TO KAMPE = 6 POINT

BOBs + 55 har spillet to kampe – først ude mod Bording – holdet kom foran på et godt langskud af Ove Pedersen (OB) – Peter Munkholm scorede
tik 2 -0 inden pausen – kort ind i anden halvleg var Bording ved at komme ind i kamp, men en flot redning af målmand Klaus Kristiansen
forhinder Bording at komme på 2-1 – kamp blev lukket ad Kent (post) Bjerre satte hovedet på et godt indlæg og scorede tæt ved bunden af den ene stolpe
Åge K hjalp en Bording spille med at få bolden i mål til kampens resultat på 4-0 til BOB.
Anden kamp var på hjemmebane mod Herning Fremad – de kom kun med 6 mand,så +55 blev enig om at vi også stillede op med 6 mand – det blev en mærkelig kamp
som + 55 vandt med 5 – 0 på mål af Max S 2 Peter M 1 Jens S 2 men det bedste var at der var varme heder i klubhuset bagefter og lidt pokalforbold