Kategoriarkiv: Firmafodbold

RESULTATER FOR FIRMAFODBOLD 2022

Herre A rækken 2022

Nr. 1 Artium / USK

Nr. 2 BM Invest

Nr. 3 Siemens Gamesa og Gunges Golden Guys

Nr. 4 Brande Hallerne

Herre B rækken 2022

Nr. 1 Dalgasskolen

Nr. 2 TS Busk

Nr. 3 Selected Homme

Nr. 4 Artium / USK Team Eli

Dame rækken 2022

Nr. 1 Ikast Brande Kommune

Nr. 2 Siemens Gamesa

Nr. 3 BTX

Nr. 4 Bents Tæpper

Nr. 5 Din Tandlæge

Nr. 6 Dalgasskolen

MIX rækken 2022

Nr. 1 Vagns Krostue

Nr. 2 Ikast Brande Kommune

Nr. 3 Dalgasskolen

Nr. 4 Siemens Gamesa Q´serne

Vinder af bedste udklædning 2022

Hosekræmmeren

Firmafodbold fastholdes i november

Lørdag d. 6. november dystede 53 hold fordelt på tre rækker om Brande-mesterskaberne i firmafodbold i Brande Hallerne. Tidligere er mesterskaberne, som er blevet afviklet hvert eneste år siden 1974, blevet afholdt i starten af året, men sidste år umuliggjorde de daværende corona-restriktioner den model.

Efter at have haft flere forskellige alternativer i spil – bl.a. var det på et tidspunkt på tale at afvikle turneringen udendørs – endte firmafodboldudvalget i stedet med at afvikle mesterskaberne den første lørdag i november – det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Sådan bliver det også i år, selvom det har været på tale at fremrykke afviklingen til det velkendte tidspunkt sidst i februar. Planer den nuværende udvikling i smittetallene har sat en effektiv stopper for, selvom de fleste restriktioner nu bliver fjernet.

– Realistisk set kan vi ikke afholde stævnet den sidste lørdag i februar, konstaterer Torben K. Jakobsen på vegne af BOB’s firmafod-boldudvalg. Dermed ligger det fast, at firmafodboldmesterskaberne årgang 2022 afvikles lørdag d. 5. november.

Udvalget har til gengæld allerede har booket de tre Brande-haller til afholdelse af firmafodboldmesterskaberne 2023 lørdag d. 25. februar næste år – selvfølgelig under den forudsætning, at der ikke også næste vinter dukker flere nye corona-varianter og medfølgende restriktioner op, understreger han.

RESULTATER FOR FIRMAFODBOLD 2021

HERRE A FINALEN 2021

Nr. 1 BM Invest

Nr. 2 Artium/USK

Nr. 3 Blåhøj og Dalgasskolen

Nr. 4 Busk & Co.

Nr. 5 Coop365

HERRE B FINALEN 2021

Nr. 1 Siemens Wind of Vejle

Nr. 2 BES

Nr. 3 Siemens Slaverne

Nr. 4 Brøndums Textil

Nr. 5 Give Steel

DAMERÆKKEN 2021

Nr. 1 Name IT fra Bestseller

Nr. 2 Ikast Brande Kommune

Nr. 3 Pigerne fra Bent Overarm

Nr. 4 Give Steel

Nr. 5 dinTandlæge

MIX RÆKKEN FINALEN 2021

Nr. 1 Siemens Cape Coast

Nr. 2 Dalgasskolen

Nr. 3 Name IT

Nr. 4 Ikast Brande Kommune

Firmafodbold rykkes til november

Først på året måtte vi jo desværre konstatere, at corona-restriktionerne gjorde det umuligt at afvikle firmafodboldmesterskaberne sidst i februar som planlagt.

Allerede dengang blev der arbejdet på flere forskellige alternative muligheder for at afvikle den traditionsrige turnering, der første gang blev spillet i 1974. Bl.a. overvejede vi at afvikle firmafodboldmesterskaberne udendørs, men i sidste ende har vi valgt at holde fast i det samme, gennemprøvede koncept som tidligere.

Tidspunktet bliver bare et andet end det velkendte: lørdag d. 6. november.

Dermed er der nu alligevel udsigt til, at der også i 2021 kan kåres lokale firmafodboldmestre i henholdsvis herre A- og B-rækken, mix- og damerækken. Turneringen vil som tidligere blive afviklet i Brande Hallerne, hvor der udover præmier og pokaler til de bedst placerede hold vil være masser af spurtpræmier sponseret af de lokale butikker og øvrige erhvervsdrivende på spil.

Vi håber naturligvis, at det nye tidspunkt for turneringen vil blive positivt modtaget blandt de lokale virksomheder. I så fald er det meget sandsynligt, at den første lørdag i november fremover bliver den tilbagevendende dato for firmafodboldmesterskaberne

Formanden for firmafodboldudvalget, Michael Laursen, kan nu så småt gå i gang med at kontakte de mange frivillige, som er af afgørende betydning for afviklingen.