Overraskende pointtab

Da de to hold mødtes i Snejbjerg i efterårspremieren i +50-rækken for godt en måned siden, havde BOB ingen problemer med at sikre sig en 4-0-sejr, men da de to hold afviklede “returopgøret” i Brande mandag aften, blev det anderledes jævnbyrdigt.

Med et drøn af et langskudsmål i det 7. minut gav Allan Kjærgaard ellers hjemmeholdet en ønskestart, men 10 minutter senere udlignede de orangeklædte gæster til 1-1 på et næsten ligeså flot langskud, der sad helt nede ved roden af den ene opstander.

En halv snes minutter efter pausen kom BOB igen i front, da Søren Prøhl energisk tilkæmpede sig bolden i gæsternes straffesparksfelt og derefter bankede den ind i det korte hjørne, men igen fik udeholdet udlignet, og igen skete det på et langskud, der snittede en forsvarer og snød Bjarne Thisgaard i BOB-målet.

Seks minutter før tid ramte gæsterne, der kampen igennem klogt formåede at trække tempoet ud af kampen, så tværribben via Bjarne Thisgaards fingerspidser. Det efterfølgende hjørnespark udløste en omstilling til BOB, som dog endte med, at kampens spiller, Allan Kjærgaard, sendte bolden over mål. Derfor endte opgøret lidt overraskende, men ganske fortjent 2-2.

Heldigvis for BOB magede de øvrige resultater sig således, at holdet fortsat har 5 point ned til holdene på 2.- og 3.-pladsen, nu bare med blot 3 spillerunder tilbage.