“Farlige Frank” til forskel

Det er efterhånden ved at være nogle sæsoner siden, “Farlige Frank” Kristensen scorede mål på samlebånd for FC Midtjylland i superligaen, men i mandagens lokalopgør mellem Ikast FS og Brande Old Boys på førstnævntes hjemmebane fik han vist, at han ikke helt har glemt, hvordan man rammer målet.

Efter 3 minutter sendte han godt nok sin første afslutning en halv meters penge over det noget lavere syvmandsmål, men to minutter senere bragte Ikast-mandskabet sig i front, da Mikael Lund sløsede med sin markering. Yderligere to minutter senere udlignede Allan “Ejstrup” Hansen til 1-1, da IFS-keeperen gav en ripost på en afslutning fra Nicolaj Eg, og generelt fik begge hold spillet sig frem til ganske mange muligheder i kampens indledning.

Efter et kvarter tippede styrkeforholdet imidlertid i Ikasts favør, da “Farlige Frank” knastørt sparkede hjemmeholdet i front, og 8 minutter før pausen blev det også 3-1 til Ikast, da et kontraangreb blev afsluttet med et præcist, fladt spark udefra.

Fem minutter senere lynede “Farlige Frank” for anden gang efter to stolpeskud fra hjemmeholdet, og inden pausen ramte værterne opstanderen for tredje gang, så BOB skulle reelt være glade for “kun” at være bagud med 1-4 halvvejs gennem opgøret.

I starten af 2. halvleg ramte hjemmeholdet endnu engang stolpen, men en ændring af formationen kombineret med, at “Farlige Frank” tog en pause på sidelinjen betød, at gæsterne fik ædt sig ind i opgøret. Det lykkedes da også BOB at få reduceret til 2-4, da Elmedin Bratic afsluttede en længere solotur med at sparke bolden i kassen, men trods chancer til mere fik de ikke scoret yderligere.

Tre minutter før tid lukkede og slukkede Frank Kristensen i stedet, da han stensikkert gjorde det til slutresultatet 5-2 til Ikast efter en fejlaflevering fra BOB’s Bjarne Thisgaard.

Kampens spiller blev anfører Michael Laursen.