Kneben sejr til Brande i 40+

Det nærmer sig sæson afslutning i 40+ rækken og for at komme nærmere puljesejren, igen igen igen, skulle Brandes hold gerne slå naboerne fra Ikast. Ikast stillede stærkt op til kampen så det ville blive svært…

Dog startede kampen godt for Brande da all time topscorer Nicolai Eg scorede til Brande føring 1-0 allerede efter 6 min. Anfører Summe erobrede bolden of efter lidt tilfældigheder kunne Eg score. God start af Brande som fortsatte. Dog fik Ikast en stor mulighed da venstreback Tøf ville trække offside men opdagede at hans holdkammerater ikke var med på den. Derfor fik Ikast spilleren frit løb ned imod den vikarierende målmand Medin som heldigvis gjorde det han skulle, at tage med hænder og fik den afværget.

Efter 14 min kom Brande på 2-0 da Allan Ejstrup sendte et flot indlæg ind til Speedy Lund som med det skarpe venstreben koldblodigt sparkede den forbi målmanden.

En nærmest identisk situation udspillede sig efter 25 min da et indlæg fra venstre sejlede over til fjerneste stolpe hvor Eg stod helt fri men han mistimede sit spark og bolden røg til Drantum.

Allerbedst som man troede at spillerne skulle gå til pause med en 2-0 føring ville Ikast det anderledes. Efter nogle gode kombinationer kunne deres mexikanske spiller gøre det til 2-1…

Anden halvleg startede med en stor Ikast chance. Brandes målmand ville ud og gribe et indlæg men til stor overraskelse, for ihvert fald Brande målmanden, dukkede den gamle Brande dreng Martin Risbjerg op og med hovedet sendte han heldigvis bolden forbi mål.

Efter nogle store Brande chancer kom Ikast på 2-2 da de efter indlæg headede stillingen på 2-2. Denne periode var svær for Brande da Ikast havde sat sig på hele spillet men som set så mange gange før har Brande bare en vilje og et ekstra gear når det gælder.

Med 7 min igen var Speedy Lund alene igennem men brændte og allerbedst som man var ved at “sælge” kampen for 2-2 dukkede topscorer Eg op. Efter lidt tilfældigt klumpspil inde i feltet landede bolden for fødderne af Eg som sikkert kunne sparke sejren hjem til Brande. Et meget forløsende mål som gjorde at Brande er snublende tæt på puljesejren.

Kampens spiller blev anfører Summe som løb og løb, som sædvanligt. PÅ billedet er han flankeret af de to målscorer i aftenens kamp.

Nu holder Brande en pause på 14 dage inden topopgøret venter imod Herning Fremad.