2 kampe for Oldboys +32 gav kun 1 point

Oldboys +32 Onsdag d. 30. maj.

Ikast KFUM-Brande 3-3.

Brande tog til Ikast KFUM velvidende at nu skulle der atter 3 point på kontoen og der skulle følges op på den gode kamp mod Hammerum. Brande startede kampen rigtig godt og kom hurtigt foran 0-1 på en rigtig god drible tur af Thomas Funderskov, som sikkert satte den ind nederst i venstre side af målet. Herefter forsatte Brande med at holde bolden oppe på Ikast KFUM´s banehalvdel og endnu en god dribletur, denne gang af Rasmus Langelund, gav endnu en gang mål til 0-2. Om det var den hurtige føring eller om Brande blot følte at det gik lige lidt for godt vides ikke, men efter 0-2 scoringen begyndte Ikast at få mere og mere styring over kampen. Dette resulterede i to hurtige mål til Ikast, hvor man må sige, at Brande forsvaret tog en seriøs slapper begge gange.

Ved anden halvlegs start var stillingen forsat 2-2 og kampen bølgede frem og tilbage og gav flere gode chancer til begge hold. Ca. 20 minutter inde i anden halvleg fik en velspillende Rasmus Langelund tilkæmpet sig et straffespark, som Thomas Funderskov sikkert satte ind til 2-3. Herefter tænkte samtlige Brande spillere at nu var den hjemme, men Ikast pressede godt på og kort tid før slutfløjtet lykkedes det dem at reducere til 3-3 som også blev kampens resultat.

Kampens spiller blev endnu engang den evigt kæmpende Danni Nørgård.

Oldboys +32 Onsdag d. 6. juni.

Herning-Brande 1-0.

Onsdag d. 6 juni dragede Brande Oldboys +32 til Herning, hvor man skulle forsøge at tage point fra førerholdet Herning. Indtil videre er Brande det eneste hold, som har taget point fra Herning, da man stod uafgjort 3-3 sidst man mødtes.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge hold kom frem til store chancer, men Herning fik lige så stille et overtag og det resulterede i en 1-0 scoring, hvor Hernings midtbanespiller bankede bolden op i det ene mål hjørne, uden chance for Søren Lauersen i målet.

Herefter forsøgte Brande at svare igen, med flere gode chancer fra blandt andet Tommy Christensen, men Herning målmanden lavede en fantom redning, hvorfor stillingen forsat var 1-0 til Herning. Kort tid efter ville en velspillende Elmedin Bratic også forsøge sig med et lang skud, som ramte stolpen, men ind ville bolden ikke. Nemmere blev det ikke, da Rasmus Langelund aka striker/målmaskinen måtte udgå med en skade. Første halvleg endte derfor med stillingen 1-0 til Herning.

Fra anden halvlegs start forsøgte Brande at få spilovertaget, da man i halvlegen havde talt om, at det ikke var umuligt at komme fra Herning med point. Dette gav igen flere gode chancer, hvor blandt anden Morten Orluff ligeledes havde et skud på overliggeren, men hellere ikke denne gang ville bolden i mål. Brande spillerne begyndte at tvivle på at bolden ville i mål, men forsøgte, at holde spillet på Hernings banehalvdel, dette resulterede i et par gode chancer til Thomas Lund, men ind over stregen ville bolden ikke.  Dette pres fra Brande gav selvfølgelig også chancer til Herning som ligeledes var tæt på, men et par gode redninger af Søren Lauersen holdt Brande inde i kampen.

Sidst i kampen fik Herning angriberen dog ind friløber og i et forsøg på at standse ham måtte bagstopper for Brande, Michael Tyr Kristensen, ty til mere alternative metoden og dette kostede et gult kort.

Kampen endte 1-0 til Herning og kampens spillere blev Danni Nørgård og Kris Mollerup Pedersen med hver især 4 stemmer.