Alle indlæg af Edgar Junior

OLDBOYS +45 ENDELIG I KAMP, SEJR, HATTRICK OG MEGA HERRE TACKLING.


Torsdag d. 23/5 skulle BOB +45 til Vildbjerg for at spille deres første kamp i denne turnering, efter at de 2 første kampe var endt med skrivebordsejre på 3-0.

Spillerne glædede sig helt vildt og om det var det der var skylden i at vi spillede en meget skidt kamp skal lade være usagt.

Brande startede ellers kampen godt og satte sig fuldstændig på løjerne. Chancerne var der, endda nogle ganske store, men bolden ville bare ikke ind.
Vildbjerg var ikke farlige overhovedet og vi skulle frem til kampens 20. minut før at Brande kom i front. Topscorer Nicolaj Eg sparkede et frispark direkte ind via den ene opstander. Et flot mål og det skulle heldigvis vise sig at Eg ikke var færdig for i aften.
Der gik kun nogle få minutter før det blev 2-0 til Brande. Michael Summe Husum lagde et super indlæg ind til Eg som lige akkurat fik prikket bolden i mål foran fremstormende Vildbjerg målmand.

På dette tidspunkt var der nærmest kun Brande på banen, men desværre slog Vildbjerg kontra i de døende sekunder før halvleg og de kunne reducere til 1-2.

Hvad der skete i anden halvleg ved vist kun hr. Klopp for Brande gik fuldstændig i stå og Vildbjerg overtog hele initiativet.

Det resulterede desværre i en udligning efter at en Vildbjerg spiller sparkede et frispark imod mål, som BOB målmand fætter Bjarne Thisgaard slog op på overlæggeren og riposten headede en Vildbjerg spiller ind til 2-2.

Kort efter kom der et kæmpe brag på banen. Skytte #69 Henrik Mortensen måtte se sig slået i årets herre tackling, heldigvis kom ingen til skade. Nu blev resten af halvlegen en kamp hvor man skulle kæmpe for blot at få det ene point med. Det hjalp da heller ikke at “Herbie 007” Martin Haarup Mortensen ud med et gult kort for en lille nødbremse.

Men det utrolige skete. Brande sparkede en lang bold fremad som Vildbjerg mest rutinerede mand sparkede ved siden af. Nicolaj Eg opfangede hurtigt episoden og fra midten af Vildbjergs bane halvdel sparkede han bolden i en blød bue hen over målmanden og ind i mål til en 3-2 sejr. De sidste 5 minutter af kampen skulle Brande bare have overstået og det lykkedes heldigvis også at køre sejren hjem.

Holdleder Torben Kjærgaard Jakobsen udtaler desuden, at sejren var forløsende, men for dælen da hvor skal der andre boller på suppen fremover, og specielt i næste kamp mod Herning Fremad, som også har max point som os.

Kampen spilles torsdag d. 23. maj kl. 19.00 på Brande Stadion.

Sikker sejr til bob +30

Dagens kamp på hjemmebane onsdag d. 15. maj mod Tjørring var en kamp som skulle vindes således, at man kunne følge op på de sidste 2 gode kampe, hvor BOB havde fået 4 point på kontoen. 
Kampen startede i et højt tempo, hvor BOB med det samme satte sig på spillet og viste at det var os som ville styre spillet. BOB havde flere gode sammenspillet frem af banen, hvor blandt andet Nikolaj Laursen viste storform, kreativitet og høj teknik. Det første mål tilfaldt da også BOB efter et hjørnespark. Hjørnesparket fra venstre blev taget af Lars Duedahl, som lagde en millimeter præcis aflevering ved forreste stolpe, til Thomas Lund som med pandebrasken satte den sikkert i mål til 1-0. Herefter forsatte presset fra BOB og Tjørring havde svært ved at håndtere presset, hvilket førte til endnu en BOB scoring. Denne gang var det endnu engang Lars Duedahl som lagde en lækker frisparksbold ind til debutanten, Nikolaj Skov, som sikkert headede den i mål til 2-0. Herefter havde Tjørring en kort periode, hvor de kom længere frem på banen, men så udviste Allan Kjærgaard mandsmod på nærmest egen hånd og fik overtaget på midtbanen igen, hvilket gav BOB overtaget igen. Dette resulterede i endnu en scoring og denne gang var det en veloplagt Allan Madsen på højre kant, som tog en solo dribletur forbi et par Tjørring spillere, hvorefter han blev nedlagt i feltet og dommeren pegede på pletten. Der var ingen tvivl om hvem der skulle sparke straffesparket og Allan Madsen bankede den køligt og sikkert ind i venstre målhjørne til 3-0. Indtil halvleg stod der BOB på alt og det førte til flere gode chancer, men scoringen til 4-0 kom kort før pausen, hvor Allan Madsen lagde en sukker bold i dybden til Thomas Lund, som med højre ben køligt satte den forbi Tjørrings målmand. I pausen foretog dagens træner, Thomas Funderskov, flere udskiftninger og forklarede at der forsat skulle trykkes på. Anden halvleg startede som første sluttede med et massivt BOB overtag og det førte til flere gode chancer, men ind ville bolden ikke. Dette skete dog efter et hjørnespark fra venstre, som igen blev sparket af Lars Duedahl, hvor Michael tyr, trak flere forsvars spillere med sig således at Rasmus Nielsen (Mus) steg til tops i nærmest Ronaldo højder og headede den sikkert ind til 5-0.Herefter gik der ikke lang tid før BOB scorede endnu engang, hvor Nikolaj Skov, lagde en millimeter præcis aflevering til en fremadstormende Allan Madsen på højre kant, som trak ind i banen, og lagde en tvær aflevering ind til Anders Nielsen (burger) som sikkert satte den ind til slutresultatet 6-0 og til stor begejstring for Anders Nielsen som fejrede scoringen med maner..

Kampens spiller blev fortjent Thomas Lund (Jan Koller) med 7 stemmer. Han drev gæk gang på gang på Tjørrings forsvars spillere. Men generelt set var det en kanon indsats af hele holdet, som virkelig viser at vi er ved at finde sidste års niveau og ligger nu nr. 3 i gruppen. 

Dagens træner, og som for sidste gang er det, Thomas funderskov havde havde foretaget 17 indskiftninger i kampen til stor irritation for dagens dommer som mente det var ved at være nok, dog med et smil på læben.

Bob +30 led endnu er nederlag.

Onsdag d. 24 april spille Bob +30 sæsonens anden kamp, igen på udebane, og denne gang mod Herning Fremad.

Begge hold startede kampen godt, men eftersom kampen skred frem overtog Brande initiativet og med flere gode omstillinger og løb på kanterne tvang Bob +30 Herning længere tilbage på banen. Men fælles for Bob’s +30 præstation denne aften og på trods af vilje, fight og godt spil så blev det aldrig til de helt store målchancer for Bob. 
Som det oftest går så fik Herning slået flere gode lange bold fremad banen og fik overtaget i specielt slutningen af 1 halvleg, dog uden at sætte målmand Søren Lauersen for alvor under pres. Lige op til halvleg havde Herning haft to hjørnespark i træk, hvor de var tæt på at heade bolden ind og kun en fiberredning på stregen af Danni Nørgaard gjorde af Herning ikke kom foran. Dette skete dog ved det efterfølgende hjørnespark, hvor Bob fik bolden headed væk, og et stykke udenfor det store felt bankede en Herning spiller bolden afsted og placerede den helt oppe i højre hjørne af målet til 1-0, helt uden chance for Søren Lauersen. 
I halvlegen blev der talt om at der forsat skulle presses på, men bold omgangen skulle være hurtigere. Jacob Andersen kom ind på midtbanen og var med til at lægge et yderligere pres på Herning, som dog svarede igen med flere kontraløb, hvor Søren Laursen leverede et par sublime klasse redninger, som forsat holdt Brande ind i kampen. 
De sidste 10 minutter af kampen begyndte Herning at se lidt trætte ud og Bob +30 pressede yderlige på, nærmest som i en indendøres fodboldkamp, hvor bolden køres rundt, men kendetegnende for Bob så førte det til for lidt og hvis vi endelig nærmede os en chance så var Hernings velspillende målmand ude og sparke bolden væk. 
Kampen endte 1-0 til Herning og på trods af at Bob+30 forsat ikke har fået point på kontoen så er vi fortrøstningsfulde over det gode sammenhold/spil og villighed til at løbe de ekstra meter som der er på holdet. 
Næste kamp hvor Bob+30 skal i kamp er sæsonens første hjemmebanekamp på onsdag mod Mejrup, hvor der skal point på kontoen. 
Kampens spiller med 7 stemmer blev en yderst velspillende venstre back, Kris Mollerup. 


Veteran +45 sejrede i ligegyldig kamp

Ligegyldig sejr til 45+ i træningskamp

Dagen før Brandes kamp imod Vildbjerg valgte DGI at omstrukturere puljen da Bording havde trukket sig. Det betød at torsdag aftens kamp blot var en træningskamp da den ”nye” turnering først starter den 2. maj.

Brande var dog enige om at spillet skulle være som gjaldt det en turneringskamp. Lad so sige det med det samme, det blev (endnu) en stor sejr til BOBs 45+ hold.

Allerede efter 2 min scorede Thomas Svensson på et frækt lob hen over målmanden fra ca 30 meter.

Efter 4 minutter headede topscorer Nicolaj Eg på mål men målmanden præsterede en feber redning og fik bolden skubbet på stolpen.

8 min. inde i kampen scorede Allan Kjærgaard til 2-0 hvor målmanden valgte at gå efter offsiden og slet ikke bevæge sig efter bolden.

Allan S. Hansen ville også være med og han scorede til 3-0 på et flot langskud som målmanden slet ikke nåede at reagere på????

Topscorer Eg havde en stor afbrænder efter 25 min men 2 min efter scorede han til 4-0 på et hovedstød, bolden blev flot serveret af højrebacken Torben Kjærgaard Jakobsen.

Anden halvleg startede som første med total Brande dominans. Danni Nielsen og Nicolaj Eg burde at ha scoret men sådan gik det ikke.

Topscorer Eg tog dog flot revanche da han scorede til både 5-0 og 6-0 på total gennemspillede angreb fra Brandes side. Dette var endda i en fase af kampen hvor Brandes Martin Nielsen havde fået gult kort og sad og slappede den på side linien.

Kampen var ikke slut endnu og Torben Kjærgaard Jakobsen mente åbenbart at Vildbjerg skulle ha en stor chance, han valgte i hvert fald at spille en Vildbjerg angriber helt fri, men heldig nok skød han helt forbi mål….

Kampen sluttede med endnu en Nicolaj Eg scoring efter at han blev spillet fri i dybden.

Kampen sluttede 7-0 og Brande viste at man er klar til næste uges turneringsstart hjemme imod Ikast.