+50 levede op til favoritværdigheden

Rollerne var på forhånd fordelt, da BOB’s +50-mandskab mandag var på besøg hos bundholdet Tjørring, men de pointløse værter var meget tæt på at bringe sig i front på en friløber efter en halv snes minutter. Jens Ole Pedersen fik imidlertid raget kastanjerne ud af ilden med en fodparade, og efter 23 minutter bragte gæsterne sig så planmæssigt i front, da Allan Kjærgaard headede et smukt indlæg fra Michael Laursen i kassen via indersiden af den ene stolpe.

To minutter senere gjorde Nicolaj Eg det til pausestillingen 0-2, da han efter 1-2-spil med Allan Kjærgaard skubbede bolden det sidste stykke over stregen for næsen af Bjarne Thisgaard.

10 minutter efter pausen blev det så 0-3, da Nicolaj Eg efter et par fikse træk spillede bolden på tværs til Mikael Lund, som takkede for tilbuddet ved at banke bolden i nettet, og 2 minutter senere forsvandt den sidste rest af spænding om udfaldet, da en Tjørring-spiller ekspederede en aflevering fra Jørn Eriksen op i det ene målhjørne – desværre for ham i eget net.

0-4 var også stilingen indtil 2 minutter før tid, hvor Bjarne “Tøf” Kristensen fandt en helt fri Bjarne Thisgaard, som efter et øjebliks betænkningstid kanonerede læderet i kassen bag en sagesløs Tjørring-keeper.

Sejren sender BOB op på en delt førsteplads i rækken halvvejs gennem forårssæsonen á point med Vildbjerg og Bording, som begge satte point til.

Kampens spiller blev Nicolaj Eg, der i løbet af kampen både nåede at spille i bageste og forreste geled.