Alle indlæg af Formand

Ingen fodbold før 1. marts

Ganske vist blev corona-restriktionerne i denne omgang “kun” forlænget i tre uger t.o.m. 7. februar, men i praksis gælder forsamlingsloftet på max. 5 personer allerede t.o.m. udgangen af februar (se link), så vi kommer ikke til at spille fodbold i oldboys-regi før 1. marts, med mindre der bliver lempet på restriktionerne inden.

Når det sker, kan jeg til gengæld garantere, at vi er klar til at gå i gang med dags varsel!

Forsamlingsforbuddet betyder også, at vi (som allerede meddelt) ikke kommer til at gennemføre de årlige firmafodboldmesterskaber lørdag d. 27. februar, og vores generalforsamling mandag d. 22. februar kommer vi efter al sandsynlighed også til at udskyde til et senere tidspunkt:

https://www.dgi.dk/foreningsledelse/artikler/generalforsamling-i-idraetsforeninger-i-2021-i-lyset-af-coronarestriktioner?_cldee=a2Fzc2VyZXJAYnJhbmRlb2xkYm95cy5kaw%3d%3d&recipientid=contact-849dbb7c0036eb11a30400505696471a-62bc273aa9c14e40bea21063cb0e6e31&utm_source=ClickDimensions&utm_medium=email&utm_campaign=DGIdirectmailMidtjylland&esid=72dc0c47-5556-eb11-a305-00505696471a

Jeg er nok ikke den eneste, der er ved at være godt og grundigt træt af, at corona-restriktionerne skiftevis bliver strammet og forlænget, men vi har som forening ikke andre muligheder end at følge landets love og myndighedernes retningslinjer, så det gør vi naturligvis.

Så må vi jo bare håbe, at smittetallene i løbet af den næste halvanden måned kommer så langt ned, at det ikke bliver nødvendigt at forlænge/stramme restriktionerne yderligere, så vi forhåbentlig kan komme til at spille fodbold igen, når det ikke længere kun er kunstgræsset, der er grønt, og med turneringen i starten af april.

Nedlukning af træning forlænges til 17. januar

I min nytårshilsen lovede jeg en afklaring vedr. lørdagstræningen indenfor en uge. Den klarede regeringen så lige for os med dagens stramning af restriktionerne – principielt kan man stadig spille five-a-side, det bliver i så fald bare uden modstandere, hvilket jo ikke giver ret meget mening (men sikkert en solid sejr).
Det betyder, at al træning, såvel indendørs som udendørs, fortsat er indstillet, foreløbig til og med 17. januar. I disse tider skal man være varsom med at lege spåmand m/k, men personligt kan jeg godt have min tvivl om, hvorvidt der bliver lempet nævneværdigt på restriktionerne på denne side af vinterferien.
Hvad kan man så gøre ved det, hvis man ikke vil risikere, at den lille “julekugle” forrest på kadaveret udvikler sig til en stor, grim badebold?
Man kunne jo f.eks. gå en tur med hunden (du kan evt låne min, hvis du ikke selv har en), løbe en tur – også selvom der ikke er nogen efter dig – eller pumpe den gamle svineblære og slæbe hele eller dele af familien – eller hvem man nu vil være bekendt at invitere indenfor i sin sociale boble – med på stadion, hvor der er masser af græs at boltre sig på, både kunstigt og naturligt
Som nævnt er det risikabelt at komme med alt for mange spådomme, men en ting tør jeg godt garantere: Det bliver forår på et tidspunkt – hold fast i det!

Nytårshilsen fra formanden

De sidste julekalendergevinster er udtrukket, og 2020 er blevet til 2021, så her – klemt inde mellem dronningernes nytårstaler – er det vist på sin plads med en lille nytårshilsen fra formanden.
2021 er jo et jubilæumsår for Brande Old Boys, som blev stiftet i maj 1941. Det har vi ikke tænkt os skal få lov til at gå upåagtet hen, men hvad året mere konkret kommer til at byde på i den anledning, venter vi lidt endnu med at løfte sløret for.
Men der skal ikke herske tvivl om, at vi har en forventing og en forhåbning om i endnu højere grad at kunne leve op til foreningens formålasparagraf, som lyder: “Brande Old Boy’s formål er at samle interesserede til aktivt at dyrke Old Boys-fodbold.”
Foreløbig er indendørs fodbold suspenderet frem til og med 17. januar (med udsigt til yderligere forlængelse). Hvordan vi forholder os til lørdagstræningen udendørs, kommer der en udmelding om i løbet af en uges tid, men når vi engang genoptager træningen, bliver det under de efterhånden velkendte rammer med max. 10 spillere pr. bane, håndvask inden træning, omklædning hjemmefra o.s.v.
Og hvis vi så lige skal tage et hurtigt tilbageblik på et år, som de fleste nok ikke kommer til at savne voldsomt, blev det faktisk ganske flot rent sportsligt.
I en halveret turnering blev det udover 4 sejre uden kamp til ialt 31 spillede turneringskampe for de 5 hold. Heraf blev de 19 vundet, 8 tabt og 4 endte uafgjort. Den samlede målscore – +40-holdets 7/11-kamp mod Lind medregnet (25-0) – blev 131-48, hvilket rakte til førstepladser til både oldgirls og +40-holdet og en andenplads til +-50-holdet (det eneste hold, der forbedrede placeringen i 2020).
Lad mit nytårsønske i denne sammenhæng være, at 2021 bliver et år, hvor vi i langt højere grad end i 2020 kan mødes på grønsværen for at dyrke vores fælles interesse – legen med den lille runde.

Godt nytår!

Al træning indstilles

På baggrund af de udmeldinger, sundhedsminister Magnus Heunicke er kommet med på et pressemøde i dag, ser vi os nødsaget til at indstille mandagens indendørstræning i Brande Hallerne, foreløbig frem til 3. januar.

Desuden har et flertal i bestyrelsen besluttet, at al udendørs træning ligeledes indstilles med virkning fra dags dato, i første omgang ligeledes frem til 3. januar,