådte Martin Herbie til og dømte hele første halvleg. Det klarede han faktisk mega godt og til halvleg blev han afløst af den “rigtige” dommer som var haste tilkaldt.

Det mindede dog lidt om en sommerkamp i starten og ingen af holdene kom rigtig frem til noget. Ikke før der var spillet 15 min hvor Dennis Lundstrøm slog et perfekt hjørnespark om i bagerste område, her dukkede Allan Ejstrup op og knaldede bolden i mål med en flot hel flugter. Generelt var Ejstrup her, der og allevegne og var klart Brandes farligste mand. Halvlegens sidste chance tilfaldt også Ejstrup da han headede på mål men uheldigvis blev bolden reddet på stregen af en Fremad forsvarer.

Anden halvleg blev lidt en tro kopi af første. Boldbesiddelsen delte de to hold ligeligt men med Brande som de klart farligste. Desværre udlignede Fremad med kun 7 min igen. Fremad fik en friløber ned i mod Lars Poulsen og det udmøntede sig i 1-1 scoringen.

Brandes bedste spillere var i dag Allan Ejstrup (Se billede) og Medin som begge spillede en super god kamp.