God kamp af Senior Oldboys +40 i Vildbjerg

Brandes 40+ hold skulle i kampen imod Vildbjerg forsøge at fortsætte det gode spil. Holdet var ramt af masse afbud, så der var indkaldt forstærkninger fra 45+ og 50+. Det skal siges med det samme, at de spillere spillede en super god kamp.

Normalt er Vildbjerg kendt for at ha gode baner, men det var absolut ikke tilfældet denne gang. At det så samtidig blæste en pelikan gjorde heller ikke forholdene nemmere.

Brande satte sig tungt på kampen fra starten, hvor vinden var i ryggen på Brande. Det lykkedes sjældent for Vildbjerg, at få bolden over midten. Det var meget vanskelligt for dem at ekspedere bolden væk i modvind. Lars Poulsen fik kampens første store chance, da han fik bolden i venstre side og havde frit løb ned mod målet. Poulsen valgte en afslutning i det lange hjørne men bolden gik desværre tæt forbi.

Føringsmålet kom efter et kanon mål af Allan Kjærgaard på frispark. Han kanonerede bolden op i krydset fra 22 meter. Meget flot.

Overtaget fortsatte og 2-0 målet kom da også fuldt fortjent. Torben Kjærgaard Jakobsen kastede et langt indkast ind imod første stolpe, hvor Søren Prøhl snittede bolden i mål.

Anden halvleg, hvor Brande havde modvind, skulle vise sig at blive en kedelig affære. Brande formåede ikke at komme frem til noget særligt, men det gjorde Vildbjerg absolut heller ikke. Derfor ebbede kampen stille og roligt ud og kampens resultat blev 2-0 til Brande.

Meget flot at tage til Vildbjerg og spille en så god kamp, når man tænker på, at der var mange ”nye” med holdet. Samtidig stor ros til holdet for opførslen, dejligt at der nu bliver fokuseret på at spille fodbold og ikke bekymre sig om en dommerkendelse eller en frustreret modstander. Bliv ved med det!!

Næste kamp er hjemme i Brande mandag den 29.4.13 kl. 19 imod Hammerum.