Årets mål

De seneste år har det været lidt småt med seniorfodbolden på Uhre Stadion, men torsdag tørnede oldboysspillerne fra Uhre og Brande sammen i +45-rækken. Hjemmeholdet fik en perfekt start, da Gunnar Gasbjerg efter få minutters spil slap fri, afdriblede Brandes målmand Jeppe Karstoft og scorede sikkert til 1-0. Et par minutter senere bankede Ole Thisgaard udligningen i kassen fra en halvspids vinkel via indersiden af fjerneste stolpe, og midt i halvlegen tog Kaj Varisbøl fusen på Uhre-keeper Ejnar Nygård, da han fra en endnu mere spids vinkel valgte at afslutte i det korte hjørne i stedet for at aflevere på tværs.

Kort ind i 2. halvleg modtog Ole Thisgaard en aflevering i 1. sals højde; han fik den ikke desto mindre tæmmet med kattepoten, lod den hoppe en enkelt gang og halvflugtede den derefter utageligt ind i det ene målhjørne til 3-1 fra 25 meters afstand – årets mål på Uhre Stadion. Hjemmeholdet fik med et godt langskud tvunget Jeppe Karstoft ud i fuld længde, men det efterfølgende hjørnespark gav ikke resultat. Brandes Kenneth Raahauge følte sig med rette snydt for et straffespark, da han blev hægtet i feltet, men flere scoringer blev det ikke til trods flere gode tilbud til gæsterne.