Senioroldboys sejrede igen.

Mandag d. 27. april mødte BOB +40 holdet Hammerum på hjemmebane.

BOB satte sig på spillet fra starten af og efter 6 minutter kom man også foran 1-0 på mål af Michael Laursen, som vist nok var et indlæg, som sejlede ind over målmanden og op i krogen, men lækker scoring som tæller alligevel. Det blev til 2-0 efter 12 minutter ved et super hjørnespark fra Bjarne Tøf, som røg bagerst i feltet, hvor Nicolaj Eg fik spillet bolden på tværs til Finn Jensen, som scorede sikkert. Samme Bjarne Tøf Kristensen var også opmanden bag 3-0 målet. Hans aflevering ender ved Nicolaj Eg i feltet, som tæmmer læderet med brystet, drejer rundt og flugter den ind til halvlegsføring 3-0 til hjemmeholdet.

Brande fortsatte med at presse på i starten af anden halvleg, men sidste aflevering manglede desværre mange gange. Hammerum fik reduceret til 3-1 efter 45 min inden udeholdet 5 minutter før tid lavede et flot hovedstøds selvmål til 4-1 efter et godt indlæg af Summe.

Brandes bedste var Michael Laursen og Finn Jensen.