Superveteraner +50 vinder målrig kamp.

Superveteranerne mødte mandag aften Spjald IF på hjemmebane og det var tydeligt at se holdet gerne ville revancere første rundes nederlag, BOB “sad” på kampen fra start og havde mange gode velspillede angreb som midt i halvlegen gav føringsmål ved Arne H. Larsen der blev spillet fri foran mål af Jørgen Laursen, kort efter scorede Max Schaumann til 2-0 og kort efter øgede Peter Munkholm til pausestillingen 3-0. Spjald IF startede anden halvleg bedst og med 2 scoringer fik de skabt spænding i kampen igen – men heldigvis kom BOB “tilbage” på sporet og midt i halvlegen scorede Peter Munkholm i 2 forsøg til 4-2 og da Max Schaumann scorede til 5-3 var kampen afgjort, en stor kamp af alle men fremhæves skal “debutanten” i målen Kurt Rahbek der havde mange gode redninger, kampens spiller blev anfører Max Schaumann der spillede en stor kamp. Næste kamp for Superveteranerne er ude mod Ikast FS på mandag.