Nervepirrende sejr over Herning IK

Tirsdag den 23. april ude mod Herning IK

Brande startede som lyn og torden. Allerede efter 2. minutters spil bliver Jane Ryberg spillet fri. Hun tager et træk og sender resolut bolden mod Hernings mål og scorer flot til 1-0.

Efter ca. 8 minutters spil sender Dorthe Eriksen bolden op til Lena Jensen, der afdribler 2 spillere og scorer sikkert til 2-0. Kort efter har Jane Ryberg endnu en chance efter flot opspil fra Trine Gasbjerg og Lena Jensen, men afslutningen sad desværre lige på keeperen.

Efter ca. 15 min. spil lykkedes det Herning af reducere til 2-1. Men det stoppede dog heldigvis ikke Brande pigerne og kort efter sender Dorthe Eriksen Jane Ryberg afsted på en friløber og hun scorer sit 2. mål i kampen til 3-1.

Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg er Birgitte Husum så uheldig at score i eget net til pause stillingen 2-3.

Herning kommer ud med fornyet energi og presser godt Brande pigerne over hele banen. Men heldigvis holder Brande stand. Efter ca. 10 minutters spil i 2. halvleg opfanger Trine Gasbjerg bolden efter lidt klumpspil og sender den videre til Jane Ryberg der scorer sit 3. mål til 4-2.

Med et kvarter tilbage lykkedes det endnu engang Herning at reducere til 4-3. Herefter er det mere eller mindre spil mod Brandes mål. Pia Søndergaard i målet må hive flere flotte redninger ud af ærmet og et frispark lige udenfor målfeltet blev reddet af muren.

Kampens spiller deles i dag af hele 3 spillere, Trine Jørgensen, Mette Jørgensen og Jane Ryberg. Holdet bestod desuden af Birgitte Husum, Dorthe Eriksen, Camilla Jørgensen, Lena Jensen, Pia Søndergaard og Elsebeth Østergaard.