Alle indlæg af Kristensen

Superveteraner +50 spiller igen uafgjort.

Mandagens kamp på udebane mod Herning Fremad blev en spændende og lige kamp som kunne være gået begge veje, BOB startede godt og tilspillede sig en del chancer i starten af kampen, men efterhånden kom Fremad mere med og havde også deres tilbud, men Bjarne Lassen i målet klarede alt der kom indenfor “rammerne” 0-0 til pause var rimelig retfærdigt, BOB startede også anden halvleg klart bedst og kom frem til flere gode muligheder og ca. midt i halvlegen lykkedes det endelig at få bolden i må, et skudforsøg fra Åge Kristensen blev halvklaret af Fremad målmanden, Kim Tranholm stod hvor han skulle og kunne let bringe BOB på 1-0, herefter pressede Fremad voldsomt men et flot kæmpende forsvar holdt stand – desværre lykkedes det Fremad med små 5 minutter tilbage at udligne til 1-1 som også blev kampens resultat, selv om både Jørgen Laursen og Kent Bjerre havde forsøg på stolperne de allersidste minutter. Stor ros til hele holdet, men især forsvaret spillede godt, fidusen tilfaldt Jørgen Laursen. På lørdag den 5/10 spiller +50 holdet sidste kamp på udebane mod Hammerum.

Flot comeback gav et point

Superveteranerne +50 mødte Herning KFUM mandag aften og det blev en spændende affære, selv om der ikke var meget der tydede på spænding i 1. halvleg! BOB startede kampen med at brænde et par “direktører” både Jørgen Laursen og Max Schaumann kunne have bragt BOB foran, men i stedet kom Herning KFUM i gang med 2 mål, som forsvaret burde have afværget, midt i halvlegen fik BOB et straffe da en KFUM ‘ér tog hånden til hjælp, Max Schaumann scorede sikkert og optimismen var tilbage, det varede dog kun få minutter da Herning KFUM “nettede” 2 gange mere inde pause, til en føring på 4-1. BOB rokerede lidt i “formationerne” fra anden halvleg og satte sig fuldstændig på kampen, 3 flotte mål af Max Schaumann med 2 og Peter Munkholm med 1 bragte balance i regnskabet, og der var i slutminutterne store chancer til både Arne H. Larsen og Åge Kristensen som dog blev misbrugt, slutresultat 4-4 som Herning KFUM kunne være mest glad for efter de mange chancer til BOB i anden halvleg, stor ros til hele holdet for en super anden halvleg. Fidusen gik fuldt fortjent til Peter Munkholm.

Nederlag til Superveteraner.

Superveteranerne mødte mandag aften et veloplagt Ikast mandskab, der var opsat på at revanchere forårets nederlag, kampen startede meget jævnbyrdigt og efter ca. 10 minutters spil kom BOB på 0 – 1 på et flot hovedstød af Max Schaumann, herefter pressede Ikast voldsomt på og det lykkedes dem at udligne til 1-1 og kort før pause scorede Ikast til 2-1. Efter pausen kom BOB godt med igen og tilspillede sig flere store chancer som desværre blev “brændt” og så øgede Ikast til 3-1 og kunne i denne periode godt have scoret yderligere, men godt forsvarsspil hindrede dette, og BOB kom efterhånden lidt længere frem på banen igen, og med små 10 minutter tilbage scorede Jørgen Laursen til 3-2 og med lidt held kunne BOB godt have fået det ene point med hjem, men Ikast forsvarede sig godt og fik de 3 vigtige point. Fidusen tilfaldt Kent Bjerre, men alle spillede/kæmpede flot og havde fortjent at få point med hjem, næste mandag er der hjemmekamp mod Herning KFUM.

Superveteraner +50 taber hjemme til H.I.K.

Superveteranerne tabte mandagens hjemmekamp til HIK med 2-3 og leverede dermed en lidt dårlig “generalprøve” på weekendens kommende Landsmesterskaber. Kampen startede ellers flot da Ib Møller med en lang præcis aflevering fandt Max Schaumann der sikkert headede BOB i front 1-0, derefter så det ud til at alle ville spare “bentøjet” til weekenden og overlod alt spil til gæsterne, der fik udlignet inden pause og med 2 mål mere i starten af anden halvleg til 1-3 lignede det en afgørelse, men et flot mål af Peter Munkholm gav ekstra energi og BOB tilspillede sig mange chancer de sidste 10 minutter og kunne nemt have, både udlignet og taget alle 3 point hvis bare nogen af chancerne var blevet udnytte lidt bedre, det blev de ikke og dermed nederlag 2-3..! Fidusen gik til Jørgen Laursen, holdets næste kamp er den 9. sept. hjemme mod Spjald.