Alle indlæg af Edgar Junior

CORONA UPDATE

Gode ven af Brande Old Boys,

Det er næppe forbigået din opmærksomhed, at vi er landet i en helt speciel situation. Det har affødt en lang række restriktioner, som vi i Brande Old Boys naturligvis bakker op om. Derfor har vi allerede aflyst al aktivitet, såvel indendørs som udendørs, og den planlagte træningsstart på lørdag med Bøf & Bold bliver desværre heller ikke til noget.

Indtil videre hedder tidshorisonten 30. marts, men personligt vil jeg blive overrasket, hvis perioden ikke bliver forlænget til og med påske, og jeg er ærlig talt i tvivl om, hvor vidt turneringen overhovedet kommer i gang på denne side af sommerferien.

MEN: Det er alt sammen gisninger og gætterier fra min side, og min krystalkugle er ikke bedre end myndighedernes – tvært imod. Lad os derfor bakke 100 % op om de tiltag, der bliver gjort fra regeringens side for at inddæmme og afbøde virkningerne af Covid-19 og bremse smittespredningen, så vi alle er friske til at komme ud at spille fodbold – sammen – når vi engang er på den anden side.

Husk: Det handler ikke kun om at passe på dig selv, men i mindst ligeså høj grad om at passe på andre!

Jeg glæder mig helt vildt til at skåle med jer alle efter den første turneringskamp og lørdagstræning!

Mikael Lund

Formand for Brande Old Boys

INFO VEDR. CORONA

BRANDE OLD BOYS LUKKER ALT NED // På baggrund af DGI’s anbefalinger har vi valgt at indstille alle aktiviteter, såvel indendørs som udendørs, pr. dags dato. Beslutningen gælder i første omgang til og med udgangen af marts. Det betyder dermed også vores fodboldopstart Bold Opstart Bøf næste lørdag d. 21/3 er aflyst.

“Vi har et ansvar i idrætsforeningerne, som vi skal stå ved. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og vi bakker fuldt ud op om de tiltag, der er taget. I DGI anbefaler vi, at alle frivillige foreninger lukker ned for tilbud og aktiviteter, både indendørs og udendørs. Det er nødvendigt i en situation som denne, hvor vi må stå sammen uden at samles,” siger DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.

Brande Old Boys Bestyrelsen.

RESULTATER FOR FIRMAFODBOLD 2020

HERRE A FIRMAFODBOLD MESTER 2020 // SIEMENS OSASUNA

HERRE A RÆKKEN 2020

Nr. 1 – Siemens Osasuna

Siemens Osasuna
Anfører Kim Nielsen

Nr. 2 – ISS Facility Service

ISS Facility Service

Nr. 3 – Brøndum Textil

Brøndum Textil

Nr. 4 – BM Invest

BM Invest

Nr. 5 – Arne Danielsen A/S

Arne Danielsen A/S

Nr. 6 – Præstelundskolen

Præstelundskolen

Bedste målmand:
Peter Gram Pedersen fra BM Invest

Peter Gram Pedersen

Bedste fighter:
Sigurd Kristensen fra ISS Facility Service

Sigurd Kristensen

MVP – Most value player:
Brian “BC” Jochumsen fra Siemens Osasuna

Brian “BC” Jochumsen

SOCIAL RÆKKEN 2020

Nr. 1 – ONLY YOUNG GUNS

Only Young Guns

Nr. 2 – DIX NEUF

DIX NEUF

Nr. 3 – JYFA’s disciple

JYFA´s Disciple

Nr. 4 – Siemens Fast & Furious

Siemens Fast & Furious

Nr. 5 – Kærbys bedste børn

Kærbys bedste børn

Nr. 6 – Give Steel

Give Steel

Bedste målmand:
Ejner Eg Rahbek

Bedste fighter:
Jonny Bjørnsholm

Jonny Bjørnsholm

DAME RÆKKEN 2020

Nr. 1 – Siemens Girl Power

Siemens Girl Power
Anfører Camilla Mikkelsen

Nr. 2 – IBK Tøserne

IBK Tøserne

Nr. 3 – Bestseller Dream Soccers

Bestseller Dream Soccers

Nr. 4 – HK Tøserne

Bedste målmand:
Lene Houlberg Nielsen

Lene Houlberg Nielsen

Bedste fighter:
Birgitte Skov Sørensen

Birgitte Skov Sørensen

MIX RÆKKEN 2020

Nr. 1 – Dalgasskolen

Dalgasskolen

Nr. 2 – Jack & Jones Warriors

Jack & Jones Warriors

Nr. 3 – IBK Dream Team

IBK Dream Team

Nr. 4 – Siemens The Expendables

Siemens The Expendables

Bedste kvindelige fighter:
Simone Kjærgaard Jakobsen

Simone Kjærgaard Jakobsen

Bedste mandlige fighter:
Flemming Bak

Flemming Bak

Ærgerligt nederlag til BOB’s +50 i vigtig udekamp i Sunds

Lad det være sagt med det samme, Brande leverede en fin præstation, men svigtede i den mest afgørende disciplin i fodbolden, nemlig at få bolden det sidste stykke over stregen. Det vil være for omfattende at opliste de muligheder, der ikke blev udnyttet på trods af i mange tilfælde, kvalificerede afslutninger. De spildte muligheder omfattede bl.a. 8 stolpeskud/skud på overliggeren samt et brændt straffespark på indersiden af stolpen. Derudover præsterede Sunds’ målmand en række feberredninger, medmindre end Sunds forsvarer blokerede afslutningen. Kampforløbet var at Sunds bragte sig foran efter ca. 10 på en halvforkølet afslutning, der oveni hatten blev rettet af, af en Sunds angriber, og derfor snød Brandes ellers arbejdsløse og halvfrysende målmand Ken Petersen. Brande fik udlignet ca. 5 min. senere ved Brandes bedste Sigurd Kristensen, der efter først at have sendt bolden på stolpen, fik en retur og bugserede bolden i kassen til en mere end fortjent udligning. Pausestillingen blev 1-1. Et resultat Brande fint kunne leve med. Trods dette fortsatte Brande de offensive takter med at producere chance efter chance, indtil holdet desværre blev fanget efter et boldtab lidt over midten, der endte i, at bolden igen lå bagved Ken Petersen i målet. Resten af kampen fortsatte stormløbet mod Sunds målet. Sjældent set, at der produceres så mange åbne og store chancer mod en modstander, der ellers stod meget dybt begravet i egen forsvarszone. Men det skulle vise sig for Sunds, at de lykkedes med deres taktik og snyltede en sejr og dermed tre vigtige point hjem. Brande slutter sæsonen med hjemmekamp den 7.10.19 mod Kølkær/Fasterholt, der i de foregående kampe har snuppet point fra flere af de øvrige tophold.

Med nederlaget til Sunds har Brande med stor sandsynlighed forspildt muligheden for at forsvare titlen, da der nu er fire hold på en delt førsteplads, dog med Ikast Oldboys, som det bedste hold i de samlede indbyrdes opgør. Bittert for Brande, men holdet har kun sig selv at takke for, at det gik, som det gjorde, hvor der i de seneste tre kampe i den grad, har manglet effektivitet og skarphed foran mål.