God start på sæsonen

Damerne startede sæson med tre x tre point på kontoen. Første kamp var ude mod et ungt Skjern/Tarm hold, hvor kampen var knap fløjtet i gang, før BOB havde scoret. Lidt under 40 sek. tog det, før Birgitte, et en god gang en-to, kunne sætte bolden i mål. Kort efter er det Anne, som får scoret igen på et godt opspil. Skjern får scoret til 2-2, men så overtager BOB helt spillet og har et hav af chancer. Det er dog “kun” Anne, som får scoret to mål yderlig til 4-2. En rigtig god holdindsats, som også gav tre kampens spillere, nemlig Anne, Maria og Birgitte.

Anden kamp var hjemme mod Mejdal, som vi plejer at have rigtige gode kampe imod. Det starter dog ud med, at Mejdal får scoret på et skud udefra. Herefter er det Lene og Lena som dribler bolden op, og finder Cecilie som scorer. BOB får kort efter tilkæmpet sig et frispark på midten, som Maria skyder ind i feltet, og her er det Anne, som ender med at prikke bolden over stregen. BOB fortsætter det gode humør og spil, og efter et godt opspil af Lena, er det Camilla som kommer på måltavlen. Selvom BOB har det meste af spillet, får Mejdal dog endnu et mål, på et skud udefra. I anden halvlegs start, er det igen Camilla, som er er på pletten, og efter en hurtig omdrejning, banker hun bolden i mål ude for feltet. Efter lidt spil frem og tilbage, er det Lena, som sender en lang bold fra midten ned i feltet, hvor Pernille kommer flyvende igennem luften, og med knæet får sat bolden i mål. Lena slutter også af med sidste mål, idet Anne får tilkæmpet sig et straffe, som hun (Lena) sikkert sender ind i mål til resultatet 6-2. Igen en rigtig god holdindsats med højt humør, men hvor Maria, meget velfortjent, løber med titlen som kampens spiller.

Sidste kamp var på udebane i Vorgod-Barde. Her var der igen en god holdånd, som gav en sejre på 6-3. Kampens spiller blev her Cecilie.