Alle indlæg af Edgar Junior

Ærgerligt nederlag til BOB’s +50 i vigtig udekamp i Sunds

Lad det være sagt med det samme, Brande leverede en fin præstation, men svigtede i den mest afgørende disciplin i fodbolden, nemlig at få bolden det sidste stykke over stregen. Det vil være for omfattende at opliste de muligheder, der ikke blev udnyttet på trods af i mange tilfælde, kvalificerede afslutninger. De spildte muligheder omfattede bl.a. 8 stolpeskud/skud på overliggeren samt et brændt straffespark på indersiden af stolpen. Derudover præsterede Sunds’ målmand en række feberredninger, medmindre end Sunds forsvarer blokerede afslutningen. Kampforløbet var at Sunds bragte sig foran efter ca. 10 på en halvforkølet afslutning, der oveni hatten blev rettet af, af en Sunds angriber, og derfor snød Brandes ellers arbejdsløse og halvfrysende målmand Ken Petersen. Brande fik udlignet ca. 5 min. senere ved Brandes bedste Sigurd Kristensen, der efter først at have sendt bolden på stolpen, fik en retur og bugserede bolden i kassen til en mere end fortjent udligning. Pausestillingen blev 1-1. Et resultat Brande fint kunne leve med. Trods dette fortsatte Brande de offensive takter med at producere chance efter chance, indtil holdet desværre blev fanget efter et boldtab lidt over midten, der endte i, at bolden igen lå bagved Ken Petersen i målet. Resten af kampen fortsatte stormløbet mod Sunds målet. Sjældent set, at der produceres så mange åbne og store chancer mod en modstander, der ellers stod meget dybt begravet i egen forsvarszone. Men det skulle vise sig for Sunds, at de lykkedes med deres taktik og snyltede en sejr og dermed tre vigtige point hjem. Brande slutter sæsonen med hjemmekamp den 7.10.19 mod Kølkær/Fasterholt, der i de foregående kampe har snuppet point fra flere af de øvrige tophold.

Med nederlaget til Sunds har Brande med stor sandsynlighed forspildt muligheden for at forsvare titlen, da der nu er fire hold på en delt førsteplads, dog med Ikast Oldboys, som det bedste hold i de samlede indbyrdes opgør. Bittert for Brande, men holdet har kun sig selv at takke for, at det gik, som det gjorde, hvor der i de seneste tre kampe i den grad, har manglet effektivitet og skarphed foran mål.

BOB +45 VINDER THE DOUBLE IGEN IGEN.

Efter at LM guldet var kommet i hus sidst i august skulle guldet i den normale turneringen sikres hjemme mod Hammerum torsdag aften d. 26/09.

Holdet skulle bruge 1 point for at genvinde turneringen igen i år.

Kampen startede lidt usikkert for hjemmeholdets side. Allerede i kampens 3 minut. fik Hammerum en kæmpe chance, som de heldigvis misbrugte på det groveste.

De tændte dog Brande drengene, og i kampens 6 minut scorede Allan Skovdal Hansen til 1-0 på et flot lop (Tåfiser) hen over målmanden, mens hans kone lige stod bagved målet og heppede. BOB sad nu fuldstændigt på kampen, det udløste flere store chancer, dog uden mål.

En af de store chancer tilfaldt Martin ”Tømrer” Nielsen, som dog skovlede bolden langt over målet inde fra feltet (mange råbte Antonius kommer ikke).

Det slog nu ikke Martin ud, så efter 20 min spil, smækkede han en sukkerbold afsted i dybden, som Nicolaj Eg suverænt løb op, og sikkert prikkede bolden ind til 2-0 mellem Hammerums målmand og forsvarsspiller.

2 minutter senere koksede Hammerum forsvaret totalt, så Lasse Knude Thomsen aka Fynbo fik bolden i fuldstændigt fri position til at sparke 3-0 målet sikkert ind.

2 halvleg var kun 1 minut gammel da Eg scorede hans 2 mål i kampen. Et flot gennemspillet angreb, hvor Kjærgaard uselvisk finder Eg totalt fri med en tværpasning.

Martin ”Herbie” Mortensen i Lundes støvler i aftenens ville også selv på måltavlen, og efter en fremragende frispilning af formanden Torben Kjærgaard Jakobsen , som lavede et par Laudrup kig væk finter, inden han perfekt lagde den til rette for Herbie, som hamrer bolden op i krydset til 5-0, en rigtig flot assist og konge mål at lukke sæsonen af på ??????????????????????

I kampens sidste minutter fik Hammerum pyntet lidt på resultatet til 5-1, da BOB forsvaret fik sig en lille blunder.

Hele holdet bliver rost til skyerne af de 2 holdledere Michael Green Andersen og Torben K. Jakobsen for en god kamp og en suveræn sæson med The Double igen.

BOB +45 TÆT PÅ ENDNU ET MESTERSKAB.

Torsdag d. 19. september.

Snejbjerg – Brande Oldboys +45.

BOB +45 scorer allerede efter 28 sekunder og henter vigtig sejr i topstriden.

Brande havde revanche til gode, da Snejbjerg vandt den omvendte kamp med 0-1 i Brande i foråret.

Derfor var det et meget tændt Brande hold der gik på banen og det udmøntede sig for anden kamp i streg til en scoring i det første minut. Kenneth Thinggaard slog et indlæg fra venstre lige ind foran mål, hvor en fremstormende Nicolaj Eg kommer og scorer sikkert til 0-1. 

Der skulle kun gå 6 min. mere før Brande scorede igen. Nicolaj Eg fandt Michael Husum på et hjørnespark og han scorede sikkert på hovedstød til 0-2.

2 min. efter slog venstrebacken Bjarne Tøf et flot indlæg som landede i pandebrasken på Eg, mendesværre ikke fik den fornødne fart på hovedstødet.

Efter 18 min. fik Brande et frispark uden for feltet. Normalt en sag for Eg men denne gang tog Michael Husum frisparket og følte den op mod denkort hjørne, desværre for ham og Brande tog bolden den ene opstander. 

Vi skulle frem til minuttet før pausen før der igen skete ting og sager. Kenneth Thinggaard finder Nicolaj Eg i dybden, som fra baglinjen finder Lasse Fynbo med en præcis aflevering inde foran målmanden, som så sikkert flugter den i kassen til halvlegsresultatet 0-3. 

Snejbjerg havde intet at byde på i første halvleg så det er faktisk ikke fordi vi ikke vil fortælle om deres muligheder.

Det havde de til gengæld i starten af anden halvleg. Her gik der under et minut før den vikarierende målmand Elmedin blev passeret. Snejbjerg scorede på et tørt hug uden chance for Medin.

Dette skulle dog vise sig at være en enlig svale for Brande overtog igen spillet og midt i anden halvleg blev Summe spillet fri og ganske uselvisk spillede han topscorer Eg fri til en sikker scoring til 1-4.

Dog ville Summe også være med selv. Det gjorde han med dagens flotteste scoring. Fra 25 meter krøllede han et langskud op i krogen uden chance for Snejbjerg målmanden til slutresultatet 1-5.

Kampens sidste detalje stod målmand Medin ”De Gea” for, da han med en feber redning sørgede for at Brande kunne rejse hjem med en stensikker 1-5 sejr og dermed fastholdt puljens førsteplads. 

Der resterer nu kun 1 kamp som er torsdag den 26.09.2019 kl. 18.00 på Brande Stadion imod Hammerum, og Brande kan sikre sig førstepladsen i rækken med mindst uafgjort, men vi napper selvfølgelig alle 3 point udtaler holdets succes trænere Michael Andersen og Torben K. Jakobsen.

MESSI SHOW DA BOB+45 VANDT KÆMPE SEJR PÅ HELE 10-0

Kampens oplæg fra holdleder Michael Andersen blev fuldt til punkt og prikker, om at holdet skulle være max klar fra starten af og få kampen lukket hurtigt. Sidste år da man også mødte Tjørring hjemme led holdet nemlig at af de sjældne nederlag, da holdet tog for nemt på det, så dejligt at holdet hørte efter denne gang.

Allerede efter 32 sekunder var Thomas ”Messi” Svensson på pletten til 1-0 på oplæg af Henrik Skytte Mortensen. Det skal da lige nævnes at Tjørring startede med at give bolden op.

Efter 4 min havde Nicolaj ”Lord” Eg og Thomas ”Messi” Svensson gjort det til både 2-0 og 3-0 på oplæg nummer 2 fra Skytte og Eg. Så bedre start med 3-0 efter 4 min. fåes vist ikke bedre.

Så var den kamp allerede afgjort. BOB stoppede dog ikke her og var i fuld kontrol i hele 1 halvleg som endte med hele 7-0.

På yderligere scoringer fra Messi på indlæg fra Kenneth Thinggaard til 4-0. Kenneth Thinggaard der løber en lang fremlægning fra Martin Nielsen op og scorer sikkert til 5-0. Et perfekt hårdt og præcis langskud fra Allan Kjærgaard til 6-0 og Henrik ”Skytte” Mortensen lukker 1. halvleg ned til 7-0 på et oplæg fra Messi.

2. halvleg forløb næsten som 1. halvleg. Dog kom Tjørring frem til 2 store chancer. Først havde de et forsøg på stolpen. Så skulle man tro det var deres største chance. Dog fik de en friløber, da Martin Nielsen tæmmede bolden med ”lillemand” og faldt til jorden, men Tjørring angriberen brændte den kæmpe chance. 17 minutter inde i halvlegen scorede Messi for 4. gang til 8-0, da han flot tilkæmper sig bolden i feltet, drejer rundt om sig selv og hamrer bolden i kassen. Kim Nielsen scorer til 9-0 efter et hjørnespark der ender i feltet og efter en masse ping pong med stolper mm bliver sparket i nettaget. Med kampens sidste spark sender Nicolaj Eg bolden i kassen til 10-0 efter formidabel forarbejde af midtbane slideren Michael ”Summe” Husum.

Kampens suveræne spiller blev velfortjent Thomas ”Messi” Svensson.

1-0 Thomas “Messi“ Svensson

2-0 Nicolaj “Lord” Eg

3-0 Thomas “Messi“ Svensson

4-0 Thomas “Messi“ Svensson

5-0 Kenneth ”Henning” Thinggaard

6-0 Allan “Gulddrengen” Kjærgaard

7-0 Henrik “Skytte/Austin” Mortensen

8-0 Thomas “Messi“ Svensson

9-0 Kim “AC” Nielsen

10-0 Nicolaj “Lord” Eg