Hattrick Lund gav første sejr i år til BOB +32

En overbevisende sejr og indsats.

Onsdag aften skulle Brande oldboys +32 tage imod Tjørring IF på hjemmebane og Brande var sultne efter at rette op på 1-0 nederlaget fra sidste kamp i Herning. Brande kom tidligt ud på banen og fik varmet godt op, hvorfor Brande også tog initiativet i starten af kampen. Brande spillede hurtigt fodbold med masser af førstegangs afleveringer og dette gjorde det svært for Tjørring i starten af kampen. Kampens første scoring tilfaldt Brande, hvor en godt spillende Lars Duedahl slog en millimeter præcis aflevering fra højre side og ind i feltet til Thomas Lund, som tæmmede bolden med brystet og first timede den ind i målet uden chance for Tjørrings målmand.

Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, men Brande var stadig bold styrende og dette resulterede i endnu en scoring, da den evigt kæmpende Thomas Lund erobrede bolden  i højre side af Tjørrings straffefelt. Han lå bolden skråt tilbage til Thomas Funderskov, som straks slog bolden ind i feltet til Brian Andersen, som med største finesse lagde bolden af i luften til Lars Duedahl, som first timede på bolden og smadrede den ind under overlæggeren til 2-0. Tror nok at Tjørring målmanden kommer til at sove dårligt over dette fremragende mål i noget tid……

Brande forsatte trykket efter målet og det førte til flere gode chancer til en velspillende Thomas Funderskov og Morten Orluff, som for anden kamp i træk ramte træværket. Herefter tog Tjørring lidt over inden pausen og på et tidspunkt fik de en friløber mod Brande målet, som en fremragende Søren Laursen tog sig af med en flot fodparade/tackling. Brande gik derfor til pause med en 2-0 føring og i pausen blev der talt om, at lægge yderligere pres på Tjørring og trykke dem længere tilbage på banen.

Bolden var lige givet op ved anden halvlegs start, hvorefter Brande kom frem til første chance. Marc Serup var kommet på banen efter pausen og var med til at sætte denne fine chance op med en masse førstegangs afleveringer, men ind kom bolden desværre ikke. Brandes stærke midtbane med Allan Holt Kjærgaard, Lars Duedahl og Danni Nørgaard fik hurtigt sat sig på midtbanen og styrede tingene derfra. Dette resulterede efter noget tid i et hjørne spark fra venstre side. Lars Duedahl leverede et millimeter præcist hjørnespark ind til en stærk og godt kæmpende Michael Tyr Kristensen, som fik sig kæmpet foran forsvarsspilleren og sikkert headede bolden ind i venstre side af målet uden chance for målmanden til føringen på 3-0. Brande foretog lidt justeringer på holdet, hvor blandt andet Anders Bønnerup og Tommy Christensen kom på banen og gjorde en god figur med flere gode indlæg, fight og chancer. Efter kort tid scorede Brande endnu et mål, hvor Lars Duedahl spillede et to med Thomas Funderskov, men Lars Duedahl brændte dog på det skammeligste, men Thomas Lund var igen på pletten og fulgte op og med en blød inderside og scorede sikkert til 4-0. Dette var dog ikke nok for Brande, som forsatte presset og dette resulterede i endnu en scoring, hvor Elmedin Bratic opfangede bolden i venstre side og lagde en konge aflevering ind i feltet til den evigt kæmpende Thomas Lund, som kom først på bolden, sparkede den på stolpen, men opfangede den igen og sparkede den sikkert i mål til slut resultatet 5-0 til Brande og fuldendte derfor et velfortjent hattrick.

Man kan roligt sige, at den sikre sejr til Brande kom i hus, da hele Brande holdet udviste fight, vilje og sammenhold, som ikke er set i længe og det lykkedes stort set at holde Tjørring holdet fra nogen chancer i hele anden halvleg, hvorfor coach Søren Laursen var tilfreds med indsatsen, men kedede sig en smule under kampen.

Kampens spiller med 10 stemmer blev helt og aldeles velfortjent en vanvids kæmpende Thomas Lund, som leverede en pragt indsats, med hattrick og var stort set overalt på banen i alle 70 minutter…